De unde pot cumpăra Steroizi punct de vedere legal?

Dianabolul este vechiul nume de brand Ciba pentru methandrostenolone orală. Este un derivat de testosteron, care prezintă anabolic puternic și proprietăți androgenice moderate. Acest compus a fost făcut prima dispoziție în 1960, și a devenit rapid cel mai favorizat și utilizate pe scară largă steroid anabolizant în toate formele de atletism. Acest lucru este probabil datorită faptului că este atât de ușor de utilizat și extrem de eficient. În producția SUA Dianabol avut antecedente pluviale, care explodează de ceva timp, apoi repede abandon vedere. Mulți au fost nervos la sfârșitul anilor 80, atunci când ultimul dintre cele generice din SUA au fost eliminate din rafturile farmaciei, comunitatea medicală a găsi nici un folos legitim pentru droguri mai. Dar faptul că Dianabolul a fost de pe piața americană de peste 10 de ani nu și-a tăiat popularitatea acestuia. Rămâne cel mai frecvent utilizate pe piața neagră steroizi pe cale orala in SUA Atâta timp cât există țări care produc acest steroizi, acesta va rămâne, probabil, acest lucru.

Click aici pentru a Vand juridic Steroizi Site-ul oficial

Similar cu testosteron si Anadrol 50®, Dianabol este un steroid puternic, dar, de asemenea, una care aduce cu sine efecte secundare notabile. Pentru inceput methandrostenolone este destul de estrogenice. Ginecomastia este, de asemenea, de multe ori un motiv de îngrijorare în timpul tratamentului, și se poate prezenta destul de devreme intr-un ciclu (în special atunci când sunt utilizate doze mai mari). În același timp de retenție de apă poate deveni o problemă pronunțat, cauzând o pierdere notabilă a defini musculare atât ca apa și grăsimea subcutanată construi. persoanele sensibile pot, prin urmare doresc să păstreze estrogen sub control, cu adăugarea unui antiestrogen, cum ar fi Nolvadex® și / sau Proviron®. Cu atât mai puternică droguri Arimidex® (antiaromatase) ar fi o alegere mai bună, dar poate fi de asemenea destul de costisitoare în comparație cu terapiile standard de întreținere de estrogen.

In plus, efectele secundare androgenice sunt comune cu această substanță, și pot include crize de tenul gras, acnee si / cresterea parului facial corp. Agresiune poate fi, de asemenea, a crescut cu un steroid potent, cum ar fi acest lucru, așa că ar fi înțelept să nu lase modificării dispozitie pentru mai rău în timpul unui ciclu. Cu Dianabolul există, de asemenea posibilitatea de a agravante o condiție chelia de sex masculin. Prin urmare, persoanele sensibile ar putea dori pentru a evita acest medicament și să opteze pentru un anabolic mai blânde, cum ar fi Deca-Durabolin®. În timp ce Dianabolul are converti la un steroid mai puternic, prin intermediul interacțiunii cu anzyme 5-alfa reductaza (același enzima responsabilă de conversia testosteronului în dihidrotestosteron), are extrem de puține afinitate pentru a face acest lucru în organismul uman anii. Prin urmare, androgenic dihydromethandrostenolone metabolit 5alpha este produs doar în cantități foarte mici în cel mai bun. Prin urmare, beneficiul primit de la Proscar / Propecia® ar fi nesemnificativ, medicamentul care servește nici un scop reală.

Click aici pentru a Vand juridic Steroizi Site-ul oficial

Poate Dianabol methandrostenolone utilizate pentru femei

Fiind moderat androgenic, Dianabol este de fapt doar un steroid popular cu bărbații. Atunci când este utilizat de către femei, simptomele virilizarea puternice sunt, desigur, un rezultat posibil. Unii se totuși experimenteze cu ea, și de a găsi doze mici (5 mg) din acest steroid extrem de puternic pentru cresterea masei musculare noi. Ori de câte ori administrată, Dianabol va produce câștiguri de masă și de rezistență excepționale. In eficiență este adesea comparat cu alți steroizi puternice precum testosteronul și Anadrol 50®, și este de asemenea o alegere populară pentru scopuri de umplutură. O doză zilnică de 4-5 comprimate (20-25mg) este suficient pentru a da aproape oricine rezultate dramatice. Unii se aventurează cu mult mai mare în doze, dar această practică de obicei duce la o incidență mai profundă a efectelor secundare. Se suplimentar adaugă bine cu un număr de alte steroizi. Se remarcă faptul de a se amesteca foarte bine cu anabolic usoara Deca-Durabolin®. Împreună putem aștepta la o musculare și de rezistență excepționale câștiguri, cu efecte secundare nu cu mult mai rău decât ar fi de așteptat de la Dianabol singur. Pentru masa tot afară, poate fi utilizat un ester de testosteron durată lungă de acțiune cum ar fi enantat. Cu proprietățile la fel de ridicate estrogene / androgenic acestei androgeni, reacții adverse pot fi extreme cu o astfel de combinație cu toate acestea. Câștigurile ar fi mare, de asemenea, ceea ce face ca, de obicei, un astfel de demers util pentru utilizator. Așa cum sa discutat anterior, medicamentele auxiliare pot fi adăugate pentru a reduce efectele secundare asociate cu acest tip de ciclu.

Click aici pentru a Vand juridic Steroizi Site-ul oficial

În scopul de a rezista la administrarea pe cale orală, acest compus este C17 alfa alchilat. Știm că această modificare protejează medicamentul de a fi dezactivare la nivel hepatic (permițând aproape toate intrării medicamentului in sange), dar poate fi, de asemenea, toxice pentru acest organ. Expunerea prelungită la substanțe C17 alfa alchilați poate duce la un prejudiciu real, posibil, chiar cu dezvoltarea anumitor tipuri de cancer. Pentru a fi sigur s-ar putea dori să meargă la medic de cateva ori în timpul fiecărui ciclu de a păstra un ochi pe valorile lor enzimelor hepatice. Cicluri De asemenea, trebuie ținut scurte, de obicei, mai puțin de 8 săptămâni de lungă pentru a evita a face orice daune vizibile. Icter (duct biliar obstrucție) este de obicei primul semn vizibil de probleme hepatice, și ar trebui să fie privit afară pentru. Această condiție produce o îngălbenirea neobișnuită a pielii, ca organismul are bilirubinei de prelucrare probleme. În plus față de piele, albul ochilor pot, de asemenea, galbene, un indicator clar de probleme. Dacă se întâmplă acest medicament trebuie întreruptă imediat și un medic vizitat. Aceasta este, de obicei un punct în care în plus, leziuni permanente pot fi evitate.

“De asemenea, este interesant de notat că methandrostenolone structural identică cu boldenone, cu excepția faptului că acesta conține gruparea alchil alfa adăugat c17 discutat mai sus. Acest lucru arată clar impactul modificarea unui steroid în așa fel, ca acești doi compuși să acționeze foarte diferit în organism. principala neasemănare pare să se afle în tendința de efecte secundare estrogenice, care pare a fi mult mai pronunțată cu Dianabolul. Equipoise® este cunoscut a fi destul de ușoară în această privință, și, prin urmare utilizatorii să ia în mod obișnuit acest medicament fără necesar să plus, un antiestrogen. Dianabol este mult mai estrogenice nu pentru că este mai ușor de aromatizate, așa cum, de fapt, gruparea metil 17 alfa și legătura dublă C1-2 ambele incetini procesul de aromatizare. problema este că methandrostenolone convertește la l7alpha methylestradiol , o formă mai activă biologic de estrogen decât estradiol regulat. Dar Dianabol de asemenea, pare să fie mult mai puternic din punct de vedere masa musculara, comparativ cu boldenone, sprijinind ideea ca estrogenul nu joacă un rol important în anabolism. De fapt, boldenonul și methandrostenolone diferă atât de mult în potențelor lor, ca anabolizante ca cei doi sunt rareori deși, ca legate. Ca urmare, utilizarea de Dianabol este de obicei limitată la mărirea de volum a fazelor de formare în timp ce Equipoise® este considerat un excelent de tăiere sau clădire steroizi macră masă.

Click aici pentru a Vand juridic Steroizi Site-ul oficial

Timpul de înjumătățire a Dianabol este de numai aproximativ 3 până la 5 ore, un timp relativ scurt. Acest lucru înseamnă că un singur program doză zilnică va produce un nivel sanguin variabilă, cu suișuri și coborâșuri pe tot parcursul zilei. Utilizatorul are, de asemenea, posibilitatea de a alege, fie să împărți tabletelor în timpul zilei sau pentru a le ia toate la un moment dat. Recomandarea de obicei a fost de a le despart și să încerce să reglementeze concentrația în sânge. Totuși, acest lucru, va produce un vârf nivel în sânge mai mic decât în ​​cazul în care tabletele au fost luate dintr-o dată, deci nu poate fi un compromis cu această opțiune. Cercetătorul steroizi Bill Roberts, de asemenea, subliniază faptul că o schemă de administrare cu un singur episod ar trebui să aibă un impact mai puțin dramatică pe axa hipotalamo-hipofizo-testicular, deoarece există o perioadă de timp suficientă în fiecare zi în cazul în care nivelurile de hormon steroid nu sunt extrem de exagerate. Am tendința să se îndoiască stabilitatea hormonal poate fi menținut în timpul un astfel de ciclu cu toate acestea, dar nu observați că dovezi anecdotice de multe ori sprijină în continuare doze zilnice unice de a fi mai bine pentru rezultatele generale. Poate că aceasta este cea mai bună opțiune. Din moment ce știm concentrației sanguine va atinge aproximativ 1,5 până la 3 ore după administrare, ne putem întreba în continuare cel mai bun timp pentru a lua comprimate noastre. Se pare logic ca au luat pastile mai devreme în a doua zi, de preferință, ceva timp înainte de antrenament, ar fi optim. Acest lucru ar permite un număr considerabil de ore in timpul zilei pentru un metabolism bogat androgen pentru a spori absorbția substanțelor nutritive, în special ore, critice, următoarele formare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *