Hvor kan jeg købe Steroider Lovligt?

Dianabol er den gamle Ciba mærkenavn for den mundtlige steroid methandrostenolone. Det er et derivat af testosteron, udstille stærk anabole og moderat androgen egenskaber. Denne forbindelse blev først gjort tilgængelig i 1960, og det blev hurtigt den mest begunstigede og udbredte anabole steroid i alle former for atletik. Dette skyldes sandsynligvis det faktum, at det både er let at bruge og yderst effektiv. I USA Dianabol produktion havde rivende historie, eksploderer i temmelig lang tid, derefter hurtigt slippe ud af syne. Mange var nervøse i slutningen af ​​80’erne, da den sidste af de amerikanske generiske blev fjernet fra apotek hylder, det medicinske samfund at finde nogen legitim brug for stoffet længere. Men det faktum, at Dianabol har været slukket det amerikanske marked i over 10 år nu har ikke skåret sin popularitet. Det er fortsat den mest anvendte sorte marked oralt steroid i USA Så længe der er lande, der fremstiller denne steroid, vil det sandsynligvis forblive sådan.

Klik her for at købe Juridisk Steroider officielle hjemmeside

Lig testosteron og Anadrol 50®, Dianabol er et potent steroid, men også en, der medfører mærkbare bivirkninger. For startere methandrostenolone er ganske østrogene. Gynækomasti er ligeledes ofte et problem under behandlingen, og kan præsentere sig selv ganske tidligt i en cyklus (især når der anvendes højere doser). Samtidig væskeophobning kan blive en udtalt problem, der forårsager en bemærkelsesværdig tab af muskel definition som både subkutan vand og fedt build. Følsomme individer kan derfor ønsker at holde østrogen under kontrol med tilføjelse af en antiøstrogen såsom Nolvadex® og / eller Proviron ®. Jo stærkere stof Arimidex® (antiaromatase) ville være et bedre valg, men kan også være ganske dyrt i forhold til standard-østrogen vedligeholdelse behandlingsformer.

Derudover androgene bivirkninger er fælles med dette stof, og kan omfatte anfald af fedtet hud, acne og krop / ansigtet hårvækst. Aggression kan også øges med en potent steroid som dette, så det ville være klogt ikke at lade din disposition forandring til det værre i løbet af en cyklus. Med Dianabol er der også mulighed for skærpende en mandlig skaldethed tilstand. Følsomme individer kan derfor ønsker at undgå dette stof og vælge en mildere anabolske som Deca-Durabolin ®. Mens Dianabol betyder konvertere til en mere potent steroid via interaktion med 5-alfa-reduktase anzyme (det samme enzym ansvarlig for at konvertere testosteron til dihydrotestosteron), har det meget ringe affinitet til at gøre det i den menneskelige krops. Den androgene metabolit 5alpha dihydromethandrostenolone derfor kun fremstilles i spormængder i bedste fald. Fordelen er modtaget fra Proscar / Propecia® ville derfor være ubetydelige, stoffet tjener noget reelt formål.

Klik her for at købe Juridisk Steroider officielle hjemmeside

Kan Dianabol methandrostenolone bruges til kvinder

Være moderat androgen, Dianabol er egentlig kun et populært steroid med mænd. Når de anvendes af kvinder, stærke virilization symptomer er naturligvis et muligt resultat. Nogle gør dog eksperimentere med det, og finde lave doser (5 mg) i denne steroid ekstremt magtfuldt for nye muskel vækst. Når administreres, vil Dianabol producere ekstraordinære masse og styrke gevinster. I effektivitet er det ofte sammenlignet med andre stærke steroider som testosteron og Anadrol 50®, og det er ligeledes et populært valg for bulking formål. En daglig dosis på 4-5 tabletter (20-25mg) er nok til at give næsten nogen dramatiske resultater. Nogle gør venture meget højere i dosis, men denne praksis fører som regel til en dybere forekomst af bivirkninger. Det desuden tilføjer godt med en række andre steroider. Det bemærkes, at blande særlig godt med den milde anabole Deca-Durabolin ®. Sammen kan man forvente en ekstraordinær muskler og styrke gevinster, med bivirkninger, som ikke meget værre end man kunne forvente fra Dianabol alene. For alle ud masse, kan der anvendes en langtidsvirkende testosteron ester ligesom enanthate. Med de tilsvarende høje østrogene / androgene egenskaber denne androgen, kan bivirkninger være ekstrem med sådan en kombination dog. Gevinster ville være fantastisk så godt, som normalt gør sådan et forsøg værd for brugeren. Som diskuteret tidligere kan der tilsættes supplerende medicin for at reducere bivirkningerne forbundet med denne type af cyklus.

Klik her for at købe Juridisk Steroider officielle hjemmeside

For at modstå oral indgivelse, er denne forbindelse C17 alpha alkylerede. Vi ved, at denne ændring beskytter lægemidlet fra at være deaktivering af leveren (tillader næsten alle er trådt lægemiddel ind i blodbanen), men det kan også være giftige for dette organ. Langvarig udsættelse for C17 alpha alkylerede stoffer kan resultere i faktiske skader, måske endda udviklingen af ​​visse former for kræft. For at være sikker man måske ønsker at besøge lægen et par gange i løbet af hver cyklus for at holde øje med deres leverenzymværdier. Cykler skal også holdes korte, normalt mindre end 8 uger lang til at undgå at gøre nogen mærkbar skade. Gulsot (galdegang obstruktion) er normalt det første synlige tegn på lever problemer, og bør ses ud for. Denne tilstand giver en usædvanlig gulfarvning af hud, som kroppen har svært ved forarbejdning bilirubin. Ud over huden, det hvide i øjnene kan også gule, et tydeligt tegn på problemer. Skulle dette ske lægemidlet bør ophøre omgående, og en læge besøgte. Dette er normalt et punkt, hvor yderligere, kan permanent skade undgås.

“Det er også interessant at bemærke, at methandrostenolone er strukturelt identisk med boldenone, bortset fra at det indeholder den ekstra C17 alpha-alkylgruppe diskuteret ovenfor. Dette faktum gør det klart virkningen af ​​at ændre et steroid på en sådan måde, som disse to forbindelser tilsyneladende virker meget forskelligt i kroppen. den største forskellighed synes at ligge i tendensen til østrogene bivirkninger, som synes at være meget mere udtalt med Dianabol. Ligevægt ® er kendt for at være ganske mild i denne henseende, og brugerne derfor almindeligt tage dette lægemiddel uden nødvendigt at ud en antiøstrogen. Dianabol er langt mere østrogene ikke fordi det er lettere aromatiserede, som faktisk 17 alpha methylgruppe, og C1-2 dobbeltbinding både forsinke processen med aromatisering. problemet er, at methandrostenolone konverterer til l7alpha methyløstradiol , et mere biologisk aktive form af østrogen end almindelige estradiol. Men Dianabol synes også at være langt mere potent med hensyn til muskelmasse sammenlignet med boldenone, støtter opfattelsen af, at østrogen ikke spiller en vigtig rolle i anabolisme. Faktisk boldenone og methandrostenolone varierer så meget i deres styrker som anabolics, at de to er sjældent selv af som relateret. Som følge heraf er brugen af ​​Dianabol typisk begrænset til bulking faser af uddannelse mens Ligevægt som en fortrinlig skærende eller lean-masse bygning steroid.

Klik her for at købe Juridisk Steroider officielle hjemmeside

Halveringstiden af ​​Dianabol er kun omkring 3 til 5 timer, en relativt kort tid. Det betyder, at en enkelt daglig dosering vil producere en varierende blodet, med op-og nedture i løbet af dagen. Brugeren har ligeledes et valg, at enten opdele tabletterne i løbet af dagen eller til at tage dem alle på én gang. Den sædvanlige anbefaling har været at opdele dem og forsøge at regulere koncentrationen i blodet. Dette vil imidlertid frembringe et lavere maksimale blod- niveau, end hvis tabletterne blev taget på en gang, så der kan være en afvejning med dette flag. Den steroid forsker Bill Roberts påpeger også, at en enkelt episode doseringsskema bør have en mindre dramatisk indvirkning på hypothalamus-hypofyse-testikel akse, da der er en tilstrækkelig lang periode hver dag hvor steroid hormon niveauer ikke er yderst overdrevet. Jeg har tendens til at tvivle hormonal stabilitet kan opretholdes under sådan en cyklus dog, men gør opmærksom på, at anekdotiske beviser ofte stadig understøtter enkelt daglige doser at være bedre for overordnede resultater. Måske er det bedre løsning. Da vi ved koncentrationen i blodet vil toppe omkring 1,5 til 3 timer efter administration, kan vi yderligere undre det bedste tidspunkt at tage vores tabletter. Det forekommer logisk, at tage pillerne tidligere på dagen, helst nogen tid før træning, ville være optimal. Dette ville give et betydeligt antal dagtimerne for en androgen rige stofskifte til at øge optagelsen af ​​næringsstoffer, især de kritiske timer efter træning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *