anabolen pillen bestellen

Anabole steroïden zijn oraal ingenomen, synthetische (kunstmatige) drugs die fungeren als testosteron. Ze veroorzaken de groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen, secundaire geslachtskenmerken, en een toename van spiermassa en kracht. Ze worden gebruikt voor de behandeling van vertraagde puberteit bij jongens, bloedarmoede, spiermassa als gevolg van AIDS of HIV, borstkanker, en voor het vervangen van testosteron bij mannen met lage testosteronspiegels. Anabole steroïden vaak worden misbruikt door atleten voor het vergroten van de spiermassa en prestaties. Niet-sporters en niet-competitieve bodybuilders misbruik ook anabole steroïden om cosmetische redenen.

Klik hier om steroïde kopen van Official Website

Wat zijn voorbeelden van orale anabole steroïden beschikbaar in de VS?

Voorbeelden van anabole steroïden onder oxymetholone (Anadrol-50), en fluoxymesterone (Android-F, Halotestin).

Wat zijn de bijwerkingen van orale anabole steroïden?

Anabole steroïden veel bijwerkingen omdat testosteron, dat ze nabootsen, heeft veel effecten in het lichaam. De lange lijst als bijwerkingen van anabole steroïden onder meer krimpen van testikels, borstvergroting (gynaecomastie), een laag aantal zaadcellen, toegenomen haargroei, diepere stem en verminderde borstgrootte bij vrouwen, hoge bloeddruk, hartaanval, beroerte, hoog cholesterolgehalte, woede , geweld en agressie. Leverziekte en leverkanker kan zich ook voordoen.

Klik hier om steroïde kopen van Official Website

Wat drugs interageren met orale anabole steroïden?

Anobolic steroïden verhoging van het bloed en effecten van cyclosporine door het verminderen van de afbraak van cyclosporine. Ze verminderen ook de afbraak van warfarine (Coumadin), waardoor bloedspiegels van warfarine en de kans op bloedingen warfarine.

Wat formuleringen van orale anabole steroïden zijn er beschikbaar?

Orale anabole steroïden zijn beschikbaar als tabletten.

Klik hier om steroïde kopen van Official Website

Hoe zit het met het nemen van orale anabole steroïden tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Ze FDA classificeert anabole steroïden in zwangerschap categorie X, wat betekent dat ze schadelijk zijn voor de foetus mag gedurende de zwangerschap worden gebruikt. Het is niet bekend of anabole steroïden worden uitgescheiden in de moedermelk. Zij moeten worden vermeden door vrouwen die borstvoeding geven of verpleging en moet worden gestopt vanwege het risico van ernstige bijwerkingen bij de zuigeling.

Die zien bodybuilding de mooiste beroep en iedereen die willen hun lichaam weer op te bouwen, zoals in hun dromen willen een orgaan dat is zonder smering en een lichaam dat verschijnt define.At dit punt oxandrolone is een goede vriend dat het behulpzaam voor u kan zijn.

Waarom Oxandrolon (Anavar)?

Als we vergelijken met anothers oxandrolone heeft een lagere schadelijke bijwerkingen en bijna zal het geen verlies in het gebruik van een gewone dose.Oxandrolone zijn niet converteren naar oestrogeen, zodat er zal geen inzameling van het water in muscles.So spieren zien er zo veel define.And dat is waarom je niet Phills zoals water shooter.The moet een ander voordeel van oxandrolone is, drug veroorzaakt geen te stoppen met de lichaamseigen hormoon production.Oxandrolone ook afgesneden van de eetlust dus het is direct leidt tot het verlies van het lichaam fat.Oxandrolone accelarate de synthese van Kreatin-Phospatein ons lichaam dus het zal resulteren in een snelle en effectieve toename van force.The spiermassa je krijgt door de hulp van oxandrolone, zal niet disseapper aan het einde van de cyclus, zoals de andere steroïden waarvan de ene veel water en die het water aan het eind van cycle.so je motivatie zal niet bedorven verloren.

Klik hier om steroïde kopen van Official Website

Deze drug wordt geïndexeerd aan de kracht increasement.For dwingen gewogen sport, het gebruik beperkt tot 6 weken bij least.First week 20 mg en de andere 4 weken zijn vakantie en weer 6 weken 25mg en opnieuw 4 weken pauze, na 30 mg gedurende 6 weken als deze verordening brengt u een regelmatige usage.But 30 mg doseringen moet je niet voorbij over.The idee van vele atleten denken als dat; die steroïde heeft een lage androgene onschadelijk is, daarom kunnen we verhogen de dosering wrong.whereas deze medicijnen hebben significante effecten en sommige van hen zijn dangerous.Some van bodybuilders beginnen om het gebruik van steroïden met oxandrolone.Cause het idee van waar je in de eerste plaats gebruikt, zal meer .Echter deze artikelen van invloed zijn niet altijd brengt enorme effects.To een volwassen effect dat u nodig hebt om de inname van eiwitten 3 gr per verwijderen zien pound.Also het in staat is om een ​​aanzienlijk volume krijgen door het geladen met carbohydrates.Who echt wil gebruiken Oxandrolone de juiste dosering is 25 mg.And gebruikstijd moet 6-8 weken. Het wordt aanbevolen dat 8 weken niet geslaagd over.Because alcohol voornamelijk wordt gebruikt in dit artikel en laat toxische effecten op de liver.This geneesmiddel mag niet worden genomen om grote volume op te bouwen. En tabletes moet verdeeld in 2-3 maaltijden per dag en na de maaltijden tabletten moeten worden ingeslikt met veel water.Who hebben maagproblemen moet dit medicijn te slikken in het midden van dineren met veel water.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *