anabole steroider bivirkninger kvinner

Hvor lenge er du trene i treningsstudioet? Hvor mange år er du trener? Visste du får minst 10-15 kg naturlig uten bruk av steroider ? Vel det er et godt spørsmål kan du si, men det er folk som aldri tenkt på det, og det er trist del av deres bodybuilding måte. Hvordan kan du trene i minst 6 måneder uten å få resultater, og aldri tro at du gjør noe galt? Livet er for kort til å ha noen resultater.

Mange tror at hvis du trent for et par måneder og ikke merke noen resultater enn det tid for å kjøpe steroider , eller roids hvor mange kaller dem. Vel, det er ikke sant, og du aldri bør reagere som dette når du arbeider med steroider og bodybuilding. Hvis du jobbet ute i gym i 3 måneder, og det er ingen resultater enn Problemet er alt annet bare ikke i steroider. I dette tilfelle anabole steroider er ikke løsningen. Du må endre din trening, rutine, kosthold og hvile tid, når alle disse er justert og du ser fremgang i minst ett år, så du kan tenke på å bruke steroider som kan være mer anabole eller mer androgene .

Klikk her for å kjøpe Juridiske Steroid piller

Steroider bruk er ikke noe lett og når du tar dem suksess er garantert, steroider er ikke magiske piller så bruker steroider må være siste trinnet. Steroider i bodybuilding er ofte for mye understreket at de ville være kilde til ulike typer problemer som igjen er ikke sant.

Anabole steroider ble utviklet på 1930-tallet for å fremme veksten av skjelettmuskulatur og for å utvikle mannlige seksuelle egenskaper. Anabole steroider refererer til klassen av narkotika. Stoffet ble sett på som gir store muligheter for sine protein byggende egenskaper og er tilgjengelig lovlig på resept, for å behandle tilstander som oppstår når kroppen produserer unormalt lave mengder testosteron, som for eksempel forsinket pubertet og enkelte typer impotens og andre sykdommer som følge i tap av lean muskel massen.

Så etter å ha lest dette er hvordan kan man si at steroider er kilde til problemer. Alt kan være kilde til problemer, steroider er kilden til muskler, kraft, styrke, seksuell stasjonen, poster og alt annet hvis brukes riktig.
 
Klikk her for å kjøpe Juridiske Steroid piller

Hvordan bruke steroider?

Vel, det er godt og riktig spørsmålet. Hver kroppsbygger som bryr seg om sin helse og fremtid må spørre seg selv om han vet nok om steroider før du bruker dem. Uansett hva slags steroider de er, orale steroider eller injeksjoner . Når vi sier ikke bruke steroider mener vi steroider sykluser . Ved steroid syklus menes en periode av tid, vanligvis 8-16 uker når man bruker en hvilken som helst av disse ytelsesfremmende midler. Normalt kroppsbyggere stable eller kombinere steroider for bedre effekt. Hver steroid har sin egen handling på kroppen, så det er en god idé å stable dem og dermed få bedre resultater.

En av de mest populære steroider er testosteron og dianabol . Testosteron er et injiserbare steroider som den mest potente, naturlig forekommende androgen som er dannet i det menneskelige legeme. Det er ansvarlig for egenskaper som er spesifikke for menn og deres seksuelle egenskaper.

Det er fire slags testosterones:

  • testosterone enanthate
  • testosterone cypionate
  • testosteron propionate
  • testosteron suspensjon
Klikk her for å kjøpe Juridiske Steroid piller

Andre populær steroider er dianabol som har mange varenavn som: naposim , Methanabol, methanoplex, anaobol , Averbol etc. Kroppsbyggere kaller det kort tid dbol . Dens Virkestoffet er methandienone eller methandrostenolone . Det er en muntlig steroid med uttalt anabole androgene effekt på kroppen. De som bruker det vil raskt se resultater i masse, kraft og godt humør.

Den mest populære og beste første steroid syklus er en stabel med testosteron og dbol i 8-12 uker. På papiret ser det på denne måten.

uker Produkter

1-4 dbol @ 40 mg / dag
1-12 testosteron @ 500mg / uke delt inn i 2 injeksjoner

Et annet viktig trekk er det faktum at steroider vil redusere naturlig testosteron produksjon og etter syklus er ferdig vil være i ikke gunstig tilstand. For å unngå muskler tap etter syklus må du ta produkter som vil gjenopprette naturlig testosteron produksjon. Slike produkter som nolvadex og Pregnyl blir brukt til dette formål. Du kan få mer informasjon om hvordan du bruker dem på bodybuilding steroid forumet.

Etter en syklus 2 måneder pause er nødvendig før du starter en ny syklus. Ved hjelp av steroider riktig vil gi deg fordeler og god jakt kropp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *