Πού να αγοράσετε αναβολικά στεροειδή χάπια

πού να αγοράσετε ασφαλή στεροειδή on-lineΤα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικές ορμόνες που δημιουργήθηκαν αρχικά για ιατρικούς λόγους. Η τεστοστερόνη ήταν η πρώτη στεροειδές να ποτέ να παραχθούν, αυτό έγινε με σύνθεση το από χοληστερόλη. Κάθε τώρα και τότε θα δείτε τίτλους ειδήσεων αθλητών θετικός σε αναβολικά στεροειδή. Από τα τέλη του αυτό γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Χρήση στεροειδών στον αθλητισμό χρονολογείται από το 1954 στη Βιέννη, όπου εκρατούντο οι κόσμο άρση βαρών πρωταθλήματα. Τα Σοβιέτ κυριαρχούσαν εκείνη τη χρονιά και έσπασε πολλά ρεκόρ. Ο Δρ John Ziegler ο οποίος ήταν ιατρός της ομάδας Ηνωμένες Πολιτείες μίλησε στην Σοβιετικοί ομάδα γιατρών σχετικά με αναβολικά στεροειδή που ανοιχτά παραδέχτηκε ότι είχε δώσει το βάρος του ανυψωτήρες ενέσεις τεστοστερόνης. Παρά το γεγονός ότι σήμερα αυτό θα είχε προκαλέσει στέρηση δικαιωμάτων, τότε δεν υπήρχαν κανονισμοί για χρήση αναβολικών στεροειδών και έτσι οι Σοβιετικοί δεν ευθύνεται για αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Μετά βλέπουμε πώς αυτό επηρέασε αυτό το Σοβιέτ, Δρ Ziegler έκανε αποστολή του να αναπτύξει μια προφορική παράγωγο της τεστοστερόνης, που θα είναι πιο ανώτερο, και έτσι Dianabol γεννήθηκε, η οποία σύντομα έγινε το πιο διαδεδομένο στεροειδών σε όλο τον κόσμο και εξακολουθεί να είναι και σήμερα.

Τύποι Στεροειδή

Σήμερα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στεροειδή διαθέσιμα που είναι διαθέσιμες σε ενέσιμη και από του στόματος μορφή. Προφορική στεροειδή είναι πολύ πιο δημοφιλής από ό, τι ενέσιμα για προφανείς λόγους, πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να εισφέρει ουσίας στο σώμα τους. Στεροειδή μπορεί να χωριστεί σε 2 κατηγορίες, διόγκωσης και κοπής. Αν και διόγκωσης στεροειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή και το αντίστροφο, οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ειδικά στεροειδή για την κοπή και για διόγκωσης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

διόγκωσης στεροειδή

 • Η τεστοστερόνη Enanthate
 • κυπιονική τεστοστερόνη
 • Sustanon 250
 • Dianabol
 • Anadrol
 • Deca Durabolin

κοπή στεροειδή

 • propionate τεστοστερόνης
 • Winstrol
 • Anavar
 • Ισορροπία
 • τρενβολόνη
 • Primobolan
 • Masteron
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Στεροειδών Κύκλοι

Ένας κύκλος αναφέρεται στη χρήση αναβολικών στεροειδών για ένα χρονικό διάστημα. Γενικά κύκλοι θα περιλαμβάνει 1 στόματος στεροειδών στοιβάζονται με 1 ή 2 ενέσιμα στεροειδή. Προφορική στεροειδή έχουν βραχυκυκλωμένο μισή ζωή και, συνεπώς, θα αρχίσουν να εργάζονται πιο γρήγορα, ενώ ενέσιμα μπορεί να έχει χρόνο ημιζωής 3 έως 4 εβδομάδες και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο πριν από την “κλωτσιά στο”, αυτός είναι ο λόγος που στόματος στεροειδή προστεθεί στον κύκλο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα που φαίνονται μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Κύκλοι συνήθως διαρκούν περίπου 10 έως 12 εβδομάδες όταν πρόκειται για ενέσιμα, οι orals λαμβάνονται μόνο για 4 έως 6 εβδομάδες για να αποφευχθεί η βλάβη του ήπατος. Στο τέλος ενός κύκλου μια PCT γίνεται προκειμένου να επιταχυνθεί η φυσική παραγωγή του σώματος της τεστοστερόνης, αυτό βοηθά στην πρόληψη της απώλειας κερδών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Οφέλη από τη χρήση στεροειδών

• Βελτιωμένη δύναμη: στεροειδή αυξάνουν τη δύναμη σε ένα εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Όταν σε ένα στεροειδές κύκλο κοινό της για να δείτε εβδομαδιαίες αυξήσεις στη δύναμη που συνήθως θα χρειαστούν χρόνια για να ολοκληρώσει.
• Αύξηση μυών: Αυτός είναι ο κύριος λόγος για Στεροειδή χρήση. Στεροειδή έχουν τη δυνατότητα να αυξήσει την ανάπτυξη των μυών σε ένα ρυθμό που διαφορετικά θα χρειαστούν χρόνια για να επιτευχθεί. Τι μπορείτε να κερδίσετε από έναν κύκλο Στεροειδών 12 εβδομάδων θα πάρει 3 έως 4 χρόνια για να επιτευχθεί με φυσικό τρόπο.
• Τα αποτελέσματα αντι καταβολική: Αυτός είναι ο κύριος λόγος για να κάνει έναν κύκλο, ενώ σε μια διατροφή έλλειμμα θερμίδων. Όταν ένα φυσικό δίαιτες πρόσωπο μπορούν να περιμένουν για να χάσει κάποια μυϊκή μάζα μαζί με το λίπος, ωστόσο, όταν σε ένα στεροειδές κύκλο θα είστε σε θέση να διατηρήσει μυών και ακόμη και την οικοδόμηση των μυών, λόγω των αντι καταβολικές επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών.
• Σύνθεση Πρωτεΐνες: Είναι μια κοινό γεγονός ότι το σώμα μπορεί να απορροφήσει μόνο ένα ορισμένο ποσό πρωτεΐνης καθημερινά, ωστόσο στεροειδή είναι σε θέση να αυξήσουν την πρωτεϊνική σύνθεση και έτσι να επιτρέπουν στο χρήστη να καταναλώνουν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεΐνης, η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε ταχύτερη ανάπτυξη των μυών.

Αν και υπάρχουν πολλά οφέλη για την χρήση αναβολικών στεροειδών, κάποιος πρέπει να θυμόμαστε ότι τα στεροειδή είναι παράνομο για έναν λόγο και οι παρενέργειες υπερβαίνουν κατά πολύ τα οφέλη. Στεροειδών μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο σώμα σας, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε υψηλές δόσεις, κάποιος πρέπει να είναι επιμελής όταν σκεφτόμαστε σχετικά με τη χρήση στεροειδών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

απόκτηση στεροειδή

Πηγαίνουν τις ημέρες όπου θα μπορούσε να πάει σε ένα γιατρό και να πάρετε μια δέσμη ενεργειών για να αγοράσετε στεροειδή από ένα φαρμακείο, λόγω στεροειδή γίνεται κατάχρηση από τους αθλητές και bodybuilders είναι τώρα παράνομο. Ο μόνος τρόπος για να αγοράσει στεροειδή τώρα είναι στη μαύρη αγορά, είτε από έναν αντιπρόσωπο ή από μια ηλεκτρονική πηγή. Όταν στεροειδή ήταν νόμιμες και είχαν αγοραστεί από φαρμακείο, τα μόνα στεροειδή θα μπορούσατε να πάρετε ήταν φαρμακευτικής ποιότητας τα οποία ήταν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και λειτούργησε πολύ καλύτερα από ό, τι το “υπόγειο” πράγματα. Σήμερα φαρμακευτική στεροειδή είναι πιο δύσκολο να πάρουν στα χέρια τους και κοστίζουν πολύ περισσότερο, για το λόγο αυτό πολλοί άνθρωποι επιλέγουν για το μαύρο στεροειδή αγορά, η οποία συνήθως είναι χαμηλότερης ποιότητας και μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις που οφείλονται σε αυτά που παράγονται σε ένα μη αποστειρωμένο περιβάλλον. Μόνο τα ενέσιμα στεροειδή πρέπει να προκαλέσει ανησυχία, όταν αγοράστηκε από ένα υπόγειο εργαστήριο, από του στόματος στεροειδή δεν πρέπει να παράγονται σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.

πού να αγοράσετε ασφαλή στεροειδή on-line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *