anabole steroider russere

Vitenskapelige funn bekrefter hva kroppsbyggere har mistenkt for noen mange år siden, det er en genetisk grense for hvor mye muskler som kan støtte kroppen din.

I den innledende fasen av styrketrening, er muskelvekst skyldes i stor grad en økning i proteinsyntesen som bidrar til muskelvekst. Dette anabol tilstand er godt mottatt av kroppen. Dette er grunnen til at det begynner bodybuilder, ofte oppnådd spektakulære kropps forbedringer i den første eller andre året av effektiv trening. Det er ikke uvanlig å høre at har steget 6 til 8 kilo ren muskelmasse i løpet av første eller andre året med trening. Disse forbedringene kunne gjøres uten bruk av anabole steroider. Tydeligvis nybegynner bodybuilder spiser rikelig med næringsrike matvarer, trene hardt og få lov mye tid å gjenopprette vil oppleve de beste prestasjoner.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Steroid Official Website

Til slutt, selv de mest høyt utdannet kroppsbyggere og opplevd nå sitt genetiske grensen eller slutten stagnasjon. Dette er et punkt ved hvilket legemet ganske enkelt ikke vil få mer muskler på en naturlig måte. Det sies at på dette punktet, der hvis bodybuilder gjør alt riktig for å skape en anabol tilstand, det hemmer kroppen. Kroppen kan faktisk øke frigjøring av hormoner katatone på dette punktet, slik at enhver ny muskel som oppstår etter denne grensen vil ganske enkelt bli ødelagt av disse katabolske hormoner.

Denne grensen eller tak er i stor grad bestemt av genetikk, og selvsagt varierer fra individ til individ. Den eneste måten å fortsette muskel hypertrofi utover dette punktet er gjennom hormonelle manipulasjon. Dette kan omfatte bruk av veksthormon (GH) som følger endogent. Anabole steroider eller bruke stoffer som påvirker de endogene nivåer av GH og / eller androgen.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Steroid Official Website

Juridisk steroider og Body Building Supplement

Anabole steroider har vist seg å være en svært effektiv måte å overvinne denne naturlige barriere. Bruken av syntetiske GH har også vist seg å være meget effektiv for å overvinne de faktorer som styrer denne genetiske grense eller tak. Effektiviteten av disse typer stoffer forklarer dens fortsatte popularitet.

Det er svært få naturlige stoffer eller resept som gir kroppsbygger en fordel hormon som hjelper deg virkelig overstige grensen på kroppens genetiske hypertrofi. Mange naturlige kosttilskudd hevder å være en eksogen kilde av testosteron eller øke den endogene produksjonen av det samme, men svært få av dem fungerer. Andre naturlige kosttilskudd har blitt annonsert som forsterkere av utgivelsen av veksthormon fra hypofysen. Disse produkter, hovedsakelig kombinasjon av aminosyrer, har blitt oppdaget som også er stort sett ineffektive. Det er et par mulige unntak.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Steroid Official Website

Kanskje som vitenskap fortsetter fremgangen, vil du oppdage effektive alternativer til disse kjemikaliene. Dette kan innebære å styrke stoffer på en naturlig måte utskillelsen av veksthormon, naturlig testosteron sekresjon, eller stoffer som hemmer informasjons katatonisk endokrine mekanismer. Det kan også være mulig å begrense gen kan hemmes eller forhøyet utover sin naturlige punkt av stagnasjon. Hvis du heve denne grensen er faktisk mulig, vil dette gi utbyggere til å nyte økninger i muskelstørrelse og styrke uten å risikere helsen i prosessen

Steroid Alternatives – er de tilgjengelige?

Steroider vanligvis øke testosteronnivået i kroppen. De gode og dårlige effekter av steroider faktisk avhenge av kvaliteten av steroid du bruker. Folk bruker steroider for flere formål. De bruker steroider

o For å feste veksten av muskler og øke sin styrke.
o For å øke energinivået.
o For å øke produksjonen av fett.

Det er imidlertid flere ulemper med steroider. Bruke steroider har blitt ulovlig i disse dager.

Fordelene med steroider har gjort en slik innvirkning på folk at det er svært vanskelig for folk å slutte å bruke dem helt. Dette har ført til en voldsom uenighet om steroider i de siste tider. Mange Steroid Alternatives har dermed kommet opp i markedet også. Men nå er spørsmålet, hvis Steroid Alternativer ville være like effektive som steroider?

Klikk her for å kjøpe Juridisk Steroid Official Website

Noen av Steroid Alternatives

En rekke Steroid Alternativer er ganske populær i markedet. Eksperter er fortsatt arbeider på disse produktene for å oppdage sine fordeler og liktorn i forhold til steroider.

For en gang de kroppsbyggere bruker juridisk Steroid alternativer. De sier at slike steroider har vært fantastisk. Androstendion er den første lovlige Steroid Alternative. Dette er også kjent som prohormone. Den inneholder AD, en-test og 4-Androstenedione. Disse egenskapene er svært nær den virkelige steroider.

Prosessen med energi konvertering av Andro:

Vanligvis, utøver Andro en anabolsk effekt på enzymet omdannelsen i leveren. Molekyler av Andro reagerer med enzymet i leveren og konvertere den til testosteron. Hele conversional prosessen er en naturlig.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Steroid Official Website

Men bruken av prohormones har blitt forbudt av den amerikanske føderale regjeringen i 2005. Kroppsbyggere vil nå måtte lete etter noen annen Steroid alternativer. Hvis du fortsatt bruker den, må du sjekke ut reglene i staten.

Menn er opptatt av sitt utseende og prosessen med å forme opp sin struktur i henhold til deres ønske. Disse menneskene søker etter bedre Steroid alternativer. Men til du får et effektivt alternativ, kan du følge følgende måter å forme opp kroppen din.

1. Ta et balansert kosthold som har høyt protein og riktig ernæring.

2. Start forbruker kalorier som kan festes veksten og styrke musklene.

3. Utfør yoga på en jevnlig basis.

4. Opt for arbeidets planen.

5. Hvis du er en profesjonell kroppsbygger kreatin, protein pulver, multivitaminer, fettsyrer, og greener er viktig for deg.

Noen Steroid Alternatives har vist seg å være effektiv for å øke din energi. De er også tryggere måter for muskel utvinning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *