Πού μπορώ να αγοράσω στεροειδή νόμιμα;

Dianabol είναι το παλιό Ciba εμπορικό σήμα για το προφορικό στεροειδές methandrostenolone. Είναι ένα παράγωγο της τεστοστερόνης, που εμφανίζουν ισχυρή αναβολική και μέτρια ανδρογόνο ιδιότητες. Αυτή η ένωση διατέθηκε για πρώτη φορά το 1960, και γρήγορα έγινε η πιο ευνοημένες και ευρέως χρησιμοποιημένο αναβολικό στεροειδές σε όλες τις μορφές του αθλητισμού. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά αποτελεσματική. Στην παραγωγή των ΗΠΑ Dianabol είχε μετεωρική ιστορία, έκρηξη εδώ και αρκετό καιρό, τότε γρήγορα πέφτουν έξω από τα μάτια. Πολλοί ήταν νευρικοί στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ο τελευταίος των generics ΗΠΑ αφαιρέθηκαν από τα ράφια των φαρμακείων, της ιατρικής κοινότητας βρίσκοντας καμία νόμιμη χρήση για το φάρμακο πια. Αλλά το γεγονός ότι Dianabol έχει από την αγορά των ΗΠΑ για πάνω από 10 χρόνια τώρα δεν έχει κοπεί τη δημοτικότητά του. Παραμένει η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μαύρη αγορά προφορικό στεροειδές στις ΗΠΑ Όσο υπάρχουν χώρες παραγωγής αυτού του στεροειδούς, θα παραμείνει πιθανότατα έτσι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Παρόμοια με την τεστοστερόνη και Anadrol 50®, Dianabol είναι ένα ισχυρό στεροειδές, αλλά και εκείνο που επιφέρει αξιοσημείωτες παρενέργειες. Για ορεκτικά methandrostenolone είναι αρκετά οιστρογονική. Η γυναικομαστία είναι επίσης συχνά μια ανησυχία κατά την διάρκεια της θεραπείας, και μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά νωρίς σε ένα κύκλο (ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται υψηλότερες δόσεις). Ταυτόχρονα κατακράτηση νερού μπορεί να γίνει ένα έντονο πρόβλημα, προκαλώντας μια αξιοσημείωτη απώλεια ορισμό των μυών και ως υποδόριο λίπος και νερό κατασκευή. Ευαίσθητα άτομα μπορεί λοιπόν να κρατήσει το οιστρογόνο υπό έλεγχο με την προσθήκη ενός αντι-οιστρογόνου όπως Nolvadex® ή / και Proviron®. Το ισχυρότερο φάρμακο Arimidex® (antiaromatase) θα είναι μια καλύτερη επιλογή, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με το πρότυπο θεραπείες συντήρησης οιστρογόνων.

Επιπλέον, ανδρογόνο ανεπιθύμητες ενέργειες είναι συχνές με την ουσία αυτή, και μπορεί να περιλαμβάνει κρίσεις λιπαρό δέρμα, ακμή και το σώμα / του προσώπου αύξηση τρίχας. Η επιθετικότητα μπορεί επίσης να αυξηθεί με έναν ισχυρό στεροειδές, όπως αυτό, έτσι θα ήταν σοφό να μην αφήσουμε την αλλαγή διάθεσή σας προς το χειρότερο κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Με Dianabol υπάρχει επίσης η δυνατότητα των επιβαρυντικών ένα αρσενικό προϋπόθεση φαλάκρα. Ευαίσθητα άτομα μπορεί ως εκ τούτου επιθυμούν να αποφύγουν αυτό το φάρμακο και να επιλέξουν για μια ηπιότερη αναβολικό όπως Deca-Durabolin®. Ενώ Dianabol δεν μετατρέπει σε ένα πιο ισχυρό στεροειδές μέσω αλληλεπίδρασης με το anzyme 5-άλφα αναγωγάσης (το ίδιο ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη), έχει εξαιρετικά μικρή συγγένεια με το πράξει στο ανθρώπινου σώματος. Το ανδρογόνο dihydromethandrostenolone μεταβολίτης 5alpha Επομένως, παράγεται μόνο σε ίχνη στην καλύτερη περίπτωση. Το όφελος που έλαβε από Proscar® / Propecia® συνέπεια, θα ήταν ασήμαντη, το φάρμακο που εξυπηρετεί κανένα πραγματικό σκοπό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Μπορεί Dianabol methandrostenolone που χρησιμοποιούνται για τις γυναίκες

Όντας μετρίως ανδρογόνα, Dianabol είναι πραγματικά μόνο ένα δημοφιλές στεροειδές με τους άνδρες. Όταν χρησιμοποιείται από γυναίκες, ισχυρές συμπτώματα virilization είναι φυσικά δυνατό αποτέλεσμα. Κάποιοι κάνουν όμως πειραματίζονται με αυτό, και να βρουν χαμηλές δόσεις (5mg) αυτού του στεροειδούς εξαιρετικά ισχυρό για νέα αύξηση των μυών. Κάθε φορά που χορηγείται, Dianabol θα παράγουν εξαιρετικό μάζα και δύναμη κέρδη. Στην αποτελεσματικότητα είναι συχνά σε σύγκριση με άλλα ισχυρά στεροειδή όπως η τεστοστερόνη και Anadrol 50®, και είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για τους σκοπούς της διόγκωσης. Μια ημερήσια δόση των 4-5 δισκία (20-25mg) είναι αρκετό για να δώσει σχεδόν κανέναν δραματικά αποτελέσματα. Μερικοί δεν τολμούσα πολύ υψηλότερο στη δοσολογία, αλλά η πρακτική αυτή οδηγεί συνήθως σε μια πιο βαθιά συχνότητα των παρενεργειών. Προσθέτει επιπλέον καλά με μια σειρά από άλλα στεροειδή. Σημειώνεται να αναμειγνύεται ιδιαίτερα καλά με το ήπιο αναβολικά Deca-Durabolin®. Μαζί μπορούμε να αναμένουμε μια εξαιρετική μυϊκή δύναμη και τα κέρδη, με παρενέργειες δεν είναι πολύ χειρότερη από ό, τι θα περίμενε κανείς από Dianabol μόνο. Για όλους έξω μάζα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα μακράς δράσης εστέρας τεστοστερόνης, όπως enanthate. Με τις εξίσου υψηλό οιστρογονική / ανδρογόνο ιδιότητες αυτού του ανδρογόνων, οι παρενέργειες μπορεί να είναι ακραίες με ένα τέτοιο συνδυασμό, ωστόσο. Κέρδη θα είναι μεγάλη, καθώς, η οποία συνήθως κάνει μια τέτοια προσπάθεια αξίζει τον κόπο να το χρήστη. Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, βοηθητικών φαρμάκων μπορεί να προστεθεί για να μειώσει τις παρενέργειες που σχετίζονται με αυτό το είδος του κύκλου.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Για να αντέξει από του στόματος χορήγηση, η ένωση αυτή είναι C17 άλφα αλκυλιωμένα. Γνωρίζουμε ότι η αλλοίωση αυτή προστατεύει το φάρμακο από το να είναι η απενεργοποίηση από το ήπαρ (επιτρέποντας σχεδόν όλη από την έναρξη του φαρμάκου στην κυκλοφορία του αίματος), ωστόσο μπορεί επίσης να είναι τοξικά για αυτό το όργανο. Η παρατεταμένη έκθεση σε C17 άλφα αλκυλιωμένα ουσιών μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική ζημία, ενδεχομένως ακόμη και την ανάπτυξη ορισμένων ειδών καρκίνου. Για να είναι ασφαλής θα μπορούσε κανείς να θέλετε να επισκεφθείτε το γιατρό μια-δυο φορές κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου για να κρατήσει ένα μάτι για τις αξίες τους ηπατικών ενζύμων. Κύκλοι πρέπει επίσης να διατηρείται μικρή, συνήθως λιγότερο από 8 εβδομάδες καιρό για να αποφύγει να κάνει οποιαδήποτε αισθητή ζημία. Ίκτερος (χοληδόχου πόρου απόφραξη) είναι συνήθως το πρώτο ορατό σημάδι του ήπατος πρόβλημα, και θα πρέπει να κοίταξε έξω για. Αυτή η κατάσταση προκαλεί μια ασυνήθιστη κιτρίνισμα του δέρματος, όπως το σώμα έχει πρόβλημα χολερυθρίνης επεξεργασία. Εκτός από το δέρμα, τα λευκά των ματιών μπορεί επίσης κίτρινο, αποτελεί σαφή ένδειξη του προβλήματος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο το φάρμακο θα πρέπει να διακοπεί αμέσως και ένας γιατρός επισκέφθηκε. Αυτό είναι συνήθως ένα σημείο όπου περαιτέρω, μπορεί να αποφευχθεί μόνιμη βλάβη.

“Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι methandrostenolone είναι δομικά όμοια με boldenone, εκτός του ότι περιέχει την προστιθέμενη C17 άλφα αλκυλομάδα συζητήθηκε παραπάνω. Το γεγονός αυτό καθιστά σαφές ο αντίκτυπος της τροποποιήσεως ένα στεροειδές με τέτοιο τρόπο, όπως αυτές οι δύο ενώσεις εμφανίζονται να ενεργούν πολύ διαφορετικά στο σώμα. Ο κύριος ανομοιότητα φαίνεται να βρίσκεται στην τάση για οιστρογονική παρενέργειες, οι οποίες φαίνεται να είναι πολύ πιο έντονη με Dianabol. Equipoise® είναι γνωστό ότι είναι αρκετά ήπια από αυτή την άποψη, και ως εκ τούτου οι χρήστες συνήθως λαμβάνουν αυτό το φάρμακο χωρίς αναγκαίο να προσθήκης ένα αντιοιστρογόνο. Dianabol είναι πολύ πιο οιστρογονική όχι επειδή είναι πιο εύκολα αρωματισμένων, όπως στην πραγματικότητα η ομάδα μεθυλίου 17 άλφα και C1-2 διπλό δεσμό τόσο επιβραδύνει τη διαδικασία του αρωματισμού. το πρόβλημα είναι ότι methandrostenolone μετατρέπει σε l7alpha μεθυλοιστραδιόλης , μια πιο βιολογικά ενεργό μορφή οιστρογόνου από τα κανονικά οιστραδιόλη. Αλλά Dianabol επίσης φαίνεται να είναι πολύ πιο ισχυρή από την άποψη της μυϊκής μάζας σε σύγκριση με boldenone, υποστηρίζοντας την ιδέα ότι τα οιστρογόνα παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην αναβολισμός. Στην πραγματικότητα boldenone και methandrostenolone διαφέρουν τόσο πολύ στην ισχύ τους ως αναβολικά που και τα δύο είναι σπάνια αν και οι συναφείς. Ως αποτέλεσμα, η χρήση του Dianabol τυπικά περιορίζεται σε διογκωτικοί φάσεις της εκπαίδευσης ενώ Equipoise® θεωρείται ένα εξαιρετικό κοπής ή κτίριο στεροειδών άπαχο μάζας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Νομική Στεροειδή Επίσημη Ιστοσελίδα

Ο χρόνος ημίσειας ζωής του Dianabol είναι μόνο περίπου 3 έως 5 ώρες, ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι ένα ενιαίο ημερήσιο δοσολογικό σχήμα θα παράγει ένα διαφορετικό επίπεδο στο αίμα, με σκαμπανεβάσματα όλη την ημέρα. Ο χρήστης έχει επίσης μια επιλογή, είτε να χωρίσουν τα δισκία κατά τη διάρκεια της ημέρας ή για να τα πάρει σε ένα χρόνο. Η συνήθης σύσταση ήταν να τους χωρίζουν και να προσπαθήσει να ρυθμίσει τη συγκέντρωση στο αίμα σας. Αυτό όμως, θα παράγει ένα χαμηλότερο επίπεδο στο αίμα αιχμή ό, τι αν τα δισκία ελήφθησαν όλα με τη μία, έτσι μπορεί να υπάρξει ένας συμβιβασμός με αυτή την επιλογή. Το στεροειδές ερευνητής Bill Roberts επισημαίνει επίσης ότι ένα δοσολογικό σχήμα μόνο επεισόδιο θα πρέπει να έχουν ένα λιγότερο δραματικό αντίκτυπο στην υποθαλάμου-υπόφυσης-όρχεων άξονα, καθώς υπάρχει ένα επαρκές χρονικό διάστημα κάθε μέρα, όπου στεροειδών επίπεδα των ορμονών δεν είναι εξαιρετικά υπερβολικές. Τείνω να αμφιβάλλω ορμονική σταθερότητα μπορεί να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου κύκλου, ωστόσο, αλλά το κάνει παρατηρήσετε ότι ανεπίσημα στοιχεία, συχνά εξακολουθεί να στηρίζει μόνο ημερήσιες δόσεις να είναι καλύτερη για συνολικά αποτελέσματα. Ίσως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Επειδή γνωρίζουμε ότι η συγκέντρωση στο αίμα θα κορυφωθεί περίπου 1,5 έως 3 ώρες μετά τη χορήγηση, μπορούμε να αναρωτηθούμε περαιτέρω η καλύτερη στιγμή για να πάρετε τα δισκία μας. Φαίνεται λογικό ότι παίρνετε τα χάπια νωρίτερα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση κάποιο χρονικό διάστημα πριν από την προπόνηση, θα είναι η βέλτιστη. Αυτό θα επιτρέψει ένα σημαντικό αριθμό των ωρών της ημέρας για μια ανδρογόνων πλούσια μεταβολισμό για να αυξήσει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, ειδικά τις κρίσιμες ώρες μετά την προπόνηση.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *