anabolen pillen voor beginners

Verschillende soorten van steroiden

Er zijn twee soorten Steroiden aanwezig in het lichaam. Corticosteroïden worden geproduceerd in de bijnieren boven de nieren gelegen. Deze hormonen omvatten aldosteron, die helpt reguleren natriumconcentratie in het lichaam en cortisol, die vele rollen speelt in het lichaam, waaronder het dienen als deel van het lichaam stressreactie systeem om ontsteking te verminderen. Voorgeschreven corticosteroïd medicijnen, zoals prednison, prednisolon en dexamethason kunnen worden oraal, intraveneus of door intramusculaire injectie en kunnen worden gebruikt om ziekten zoals astma, reumatoïde artritis, ontstekingsdarmziekte, en systemische lupus erythematosus waarbij ontsteking hoort bij het ziekteproces. Het gebruik van steroïde zalven en crèmes op de huid, zoals triamcinolon en betamethason, komt veel voor in de behandeling van dermatitis (derm = skin + itis = ontsteking).

Klik hier om anabole steroïden Legally kopen

De tweede groep steroïden, androgene / anabole steroïden zijn hormonen in het lichaam om de productie van testosteron in de testikels en eierstokken reguleren. Androgene van testosteron is betrokken bij de ontwikkeling van het mannelijke geslachtskenmerken, terwijl het anabole deel is betrokken bij verhogen van de hoeveelheid lichaamsweefsel door verhoging eiwitproductie. De hypofyse, gelegen aan de voet van de hersenen, helpt reguleren testosteronproductie en hormonale secretie. Groeihormoon en follikel stimulerend hormoon (FSH) behoren hormonen die testis en ovarium functie stimuleren en zijn twee van de vele hormonen afgescheiden door de hypofyse.

En anabole steroïden zijn verkrijgbaar voorgeschreven medicijnen worden gebruikt in gevallen waarin het lichaam onvoldoende hormoon niet maakt en supplementen nodig zijn. Sommige hormoonsupplementen in deze route omvatten groeihormoon en testosteron zelf. Deze medicijnen zijn wettelijk voorgeschreven door zorgverleners, maar deze groep van geneesmiddelen wordt vaak illegaal gebruikt en misbruikt te helpen verhogen atletische prestaties en het verbeteren van het lichaam voorkomen. Bij gebruik in een goed gevoede lichaam, anabole steroïden gewichtstoename voornamelijk door een toename van de spiermassa veroorzaken.

Klik hier om anabole steroïden Legally kopen

Terwijl anabole steroïden gunstige effecten kan hebben wanneer genomen onder medisch toezicht, ze hebben vele ernstige en soms onomkeerbare neveneffecten. Deze bijwerkingen zijn het gevolg van abnormaal hoge niveaus van testosteron in het lichaam en kunnen hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, leverbeschadiging, hartfalen, acne, kaalheid, en agressief en gewelddadig gedrag omvatten.

Er zijn verschillende gemeenschappelijke anabole steroïden. Sommige bootsen de werking van testosteron direct, terwijl anderen dat het lichaam overtollige testosteron door te interfereren met de normale hormonale regulatie in het lichaam. Het eindresultaat is hetzelfde. Overmaat testosteron is beschikbaar voor cel en orgaanfunctie invloed in het lichaam.

Afgezien van de chemische naam, kunnen deze steroïden ook een handelsnaam en de naam van de straat. Zo is de chemische stanozol vervaardigd onder de naam Winstrol maar is ook bekend op de straat “Winny.” Genotropin is naam van de fabrikant voor menselijk groeihormoon (HGH).

Klik hier om anabole steroïden Legally kopen

Er zijn tal van namen voor steroïden en elk land kan zijn eigen variaties op deze namen. Steroïden kan chemisch vergelijkbaar met testosteron, zoals methyl testosteron of oxymetholone zijn. Ze kunnen ook worden zogenaamde ‘designer’ steroïden die vervaardigd om drugs te maskeren, zoals norbolethone en desoxymethyltestosterone zijn.

Enkele veel voorkomende voorbeelden van anabole steroïden omvatten

  • Anabol,
  • Android,
  • androstenedione,
  • Winstrol,
  • Deca-Durabol,
  • THG,
  • Genabol en
  • HGH.

Afhankelijk van het type kunnen anabole steroïden of worden geïnjecteerd in het lichaam of door pil. Door de manier waarop deze medicijnen worden gemetaboliseerd, de noodzaak hersteltijd hebben, en detectie, steroïden Vaak worden in cycli waarin ze worden gebruikt voor een paar dagen per keer voorkomen, vervolgens gestopt en de cyclus herhaald opnieuw dagen of weken later

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *