anabolen pillen nadelen

Wetenschappelijke bevindingen bevestigt wat bodybuilders voor sommige vele jaren geleden hebben vermoed, is er een genetische grens aan de hoeveelheid van de spier die je lichaam kan ondersteunen.

In de beginfase van weerstandstraining spiergroei is grotendeels het gevolg van een toename van de eiwitsynthese die bijdraagt ​​aan spiergroei. Deze anabole staat is goed ontvangen door het lichaam. Dit is de reden waarom de beginnende bodybuilder, vaak spectaculaire lichaam verbeteringen bereikt in de eerste of tweede jaar van effectieve training. Het is niet ongebruikelijk om te horen dat tijdens de eerste of tweede training 6-8 kilo schone spiermassa gestegen. Hiervoor kan eventueel worden uitgevoerd zonder het gebruik van anabole steroïden. Uiteraard is de beginner bodybuilder eet veel voedzame voedingsmiddelen, train hard en mogen heel wat tijd om te herstellen zal de ervaring van de beste prestaties.

Klik hier om juridische Steroid Officiële Website Kopen

Uiteindelijk, zelfs de meest getrainde bodybuilders en ervaren bereiken hun genetische limiet of het einde stagnatie. Dit is een punt waarop het lichaam gewoon niet meer spier op natuurlijke wijze. Er wordt gezegd dat op dit punt, waar als de bodybuilder doet er alles recht op een anabole staat op te richten, is het lichaam remt. Het lichaam kan zelfs de afgifte verhoogt catatonische hormonen op dit punt, zodat eventuele nieuwe spier die optreedt na deze limiet eenvoudig worden vernietigd door deze katabole hormonen.

Deze vastgestelde maximum wordt grotendeels bepaald door de genetica en duidelijk verschilt van individu tot individu. De enige manier om spier hypertrofie verder voorbij dit punt is door middel van hormonale manipulatie. Dit kan het gebruik van groeihormoon (GH) endogeen geleverde omvatten. Anabole steroïden of gebruikt stoffen die de endogene niveaus van GH en / of androgeen beïnvloeden.

Klik hier om juridische Steroid Officiële Website Kopen

Juridische Steroïden en Body Building Supplement

De anabole steroïden hebben bewezen een zeer effectieve manier om deze natuurlijke barrière overwinnen. Het gebruik van synthetische GH is ook zeer effectief gebleken om de factoren die deze genetische vastgestelde maximum regelen overwinnen. De doeltreffendheid van dit soort stoffen verklaart zijn blijvende populariteit.

Er zijn zeer weinig natuurlijke stoffen of op recept, die de bodybuilder een voordeel hormoon dat helpt je echt de limiet van genetische hypertrofie van uw lichaam overtreffen geeft. Veel natuurlijke supplementen beweren dat een exogene testosteron of het verhogen van de endogene productie van het zelfde, maar zeer weinigen van hen werken. Andere natuurlijke supplementen zijn bekend als versterkers van de afgifte van groeihormoon door de hypofyse. Deze producten, voornamelijk combinatie van aminozuren, is ontdekt die ook grotendeels ineffectief. Er zijn een paar uitzonderingen.

Klik hier om juridische Steroid Officiële Website Kopen

Misschien als science blijft vooruitgang, zul je effectieve alternatieven voor deze stoffen te ontdekken. Dit zou kunnen versterken stoffen op natuurlijke wijze de secretie van groeihormoon, natuurlijke testosteron afscheiding, of stoffen die informatie catatonische endocriene mechanismen remmen. Het kan zelfs mogelijk zijn om te beperken gen kan worden geremd of verhoogde buiten haar natuurlijke punt van stagnatie. Als u deze limiet verhogen inderdaad mogelijk is, zou dit mogelijk bouwers om de toename in spieromvang en kracht te genieten zonder gevaar voor uw gezondheid in het proces

Steroid Alternatieven – Zijn ze beschikbaar?

Steroïden meestal verhogen de testosteronspiegel in het lichaam. De goede en slechte effecten van de steroïden in feite afhankelijk zijn van de kwaliteit van de steroïde die u gebruikt. Mensen maken gebruik van steroïden voor verschillende doeleinden. Zij maken gebruik van steroïden

o Om de groei van de spier vast en verhogen de sterkte.
o Om de energie te verhogen.
o de productie van vet toenemen.

Er zijn echter verscheidene nadelen van steroïden. Het gebruik van steroïden is illegaal geworden deze dagen.

De voordelen van steroïden zo’n impact op mensen dat het zeer moeilijk voor mensen om gestopt zijn geheel gemaakt. Dit heeft geleid tot een razende controverse over steroïden in de afgelopen tijd. Veel Steroid alternatieven zijn daarbij gekomen in de markt ook. Maar nu is de vraag is, als Steroid Alternatieven zo effectief als steroïden zou zijn?

Klik hier om juridische Steroid Officiële Website Kopen

Enkele Steroid Alternatieven

Een aantal Steroid Alternatieven zijn heel populair in de markt. Experts zijn nog bezig met deze producten om hun voors en likdoorns ten opzichte van de steroïden te ontdekken.

Voor bepaalde tijd de bodybuilders gebruiken juridische Steroid alternatieven. Ze zeggen dat een dergelijke steroïden prachtig zijn geweest. Androstenedione is de eerste juridische Steroid Alternative. Dit wordt ook wel als prohormoon. Het bevat AD, 1-test en 4-Androstenedione. Deze eigenschappen zijn zeer dicht bij de werkelijke steroïden.

Het proces van energie-omzetting van Andro:

Meestal, Andro oefent een anabool effect voor het enzym omzetting in de lever. De moleculen van Andro reageren met het enzym in de lever en omzetten in testosteron. Het gehele conversional proces is een natuurtalent.

Klik hier om juridische Steroid Officiële Website Kopen

Maar het gebruik van prohormonen is verboden door de Amerikaanse federale overheid in 2005. Bodybuilders zal nu op zoek naar een aantal andere steroïde alternatieven. Als u nog steeds gebruiken, moet u kijken op de regels in uw staat.

Mannen zijn bezorgd over hun uiterlijk en het proces om vorm te geven hun structuur op basis van hun wensen. Deze mensen zijn op zoek naar een betere Steroid alternatieven. Echter, tot je een effectief alternatief te krijgen, kunt u de volgende manieren om vorm te geven uw lichaam te volgen.

1. Neem een ​​evenwichtige voeding die hoog eiwit en goede voeding heeft.

2. Start consumeren calorieën die de groei en de kracht van je spieren kan bevestigen.

3. Voer yoga op een regelmatige basis.

4. Kies voor een goede work out schema.

5. Als u een professionele body builder creatine, proteïne poeder, multivitaminen, vetzuren, en de greens zijn belangrijk voor u.

Sommige Steroid Alternatieven hebben bewezen efficiënt om je energie te vergroten. Ze zijn ook veiliger manieren om uw herstel van de spieren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *