Hol vásárolható meg Szteroidok Jogilag?

Dianabol régi Ciba márkanév az orális szteroid methandrostenolone. Ez egy származékát tesztoszteron, mutató erős anabolikus és mérsékelt androgén tulajdonságokkal. Ezt a vegyületet először bocsátott 1960, és hamarosan a legkedveltebb és széles körben használt anabolikus szteroidok minden formájában az atlétika. Ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy mind könnyen használható és rendkívül hatékony. Az USA-ban Dianabol termelési kellett légköri történelem, kirobbanó jó ideig, majd gyorsan csökken a szeme elől. Sokan idegesek voltak a késő 80-es, amikor az utolsó az amerikai generikus gyógyszerek kivettük gyógyszertár polcok, az orvosi közösség nem találtak jogszerű használatát a kábítószer már. De az a tény, hogy Dianabol került ki az amerikai piacon több mint 10 éve nem vágott a népszerűsége. Továbbra is a leggyakrabban használt fekete piacon orális szteroid az USA-ban Amíg vannak olyan országok gyártási e szteroid, ez valószínűleg így is marad.

Kattintson ide vásárolni jogi Szteroidok hivatalos honlapja

Hasonló a tesztoszteron és Anadrol 50®, Dianabol egy erős szteroid, hanem az egyik, amely azzal jár, hogy észrevehető mellékhatásai. Kezdetnek methandrostenolone elég ösztrogén. Gynecomastia szintén gyakran problémát a kezelés alatt, és jelenleg is elég korán egy ciklus (különösen, ha nagyobb adagok használata esetén). Ugyanakkor a vízvisszatartás válhat hangsúlyos probléma, ami a jelentős veszteséget az izom definíció mind a bőr alatti víz és a zsír építeni. Érzékeny egyének ezért szeretnénk tartani az ösztrogén ellenőrzés alatt azzal a kiegészítéssel, hogy antiestrogen, mint Nolvadex és / vagy Proviron. Az erősebb kábítószer Arimidex (antiaromatase) lenne a jobb választás, de lehet elég drága képest normál ösztrogén karbantartás terápiák.

Ezen túlmenően, androgén mellékhatások gyakoriak ezzel az anyaggal, és magában rohamok zsíros bőr, akne és a test / arcszőrzet növekedését. Agresszió is lehet növelni egy erős szteroid, mint ez, így nem lenne bölcs dolog, hogy ne hagyja el a hajlam változást a rosszabbik ciklus alatt. Dianabol is van lehetősége a súlyosító férfi minta kopaszság állapotban. Érzékeny egyének ezért szeretné elkerülni ezt a gyógyszert, és választhat enyhébb anabolikus, mint a Deca-Durabolin®. Míg Dianabol nem konvertál egy erős szteroid interakció révén az 5-alfa-reduktáz anzyme (ugyanazon enzim felelős átalakítására tesztoszteron dihidro), hogy rendkívül kicsi affinitással erre az emberi test. Az androgén metabolitja 5alpha dihydromethandrostenolone ezért csak nyomokban legjobb. Az előny kapott Proscar / Propecia® Ezért jelentéktelen, a kábítószer-kiszolgáló nincs igazi célja.

Kattintson ide vásárolni jogi Szteroidok hivatalos honlapja

Lehet Dianabol methandrostenolone használt Női

Mivel mérsékelten androgén, Dianabol tényleg csak egy népszerű szteroid a férfiak. Amikor a nõk által használt, erős virilizáció tünetei természetesen lehetséges eredményt. Néhány azonban nem kísérletezni, és megtalálni az alacsony dózisban (5 mg) E szteroid rendkívül erős az új izomnövekedés. Amikor beadott, Dianabol fog kivételes tömege és ereje nyereség. A hatékonyság gyakran képest más erős szteroidok, mint a tesztoszteron és Anadrol 50®, és ez is egy népszerű választás ömlesztési célokra. A napi adag 4-5 tabletta (20-25mg) elég, hogy szinte senkinek drámai eredményeket. Egyesek vállalat sokkal magasabb dózist, de ez a gyakorlatban általában vezet mélyebb a mellékhatások előfordulási gyakorisága. Ez emellett hozzáfűzi jól számos más szteroidok. Meg kell jegyezni, hogy különösen jól keverjük az enyhe anabolikus Deca-Durabolin®. Együtt lehet számítani kivételesen izom és erőt nyer, a mellékhatások nem sokkal rosszabb, mint egy elvár Dianabol egyedül. Minden arra tömeg, a hosszú hatású tesztoszteron-észter, mint a Enanthate lehet használni. A hasonlóan magas ösztrogén / androgén tulajdonságait androgén mellékhatások lehetnek szélsõséges ilyen kombináció azonban. Nyereség nagyszerű lenne is, ami általában teszi egy ilyen törekvés érdemes a felhasználónak. Ahogy korábban tárgyaltuk, a kiegészítő gyógyszereket lehet adni, hogy csökkentsék a mellékhatásokat kapcsolatos ilyen ciklus.

Kattintson ide vásárolni jogi Szteroidok hivatalos honlapja

Annak érdekében, hogy ellenálljon az orális beadás, ez a vegyület C17 alfa alkilált. Tudjuk, hogy ez a változás védi a gyógyszert, hogy hatástalanítás a májban (lehetővé téve majdnem az összes gyógyszer belépését a véráramba), de ez is lehet mérgező ez a szerv. A hosszabb ideig tartó c17 alfa alkilált anyagok eredményezhet tényleges kár, esetleg még a fejlődés bizonyos típusú rákban. Ahhoz, hogy biztonságos egy érdemes felkeresni az orvost egy-két alkalommal során minden ciklusban, hogy tartsa a szemét a májenzim értékeket. Cycles is kell tartani rövid, általában kevesebb, mint 8 hét hosszú, hogy elkerüljék ezzel észrevehető károsodás. Sárgaság (epevezeték elzáródás) általában az első látható jele a máj bajban van, és meg kell vizsgálni ki. Ez a feltétel termel egy szokatlan sárgás bőr, mint a test baj feldolgozás bilirubin. Amellett, hogy a bőr, a szemfehérje hiányát is sárga, egyértelműen jelzi a bajt. Amennyiben ez előfordul a gyógyszer azonnal fel kell függeszteni, és egy orvos látogatott. Ez általában egy pont, ahol további, tartós károsodás lehet kerülni.

“Az is érdekes megjegyezni, hogy methandrostenolone szerkezetileg azonos a boldenone, kivéve, hogy az tartalmazza a hozzáadott C17 alfa-alkil-csoport a fentiekben tárgyaltuk. Ez a tény teszi egyértelművé a hatását megváltoztató egy szteroid olyan módon, ahogyan ez a két vegyület úgy tűnik, hogy jár nagyon eltérően a szervezetben. a fő különbözőség Úgy tűnik, hogy a tendencia ösztrogén mellékhatások, amelyek úgy tűnik, hogy sokkal hangsúlyosabb a Dianabol. egyensúly, ismert, hogy meglehetősen enyhe ebben a tekintetben, és a felhasználók ezért gyakran ezt a gyógyszert, anélkül szükség lenne továbbá egy anti-ösztrogén. Dianabol sokkal több ösztrogén nem azért, mert könnyebben ízesített, mint a tény a 17 alfa-metil-csoport és a C1-2 kettős kötést is lassú folyamat aromatization. a probléma az, hogy methandrostenolone átalakítja a l7alpha methylestradiol , egy több biológiailag aktív formája az ösztrogén, mint a hagyományos ösztradiol. De Dianabol is úgy tűnik, hogy sokkal hatásosabb szempontból izomtömeg képest boldenone, támogatja az elképzelést, hogy az ösztrogén nem játszik fontos szerepet anabolizmust. Valójában boldenone és methandrostenolone különböznek annyira a potencia így anabolikus, hogy a két ritkán bár az a kapcsolódó. Ennek eredményeként, a használata Dianabol általában korlátozva ömlesztési fázis a képzés míg egyensúly, tekinthető kiváló vágás vagy sovány tömeg épület szteroid.

Kattintson ide vásárolni jogi Szteroidok hivatalos honlapja

A felezési ideje Dianabol csak körülbelül 3-5 órán át, viszonylag rövid idő alatt. Ez azt jelenti, hogy a napi egyszeri adagolási rend fog egy változó vérszint, a jó és rossz dolgokkal egész nap. A felhasználó is van egy választás, hogy vagy szét a tablettákat a nap folyamán, vagy mindet egyszerre. A szokásos ajánlás az volt, hogy az őket elválasztó és próbálja szabályozni a koncentrációja a vérben. Ez azonban akkor egy alacsonyabb csúcsot vérszint, mint ha a tablettákat vettünk egyszerre, így előfordulhat, hogy kompromisszumot kell ezzel a lehetőséggel. A szteroid kutató Bill Roberts arra is rámutat, hogy egyetlen epizód adagolási sémát kell egy kevésbé drámai hatással van a hipotalamusz-hipofízis-here tengely, mivel van elegendő idő minden nap, amikor a szteroid hormon szint nem nagyon eltúlzott. Hajlok arra, hogy kétségbe hormonális stabilitás fenn lehet tartani ilyen ciklus alatt viszont, de ezt észre, hogy anekdotikus bizonyítékok gyakran még támogatja a napi egyszeri adagban kell jobb összesített eredmények. Talán ez a jobb választás. Mivel tudjuk, hogy a vér koncentrációja a csúcs körülbelül 1,5-3 órával a beadás után, ha további csoda, hogy a legjobb alkalom arra, hogy a tablettát. Logikusnak tűnik, hogy a vevő a tablettákat korábban a nap folyamán, lehetőleg egy kis időt, mielőtt a képzés lenne optimális. Ez lehetővé tenné, hogy a jelentős számú nappali órákban egy androgén gazdag metabolizmus növeli a tápanyagok felvételét, különösen a kritikus órára edzés után.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *