anabole steroider før og etter

Det er sant – Kroppsbygging er vanskelig. Og hvis du er en ectomorph er det dobbelt så vanskelig. Ikke så mye fordi du må jobbe hardere og smartere (selv til en viss grad, det er sant), men mest fordi du ikke vil ha så mange “hurra” øyeblikk som dine Mesomorph og endomorph kolleger. Enkelt sagt, du vil trene hardt, men du vil ikke se resultatene. Eller i det minste, dine bilder av ‘ectomorph før og etter “vil mest sannsynlig vise bare marginale resultater.

Så, hva er steroider? Er de så ille? Er de at gode?

For mange mennesker, er dette en svært tilfredsstillende måte å jobbe ut og hvem kan klandre dem. Mange enten slutte eller begynne å lete etter den magiske bullet. I en verden av ectomorph bodybuilding , er dette magisk kule vanligvis kalt steroider.

Klikk her for å kjøpe anabole steroider offisielle nettstedet

Når det gjelder bruk av steroider, ville de fleste bare sier de er dårlig og begynner å beskrive alle de virkelige, samt oppdiktede bivirkninger de tror steroider vil ha på en mager menneske som deg. De vil begynne å vise deg bilder av døde kroppsbyggere og vektløftere og fortelle deg skrekkhistorier om at en venn av sin venn venn opplevde da han tok 5 mg Deca – Durabolin en onsdag, snu ham til en aggressiv monster med kvinnes bryster innen torsdag morgen.

Så er det folk som avviser bivirkninger som urbane legender, erklære steroider for å være mer skadelig enn en Big Mac (jeg antar at de kan bli enda hø). De vil prøve å overbevise deg om at steroider er ikke bare ufarlig, men at de er faktisk veldig bra for kroppen din. Tross alt, de vet kjenner en fyr som vet en fyr, som kjenner en 25 år gammel ectomorph bodybuilder som har brukt steroider i nesten et år, og ikke bare er han fortsatt i live, han har aldri følt bedre.

Klikk her for å kjøpe anabole steroider offisielle nettstedet

Poenget er, debatten om steroider er vanligvis svært opphetet og drevet av personlig tro mer enn selve vitenskapen. Og for å legge til enda mer uenighet inn i debatten, noen selskaper introdusert juridiske versjoner av noen av de mest populære steroider. For eksempel, Primal Muskel Firma nylig innførte lovlig versjon av Bolan, som er et steroid som brukes til å dramatisk øke nivået av testosteron. Selvfølgelig er den juridiske versjonen ikke steroid i den nøyaktige betydningen av ordet, (det er ansett som et supplement), men det fungerer på samme grunnlag, men selvfølgelig, uten de negative effektene (eller så de hevder).

Uansett, tilbake til “løfte land av steroider” …

Så skal jeg ta dem? Og hvorfor jeg ikke gjorde det.

Så hvor er sannheten? Jeg antar i midten, som alltid. Men Let er glemme de helsemessige problemene som debatten om bruk av steroider bringer opp. Hvis de var helt ufarlig og lovlig, ville det være en god idé å bruke dem?

Jeg kom til å ta kontakt med steroider mange måner siden, og jeg innrømmer jeg tok noen. For nøyaktig to uker. Det er for kort tid til å gjøre noen virkelige verden analyse at steroider kan ha hatt på meg. Men en interessant ting skjedde.

Klikk her for å kjøpe anabole steroider offisielle nettstedet

Jeg innså at jeg ikke ønsker å bruke dem, ikke fordi jeg ville være redd for bivirkninger, men fordi jeg følte det som om det ikke ville være kroppen min lenger. Slags liker når folk tar enorme lån for å kjøpe dyre biler og hus. Disse tingene var aldri virkelig deres, de aldri fikk til å betale ned lånet. Og se hva et rot det er nå.

For meg, bruk av steroider resultater i samme type situasjon, bare eiendelen du låne mot er din egen kropp. Jeg vet det er fristet, tross alt, følte jeg for det også, selv om jeg fikk ut av det i løpet av et par uker. Men øyeblikkelig tilfredstillelse at steroider bringe er vanskelig å bekjempe.

Spesielt hvis du tror at du allerede har gjort alt du kunne for å få den kroppen av dine drømmer, og ennå har ingenting å vise for det.

Du har en lang vei å gå uansett.

Men til tross for hva du tror, ​​jeg vedder du alle pengene jeg har i min brukskonto akkurat nå – det er rett, alt $ 30 – at du ikke prøve alt, ikke eksperimentere nok , ikke holde seg til hva som fungerer lenge nok , ikke eliminere hva som ikke fungerer, fulgte ikke dietten konsekvent nok … du tar poenget. Det er mye du kan forbedre akkurat nå.

Kroppsbygging er en livsstil, det er en reise. Jeg vet du hører det før, og du sannsynligvis tenke på det som en annen røyk blåser taktikk for å holde deg borte fra den magiske effekten av steroider, men hvis du tenker på det for bare et sekund, jeg vet at du vil se at jeg har rett.

Klikk her for å kjøpe anabole steroider offisielle nettstedet

Kroppen – Din Temple.

Steroider bygger ikke kroppen din. De endrer kroppen din til en fremmed og ukontrollert haug av hormoner som tar over dine egne seg. Det er ikke noe mer enn et bilde av din virkelige selv. En Matrix, om du vil, hvor musklene lever i en drømmeverden drevet av onde kjemiker.

Se, jeg er ikke den som skal dømme deg hvis du bestemmer deg for å ta den veien. Men tro meg – du vil gjøre det før eller senere. Og det er en veldig vanskelig posisjon å være i, når du er både siktede og dommeren.

Hvis du ventet noen smart artikkel som vil gi deg et veikart til sikker bruk av steroider, jeg er lei for å skuffe. Hvis du forventet en vitenskapelig artikkel om steroider, jeg er lei for å skuffe. Men jeg håper at hvis du forventet en personlig visning fra utradisjonell vinkel, at du nå har noe å ting om. Minst et par sekunder.

La det innse det – å bygge muskler er vanskelig. Men det kan være mye enklere og grei. Alt du trenger er å skjære gjennom alt som BS, løgner, halvsannhet og mytene som omgir bodybuilding i dag.
Så, er du klar for å finne ut sannheten om å få muskler, trening, kosthold, kosttilskudd, steroider … og alt annet som du absolutt må vite hvis du noen gang ønsker å gjøre bodybuilding drømmer? Takler du sannheten? Er du klar til å bli den beste bodybuilder du kan være?
Jeg håper du sa ja … hvis så, så …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *