anabolen pillen ervaring

Hoe lang wilt u trainen in de sportschool? Hoeveel jaar bent u uit te werken? Wist je krijgt minstens 10-15 kg uiteraard zonder het gebruik van steroïden ? Nou dat is een goede vraag die je zou kunnen zeggen, maar er zijn mensen die nog nooit over nagedacht en dat is triest deel van hun bodybuilding weg. Hoe kun je trainen voor ten minste 6 maanden zonder het behalen van resultaten en nooit denken dat je iets verkeerd? Het leven is te kort om geen resultaten te hebben.

Velen denken dat als je opgeleid voor een paar maanden en leverde geen resultaten op dan is het tijd om te merken steroïden te kopen , of roids hoeveel ze noemt. Nou, dat is niet waar en je nooit moet reageren als deze bij de behandeling met steroïden en bodybuilding. Als u uitgewerkt in de sportschool voor 3 maanden en er zijn geen resultaten dan probleem is alles anders niet alleen in steroïden. In dit geval anabole steroïden zijn niet de oplossing. U moet uw training, routine, dieet en rusttijden te veranderen, zodra deze is aangepast en zie je de voortgang gedurende ten minste 1 jaar, dan moet je kunnen denken over het gebruik van steroïden die meer anabole of meer kan zijn androgene .

Klik hier om juridische Steroid Pillen kopen

Steroïden gebruik is niet iets wat gemakkelijk en zodra je ze succes te maken is gegarandeerd, steroïden zijn geen magische pillen, zodat het gebruik van steroïden moet de laatste stap zijn. Steroïden in de bodybuilding zijn vaak te veel benadrukte dat ze de bron van de verschillende soorten problemen die weer is niet waar zou zijn.

Anabole steroïden werden ontwikkeld in de jaren 1930 om de groei van de skeletspieren bevorderen en mannelijke geslachtskenmerken ontwikkelen. Anabole steroïden verwijst naar de klasse van geneesmiddelen. De drugs werden gezien als het aanbieden van een groot potentieel voor hun eiwit-gebouw eigenschappen en legaal verkrijgbaar op recept, de omstandigheden die zich voordoen wanneer het lichaam produceert abnormaal lage hoeveelheden testosteron, zoals vertraagde puberteit en sommige vormen van onmacht en andere ziekten die het gevolg zijn te behandelen in het verlies van magere spiermassa.

Dus na het lezen van deze hoe kan men zeggen dat steroïden zijn bron van problemen. Alles kan bron van problemen, steroïden zijn de bron van de spieren, macht, sterkte, seksuele drift, records en al het andere als correct worden gebruikt.
 
Klik hier om juridische Steroid Pillen kopen

Hoe maak je gebruik van steroïden?

Nou, dat is een goede en juiste vraag. Elke bodybuilder who cares over zijn gezondheid en de toekomst moet zich afvragen of hij genoeg over steroïden voordat u ze kent. Het maakt niet uit wat voor soort steroïden dat zijn, orale steroïden of injectables . Als we zeggen dat het gebruik van steroïden bedoelen we steroïden cycli . Door steroïde cyclus wordt bedoeld een tijdsperiode, gewoonlijk bij 8-16 weken een gebruik geven deze doping. Normaal gesproken bodybuilders stapelen of te combineren steroïden voor een beter effect. Elk steroïde heeft zijn eigen handelen op het lichaam dus het is een goed idee om ze te stapelen dus betere resultaten te krijgen.

Een van de meest populaire steroïde testosteron en dianabol . Testosteron is een injecteerbare steroïden waarvan de meest krachtige, natuurlijk voorkomende androgeen dat wordt gevormd in het menselijk lichaam. Zij is verantwoordelijk voor de specifieke kenmerken van de mannen en hun seksuele kenmerken.

Er zijn 4 soorten testosteron:

  • testosteron enanthaat
  • testosteroncypionaat
  • testosteron propionaat
  • testosteron schorsing
Klik hier om juridische Steroid Pillen kopen

Tweede populaire steroïde dianabol die vele handelsnamen heeft, zoals: naposim , Methanabol, methanoplex, anaobol , averbol etc. Bodybuilders noemen het kort dbol . De werkzame stof is methandienone of methandrostenolone . Dat is een orale steroïden met een uitgesproken anabole of androgene werking op het lichaam. Degenen die het gebruiken zal snel resultaten in massa, vermogen en goed humeur te zien.

De populairste en beste eerste steroïde cyclus is een stack van testosteron en dbol voor 8-12 weken. Op papier ziet het er op deze manier.

weken producten

1-4 dbol @ 40 mg / dag
1-12 testosteron @ 500mg / week gesplitst in 2 injecties

Een ander belangrijk aspect is het feit dat steroïden natuurlijke zal afnemen testosteron productie en na de cyclus wordt gedaan u in geen gunstige staat. Om te voorkomen dat de spieren verlies na cyclus moet je producten die natuurlijke testosteron productie zal te herstellen. Dergelijke producten zoals Nolvadex en pregnyl worden gebruikt voor dit doel. U kunt meer informatie over hoe ze te gebruiken bij bodybuilding steroïde forum te krijgen.

Na een cyclus 2 maanden break is nodig voordat u een andere cyclus te starten. Het gebruik van steroïden juiste zult u de voordelen en goed uitziende lichaam mee te nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *