anabole steroider piller

Forskjellige typer steroider

Det finnes to typer av steroider er tilstede i kroppen. Kortikosteroider er produsert i binyrene ligger over nyrene. Disse hormonene omfatter aldosteron, noe som bidrar til å regulere konsentrasjonen av natrium i kroppen, og kortisol, som spiller flere roller i kroppen, inkludert tjener som en del av kroppens stressrespons-system for å redusere betennelse. Ofte foreskrevet kortikosteroid medisiner, som prednison, prednisolon og deksametason er tilgjengelig og kan tas gjennom munnen, intravenøst, eller ved intramuskulær injeksjon, og kan anvendes til behandling av sykdommer som astma, reumatoid artritt, inflammatorisk tarmsykdom, og systemisk lupus erythematosus, hvor betennelse er en del av sykdomsprosessen. Bruken av steroid salver og kremer på huden, som triamcinolon og betametason, er vanlig ved behandling av dermatitt (derm = hud + itis = betennelse).

Klikk her for å kjøpe Anabole steroider lovlig

Den andre gruppen av steroider, de androgene / anabole steroider, hormoner er gjort i legemet for å regulere produksjonen av testosteron i testiklene og eggstokkene. Den androgene del av testosteron er involvert i utviklingen av mannlige kjønnskarakteristika, mens den anabole del er involvert i å øke mengden av kroppsvev ved å øke proteinproduksjonen. Hypofysen, som ligger ved foten av hjernen, bidrar til å regulere testosteron produksjon og hormon sekresjon. Veksthormon og follikkelstimulerende hormon (FSH) er blant de hormoner som stimulerer testiklene og eggstokkene funksjon og er to av de mange hormoner skilles ut av hypofysen.

Anabole androgene steroider er tilgjengelig som reseptbelagte medisiner som skal brukes i tilfeller der kroppen ikke produserer nok hormoner og kosttilskudd kan være nødvendig. Noen hormontilskudd i denne veien omfatter veksthormon og testosteron selv. Disse medikamentene er lovlig foreskrevet av helsepersonell, men denne gruppen av legemidler er ofte brukt ulovlig og misbrukt for å bidra til å øke atletisk ytelse og forbedre kroppens utseende. Når den brukes i et godt ernært kropp, vil anabole steroider føre til vektøkning skyldes først og fremst en økning i muskelmasse.

Klikk her for å kjøpe Anabole steroider lovlig

Mens anabole steroider kan ha positive effekter når de tas under medisinsk tilsyn, de har mange alvorlige og noen ganger irreversible bivirkninger. Disse bivirkningene er på grunn av unormalt høye nivåer av testosteron i kroppen, og kan omfatte høyt blodtrykk, høyt kolesterolnivå, leverskade, hjertesvikt, akne, skallethet, såvel som aggressiv og voldelig oppførsel.

Det finnes en rekke vanlige anabole steroider. Noen etterligne virkningene av testosteron direkte, mens andre føre til at kroppen for å produsere overskudd av testosteron ved å forstyrre den normale hormonreguleringssystemet i kroppen. Sluttresultatet er det samme. Overskudd av testosteron er tilgjengelig for å påvirke celle og organ funksjon i kroppen.

Bortsett fra det kjemiske navnet, kan disse steroider også ha et handelsnavn og gatenavn. For eksempel er den kjemiske stanozol produsert under navnet Winstrol men er også kjent på gaten som “Winny”. Genotropin er produsentens navn for menneskelig veksthormon (HGH).

Klikk her for å kjøpe Anabole steroider lovlig

Det er mange navn på steroider, og hvert land kan ha sine egne variasjoner på disse navnene. Steroider kan være kjemisk lik testosteron, som metyl testosteron eller oxymetholone. De kan også være såkalte “designer” steroider som er produsert for å passere narkotika tester, som norbolethone og desoxymethyltestosterone.

Noen vanlige eksempler på anabole steroider inkluderer

  • Anabol,
  • Android,
  • androstendion,
  • Winstrol,
  • Deca-Durabol,
  • THG,
  • Genabol, og
  • HGH.

Avhengig av type, kan anabole steroider enten injiseres i kroppen eller tatt av pillen. På grunn av måten disse medikamentene blir metabolisert, behovet for å ha utvinning tid, og for å forhindre deteksjon, steroider blir ofte tatt i sykluser i hvilke de blir brukt i noen dager om gangen, deretter stoppet, og syklusen gjentas igjen dager eller uker seinere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *