anabolen pillen bijwerkingen

Weliswaar – bodybuilding moeilijk. En als je een Ectomorph bent is het twee keer zo hard. Niet zozeer omdat je harder en slimmer werken (hoewel tot op zekere hoogte, het is waar), maar vooral omdat je niet zo veel “hoera” momenten als uw mesomorph en endomorph tegenhangers. Simpel gezegd, zal je training hard, maar je zal niet de resultaten te zien. Of in ieder geval, uw foto’s van ‘ectomorph voor en na’ zal waarschijnlijk tonen slechts marginale resultaten.

Dus, wat zijn steroïden? Zijn ze zo slecht? Zijn ze dat goed?

Voor veel mensen is dit een zeer onbevredigende manier uit te werken en wie kan het hen kwalijk nemen. Veel ofwel stoppen, of op zoek gaan naar de magic bullet. In de wereld van Ectomorph bodybuilding , is dit wondermiddel typisch genaamd steroïden.

Klik hier om anabole steroïden officiële website kopen

Als het gaat om het gebruik van steroïden, zouden de meeste mensen gewoon zeggen dat ze slecht zijn en beginnen met het beschrijven van de echte, evenals verzonnen bijwerkingen ze geloven dat de steroïden zal op een magere mens zoals jezelf. Ze zullen beginnen met je foto’s van dode bodybuilders en gewichtheffers en vertellen horror verhalen dat een vriend van de vriend van hun vriend ervaren toen hij 5mg van Deca – Durabolin een woensdag, draaien hem in een agressieve monster met de borsten van de vrouw door donderdagochtend.

Dan zijn er mensen, die eventuele bijwerkingen als urban legends te ontslaan, waarbij de steroïden niet schadelijker dan een Big Mac te zijn (ik denk dat ze kunnen zelfs righ zijn). Zij zullen proberen om u te overtuigen dat de steroïden zijn niet alleen onschadelijk, maar dat ze in feite zeer goed voor je lichaam. Immers, zij kennen weten een man die een man, die een 25 jaar oude ectomorph bodybuilder die is met behulp van steroïden bijna een jaar kent, en niet alleen is hij nog in leven weet, voelde hij zich nooit beter.

Klik hier om anabole steroïden officiële website kopen

Het punt is, de discussie over steroïden is meestal erg verhit en gedreven door persoonlijke overtuiging meer dan de werkelijke wetenschap. En nog meer controverse toe te voegen aan de discussie, sommige bedrijven introduceerde juridische versies van enkele van de meest populaire steroïden. Bijvoorbeeld, Primal Muscle Company onlangs geïntroduceerde legale versie van Primobolan, een steroïde gebruikt om het niveau van testosteron drastisch toenemen. Uiteraard is de legale versie is niet steroïde in de exacte betekenis van het woord, (het wordt beschouwd als een supplement), maar het werkt wel op vergelijkbare basis, maar natuurlijk zonder de negatieve effecten (of zo zij beweren).

Maar goed, terug naar het “beloofde land van steroïden” …

Dus, moet ik neem hen? En waarom ik niet.

Dus waar is de waarheid? Ik denk dat in het midden, zoals altijd. Maar laat is vergeten de gezondheidsproblemen die de discussie over het gebruik van steroïden brengt. Als ze volledig onschadelijk en legaal waren, zou het een goed idee om ze te gebruiken?

Ik kwam naar vele manen geleden contact met steroïden, en ik geef toe dat ik nam wat. Precies 2 weken. Dat is te kort tijd om eventuele real-world analyse dat de steroïden op mij kan hebben gehad te maken. Maar een interessante gebeurde er iets.

Klik hier om anabole steroïden officiële website kopen

Ik realiseerde me dat ik niet wilde om ze te gebruiken, niet omdat ik bang voor de bijwerkingen zou zijn, maar omdat ik voelde alsof mijn lichaam niet meer zou zijn. Zoiets als wanneer mensen werden met enorme leningen aan dure auto’s en huizen te kopen. Deze dingen waren nooit echt van hen, ze nooit kreeg de lening af te betalen. En kijk eens wat een puinhoop het nu is.

Voor mij is het gebruik van steroïden de resultaten in dezelfde soort situaties, maar het actief je lenen tegen is je eigen lichaam. Ik weet dat het in de verleiding, immers, ik voelde me voor het ook, hoewel ik gingen er in slechts een paar weken. Maar de instant bevrediging die steroïden te brengen is moeilijk om te vechten.

Zeker, als je gelooft dat je al alles wat je kon deed om dat lichaam van je dromen te krijgen, en toch hebben niets om te laten zien.

Je hebt een lange weg te gaan Anyway.

Maar ondanks wat je denkt, ik wed dat je al het geld dat ik heb in mijn bankrekening op dit moment – dat juist is, alles $ 30 -, dat je niet alles proberen, niet genoeg te experimenteren , niet vasthouden aan wat werkt lang genoeg , niet te elimineren wat niet werkt, niet uw dieet te volgen consequent genoeg … u het punt te krijgen. Er is heel wat je nu kunt verbeteren.

Bodybuilding is een levensstijl, het is een reis. Ik weet dat je hoort dat vóór en je waarschijnlijk denken aan het als een ander rook waait tactiek om je weg te houden van het magische effect van steroïden, maar als je erover nadenkt voor slechts een seconde, ik weet dat je zult zien dat ik gelijk heb.

Klik hier om anabole steroïden officiële website kopen

Uw lichaam – Uw Temple.

Steroïden niet je lichaam op te bouwen. Ze veranderen je lichaam in een buitenlandse en ongecontroleerd bos van hormonen die over uw eigen degenen nemen. Het is niets meer dan een afbeelding van uw ware zelf. Een Matrix, als je wil, wanneer je spieren leven in een droomwereld gedreven door het kwaad chemicus.

Kijk, ik ben niet degene die je oordelen als je besluit om die weg te nemen. Maar geloof me – u zult dus vroeger of later te doen. En het is een zeer harde positie in, als je zowel de verdachte en de rechter.

Als u een aantal slimme artikel dat u een stappenplan om een ​​veilig gebruik van steroïden zou geven verwacht, het spijt me teleur. Als u een wetenschappelijk artikel over steroïden verwacht, het spijt me teleur. Maar ik hoop, dat als je een persoonlijke weergave van niet-traditionele hoek verwacht, dat je nu iets om ding over. Ten minste een paar seconden.

Laat is eerlijk – het opbouwen van spieren is moeilijk. Maar het kan veel gemakkelijker en eenvoudig zijn. Alles wat je nodig hebt is door al die BS te snijden, leugens, halve waarheid en mythes die vandaag bodybuilding omringen.
Dus, bent u klaar om achter de waarheid over het verkrijgen van spieren, training, voeding, supplementen, steroïden … en alles anders die je absoluut moet weten als je ooit wilt uw bodybuilding dromen waar? Kunt u de waarheid behandelen? Ben je klaar om de beste bodybuilder wat je kan zijn?
Ik hoop dat je zei ja … als dat zo is, dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *