anabolikus szteroid tabletta

Az anabolikus szteroidok orálisan lenyelve, szintetikus (mesterséges) gyógyszerek úgy hatnak, mint a tesztoszteron. Okoznak növekedését és fejlődését a férfi nemi szervek, a másodlagos nemi jellegek, és növeli az izom nagyságát és erejét. Ezek kezelésére használt késleltetett pubertás fiúknál, anémia, alacsony izomtömeg miatt AIDS vagy HIV-, emlőrák, és helyettesítésére tesztoszteron férfiakban az alacsony tesztoszteronszint. Az anabolikus szteroidok gyakran visszaélnek a sportolók izomtömeg növelésére és a teljesítményt. Nem sportolók és a nem versenyképes testépítők is visszaélnek anabolikus szteroidok kozmetikai okokból.

Kattintson ide vásárolni szteroid hivatalos honlapja

Milyen példák az orális anabolikus szteroidok elérhető az Egyesült Államokban?

Példák az anabolikus szteroidok közé oxymetholone (Anadrol-50), és Fluoxymesterone (Android-F, Halotestin).

Milyen mellékhatásai vannak a szóbeli anabolikus szteroidok?

Az anabolikus szteroidok számos mellékhatása miatt a tesztoszteron, amely utánozzák, sok hatása a szervezetben. A hosszú lista, ha a mellékhatások anabolikus szteroidok közé csökken a herék, a mell megnagyobbodása (gynecomastia), alacsony spermaszám, fokozott szőrnövekedés, mélyebb hang és csökkent a mell mérete a nők, a magas vérnyomás, szívinfarktus, agyvérzés, a magas koleszterinszint, a düh , az erőszak és az agresszió. Májbetegség és a májrák is előfordulhat.

Kattintson ide vásárolni szteroid hivatalos honlapja

Mi gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek az orális anabolikus szteroidok?

Anobolic szteroidok növelik a vérben és hatásai ciklosporin csökkentésével bontása ciklosporin. Ezen kívül csökkentik a bontást a warfarin (Coumadin), növeli a vér szintjét a warfarin és a vérzés kockázatát: warfarin.

Mi készítmények orális anabolikus szteroidok állnak rendelkezésre?

Orális anabolikus szteroidok tabletta formájában kapható.

Kattintson ide vásárolni szteroid hivatalos honlapja

Mi a helyzet a szájon át szedett anabolikus szteroidok terhesség vagy a szoptatás alatt?

Ezek FDA osztályozza anabolikus szteroidok terhesség kategóriában X, ami azt jelenti, hogy káros a magzatra, és nem alkalmazható a terhesség ideje alatt. Nem ismert, hogy az anabolikus szteroidok kiválasztódnak az anyatejbe. Ezeket el kell kerülni a szoptató nők vagy szoptató és meg kell állítani kockázata miatt súlyos károsodást okozhat a csecsemőnél.

Akik látják a testépítést, a legszebb foglalkozása és bárki, aki szeretné újjáépíteni a testüket, mint a saját álmait akarja olyan szervezettől, amely olajozatlan és a testület, hogy úgy tűnik, ezen a ponton define.At oxandrolone nagy barátja, hogy lehet segítőkész az Ön számára.

Miért Oxandrolone (Anavar)?

Ha összehasonlítjuk anothers oxandrolone alacsonyabb harmfull mellékhatásokat, és szinte ez lesz veszteség a használata rendszeres dose.Oxandrolone nem konvertálja az ösztrogén, így nem fog gyűjteménye víz muscles.So izmok lesz néz ki annyira define.And ezért nem kell phills mint a víz shooter.The másik előnye Oxandrolone, drog nem okoz, hogy hagyja abba a szervezet saját hormon production.Oxandrolone is levágta az étvágyat, így az közvetlenül vezet a veszteség a test fat.Oxandrolone Gyorsítás szintézisét Kreatin-Phospatein testünk így fog eredményezni a gyors és hatékony növekedést force.The izomtömeg kap meg segítségével oxandrolone, nem fog disseapper végén a ciklus, mint a más szteroidok ami az egyiknek sok víz, és amely elvesztette a víz a végén cycle.so Ön motiváció nem romlott.

Kattintson ide vásárolni szteroid hivatalos honlapja

Ez a gyógyszer indexelése az erő increasement.For erő súlyozott sport, a használat korlátozódnak 6 hétig least.First héten 20 mg, a másik 4 hétben szünet és újra 6 hétig 25mg és újra 4 hét szünetet követően 30 mg 6 héten át mint ez a rendelet hozza meg egy szabályos usage.But 30 mg adagok ne adjon over.The gondolata sok sportoló úgy gondolja, mint hogy; amely szteroid alacsony androgén ártalmatlan, ezért az adagot a wrong.whereas ez drogok jelentős hatást, és néhány közülük dangerous.Some testépítők elkezd használata szteroidot oxandrolone.Cause az elképzelést, amelynek használata egyrészt érintenek, .Azonban ezt terméket nem mindig hozza hatalmas effects.To látni érett hatást el kell távolítani a fehérje bevitel 3 gr per pound.Also meg tudja szerezni jelentős mennyiségű által megrakott carbohydrates.Who igazán akar használni Oxandrolone megfelelő adag 25 mg.And használati időt kell lennie 6-8 hét. Javasoljuk, hogy a 8 hét nem telt over.Because alkohol főleg ebben a cikkben és a levelek toxikus hatást liver.This gyógyszert nem kell tenni annak érdekében, hogy létrejöjjön a nagy hangerő. És tabletes kell osztani 2-3 étkezés naponta, és étkezés után tablettát egészben kell lenyelni bőséges water.Who van gyomorpanaszok nyelje ezt a szert a közepén étkezés bő vízzel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *