eladó szteroid tabletta

Különböző típusú szteroidok

Kétféle szteroidok jelen a szervezetben. Kortikoszteroidok gyártják a mellékvese felett található a vesében. Ezek a hormonok közé tartoznak az aldoszteron, amely segít szabályozni nátrium koncentrációja a szervezetben, és a kortizol, amely játszik sok szerepet a szervezetben, beleértve szolgáló része a test stressz válasz rendszer csökkenti a gyulladást. Gyakran felírt kortikoszteroid gyógyszerek, mint a prednizon, prednizolon és dexametazon állnak rendelkezésre, hogy szájon át, intravénásán, vagy intramuszkuláris injekció formájában, és felhasználható olyan betegségek kezelésére, mint az asztma, reumás ízületi gyulladás, gyulladásos bélbetegség, és a szisztémás lupus erythematosus, amelyekben a gyulladás része a betegség folyamatát. A használata szteroid kenőcsök és krémek a bőrön, mint a triamcinolon és a betametazon, gyakori a kezelés a dermatitis (Derm = bőr + itis = gyulladás).

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroidok Jogilag

A második csoport a szteroidok, androgén / anabolikus szteroidok, hormonok tett a szervezetben, hogy szabályozza a gyártás a tesztoszteron a herék és a petefészkek. Az androgén része a tesztoszteron részt vesz a fejlődő a férfi nemi jelleg, míg az anabolikus része vesz részt megnő a testszövet növelésével fehérje termelése. Az agyalapi mirigy található az alapja az agy, segít szabályozni a tesztoszteron termelés és hormonszekréció. Növekedési hormon és a follikulus stimuláló hormon (FSH) közül a hormonok, amelyek serkentik a here és petefészek működését és kettő a számos hormon az agyalapi.

Anabolikus és androgén szteroidok kapható vényköteles gyógyszereket kell használni azokban az esetekben, amelyekben a szervezet nem termel elegendő hormont, és pótlás szükséges lehet. Néhány hormon-kiegészítők ezen reakcióút közé tartoznak a növekedési hormon és a tesztoszteron önmagában. Ezek a gyógyszerek jogilag előírt egészségügyi szolgáltatók, de ez a csoport a kábítószer gyakran illegálisan és bántalmazták, hogy segítsen növelni a sportteljesítményt és javítja test megjelenését. Amikor használják a jól táplált test, anabolikus szteroidok hatására súlygyarapodás elsősorban növekedése miatt izomtömeg.

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroidok Jogilag

Míg az anabolikus szteroidok kedvező hatással lehet, ha figyelembe orvosi felügyelet mellett, hogy sok súlyos, néha visszafordíthatatlan mellékhatása. Ezek a mellékhatások miatt rendellenesen magas tesztoszteron szint a szervezetben, és tartalmazhatnak a magas vérnyomás, a megemelkedett koleszterinszintek, májkárosodás, szívelégtelenség, akne, kopaszság, valamint az agresszív és erőszakos viselkedés.

Vannak különféle közös anabolikus szteroidok. Néhány utánozzák a tesztoszteron közvetlenül, míg mások hatására a szervezetben a felesleges tesztoszteron zavarja a normális hormon szabályozó rendszer a szervezetben. A végeredmény ugyanaz. A felesleges tesztoszteron elérhető, hogy befolyásolja sejt és szerv funkció a szervezetben.

Eltekintve attól a kémiai név, ezeket a szteroidokat is lehet a kereskedelmi név és utcanév. Például a kémiai Stanozol gyártják néven Winstrol, de ismert az utcán, mint “Winny”. Genotropinéval a gyártó nevét, az emberi növekedési hormon (HGH).

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroidok Jogilag

Számos nevek szteroidok, és minden ország saját variációk ezeket a neveket. Szteroidok lehet kémiailag hasonlít a tesztoszteron, mint a metil-tesztoszteront vagy oxymetholone. Ők is az úgynevezett “designer” szteroidot, hogy gyártják a drogtesztek, mint norbolethone és dezoximetiltesztoszteron.

Néhány gyakori példa az anabolikus szteroidok közé

  • Anabol,
  • Android,
  • androstenedione
  • Winstrol,
  • Deka-Durabol,
  • THG,
  • Genabol, és
  • HGH.

Típusától függően, anabolikus szteroidok kötődhetnek beadják vagy hozott pirulát. Mivel az út ezek a gyógyszerek metabolizálódik, a szükségességét, hogy a helyreállításhoz szükséges időt, és meg kell akadályozni felismerés, szteroidok gyakran ciklikusan szedik, amelyben használják őket néhány napig egy időben, majd megállt, és a ciklus ismétlődik újra napok vagy hetek a későbbiekben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *