de unde pot cumpara steroizi originali

Diferite tipuri de steroizi

Exista doua tipuri de steroizi prezente în organism. Corticosteroizii sunt produse in glanda suprarenală situată deasupra rinichiului. Acești hormoni includ aldosteron, care ajuta la reglarea concentrației de sodiu din organism, si cortizol, care joaca mai multe roluri in organism, inclusiv servind ca parte a sistemului de reacție de stres al organismului de a reduce inflamarea. Prescrise frecvent medicamente corticosteroizi, cum ar fi prednison, prednisolon, iar dexametazona sunt disponibile pentru a fi administrat pe cale orală, intravenoasă, sau prin injectare intramusculară și pot fi utilizate pentru a trata boli, cum ar fi astmul, artrita reumatoidă, boala inflamatorie intestinală, și lupusul eritematos sistemic, în care inflamația este parte a procesului bolii. Utilizarea de unguente și creme cu steroizi pe piele, cum ar fi triamcinolon și betametazonă, este comună în tratamentul dermatitei (derm = piele + itis = inflamație).

Faceți clic aici pentru a cumpăra steroizi anabolizanți punct de vedere legal

Al doilea grup de steroizi, steroizi androgeni / anabolici, sunt hormoni făcute în organism pentru a reglementa fabricarea testosteron in testicule și ovare. Partea androgenic de testosteron este implicat în dezvoltarea caracteristicilor sexuale masculine, în timp ce partea anabolic este implicat în creșterea cantității de țesut de corp prin creșterea producției de proteine. Glanda pituitara, situata la baza creierului, ajută la reglarea producției de testosteron și secreția de hormoni. hormonul de creștere și hormonul foliculostimulant (FSH) sunt printre hormonii care stimuleaza testicul și funcția ovar si sunt două dintre multele hormoni secretați de glanda pituitara.

steroizi anabolizanți și androgen sunt disponibile ca medicamentele prescrise pentru a fi utilizate în cazurile în care organismul nu face hormon de ajuns și ar putea fi necesare suplimente. Unele suplimente de hormoni in aceasta cale includ hormonul de creștere și testosteron în sine. Aceste medicamente sunt prescrise în mod legal de către furnizorii de servicii de sănătate, dar acest grup de medicamente este adesea folosit în mod ilegal și abuziv pentru a ajuta la creșterea performanței atletice și de a îmbunătăți aspectul corpului. Atunci când este utilizat într-un corp bine hrănit, steroizi anabolizanți va determina creșteri în greutate datorat în primul rând o creștere a masei musculare.

Faceți clic aici pentru a cumpăra steroizi anabolizanți punct de vedere legal

În timp ce steroizi anabolizanți poate avea efecte benefice atunci când este luat sub supraveghere medicală, ei au multe efecte secundare grave, uneori ireversibile. Aceste efecte secundare sunt datorate niveluri anormale de testosteron din organism și pot include hipertensiune arteriala, valori crescute ale colesterolului, leziuni hepatice, insuficienta cardiaca, acnee, chelia, precum și un comportament agresiv și violent.

Există o varietate de steroizi anabolizanți comune. Unele imita acțiunile de testosteron în mod direct, în timp ce alții determina organismul sa produca in exces de testosteron prin interferarea cu sistemul normal reglementare hormon din organism. Rezultatul final este același. Excesul de testosteron este disponibil că afectează funcția celulelor si organ din corp.

În afară de denumirea chimică, aceste steroizi poate avea, de asemenea, un nume comercial și numele străzii. De exemplu, stanozol chimic este fabricat sub denumirea Winstrol dar este de asemenea cunoscut pe stradă drept “Winny.” Genotropin este numele producătorului pentru hormonul de creștere uman (HGH).

Faceți clic aici pentru a cumpăra steroizi anabolizanți punct de vedere legal

Există numeroase denumiri pentru steroizi, și fiecare țară poate avea propriile sale variante pe aceste nume. Steroizi poate să fie chimic similar cu testosteron, cum ar fi testosteron metil sau oxymetholone. Ele pot fi, de asemenea așa-numitele “de designer” steroizi, care sunt fabricate pentru a trece testele de droguri, cum ar fi norbolethone și desoxymethyltestosterone.

Câteva exemple comune de steroizi anabolizanți includ

  • Anabol,
  • Android,
  • androstendion,
  • Winstrol,
  • Deca-Durabol,
  • THG,
  • Genabol și
  • HGH.

În funcție de tipul, steroizi pot fi injectate fie în corp sau administrat ca o tableta. Din cauza modului în care aceste medicamente sunt metabolizate, nevoia de a avea timp de recuperare, și pentru a preveni detectare, steroizii sunt adesea luate în cicluri, în care sunt utilizate pentru câteva zile la un moment dat, apoi se opri și ciclul repetat de zile sau săptămâni mai tarziu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *