Hvor kan jeg kjøpe steroider Legally?

Dianabol er det gamle Ciba merkenavn for oral steroid methandrostenolone. Det er et derivat av testosteron, stille sterke anabole og moderate androgene egenskaper. Denne forbindelsen ble først gjort tilgjengelig i 1960, og det ble raskt den mest favorisert og mest brukte anabole steroider i alle former for friidrett. Dette skyldes sannsynligvis det faktum at det både er lett å bruke og meget effektiv. I USA Dianabol produksjonen hadde meteorlignende historie, eksploderende for en stund, deretter raskt slippe ut av syne. Mange var nervøse på slutten av 80-tallet da den siste av de amerikanske generics ble fjernet fra apotek hyller, det medisinske fellesskapet fant ingen legitim bruk for dette stoffet lenger. Men det faktum at Dianabol har vært av det amerikanske markedet i over 10 år nå ikke har kuttet sin popularitet. Det er fortsatt det mest brukte svarte markedet oral steroid i USA Så lenge det finnes land produksjon denne steroider, vil det trolig forbli slik.

Klikk her for å kjøpe lovlige steroider Official Website

I likhet med testosteron og Anadrol 50 ®, er Dianabol en potent steroid, men også et som medfører merkbare bivirkninger. For startere methandrostenolone er ganske østrogen. Gynecomastia er også ofte et problem under behandling, og kan presentere seg ganske tidlig i en syklus (spesielt når høyere doser brukes). Samtidig vannretensjon kan bli et uttalt problem, forårsaker en betydelig tap av muskeldefinisjonen som både subkutan vann og fett bygge. Sensitive personer kan derfor vil beholde østrogen under kontroll med tillegg av en antiestrogen som Nolvadex og / eller Proviron. Jo sterkere narkotika Arimidex (antiaromatase) ville være et bedre valg, men kan også være ganske dyrt i forhold til standard østrogen vedlikehold terapi.

I tillegg androgene bivirkninger er vanlige med dette stoffet, og kan omfatte utbrudd av fet hud, kviser og kropp / ansikts hår vekst. Aggresjon kan også økes med en potent steroid som dette, så det ville være klokt å ikke la din disposisjon endres til det verre i løpet av en syklus. Med Dianabol er det også mulighet for skjerpende en mannlig mønster skallethet tilstand. Sensitive personer kan derfor ønsker å unngå dette stoffet, og velger en mildere anabole eksempel Deca-Durabolin ®. Mens Dianabol ikke konvertere til en mer potent steroid via interaksjon med 5-alfa reduktase anzyme (samme enzymet ansvarlig for konvertering av testosteron til dihydrotestosteron), har det ekstremt lite tilhørighet å gjøre det i menneskekroppen. Den androgene metabolitten 5alpha dihydromethandrostenolone er derfor produseres kun i spormengder i beste fall. Fordelen mottatt fra Proscar / Propecia ville derfor være ubetydelige, stoffet tjener noen reell hensikt.

Klikk her for å kjøpe lovlige steroider Official Website

Kan Dianabol Dianabol brukes for kvinner

Å være moderat androgene, er Dianabol egentlig bare et populært steroid med menn. Når den brukes av kvinner, sterke virilisering symptomer er selvfølgelig en mulig resultat. Noen har imidlertid eksperimentere med den, og finne lave doser (5 mg) av denne steroid ekstremt kraftige for ny muskel vekst. Når administreres, vil Dianabol produsere eksepsjonelle masse og styrke gevinster. I effektivitet er det ofte sammenlignet med andre sterke steroider som testosteron og Anadrol 50 ®, og det er også et populært valg for bulking formål. En daglig dose på 4-5 tabletter (20-25mg) er nok til å gi nesten noen dramatiske resultater. Noen gjør begi mye høyere dosering, men denne praksis fører vanligvis til en mer dyptgående forekomst av bivirkninger. Den tilfører i tillegg godt med en rekke andre steroider. Det er kjent for å blande spesielt godt med det milde anabole Deca-Durabolin ®. Sammen kan man forvente en eksepsjonell muskler og styrke gevinster, med bivirkninger som ikke er mye verre enn man kan forvente fra Dianabol alene. For alle ut masse, kan en langtidsvirkende testosteron ester som enanthate brukes. Med tilsvarende høyt østrogen / androgene egenskaper av denne androgen, kan bivirkninger være ekstreme med en slik kombinasjon imidlertid. Gevinst ville være flott også, noe som vanligvis gjør en slik søke verdig til brukeren. Som diskutert tidligere, kan hjelpe-midler tilsettes for å redusere bivirkninger forbundet med denne type syklus.

Klikk her for å kjøpe lovlige steroider Official Website

For å tåle oral administrasjon, er denne forbindelsen c17 alfa alkylated. Vi vet at denne endringen beskytter medisinen fra å bli deaktivering av leveren (slik at nesten alt legemiddel inntreden i blodet), men det kan også være giftig for dette organ. Langvarig utsettelse for C17 alfa-alkylerte stoffer som kan resultere i selve skaden, muligens til og med utviklingen av visse typer kreft. For å være sikker en kan være lurt å gå til legen et par ganger i løpet av hver syklus å holde et øye med sine leverenzymverdier. Sykluser bør også holdes kort, vanligvis mindre enn 8 uker lang tid å unngå å gjøre noen merkbar skade. Gulsott (galle duct obstruksjon) er vanligvis det første synlige tegnet på leveren problemer, og bør så ut for. Denne tilstanden produserer en uvanlig gulfarging av huden, som kroppen har problemer med behandling bilirubin. I tillegg til huden, det hvite i øynene kan også gul, en klar indikator på problemer. Skulle dette skje medikamentet bør avbrytes umiddelbart og lege besøkt. Dette er vanligvis et punkt hvor ytterligere, kan permanent skade unngås.

“Det er også interessant å merke seg at methandrostenolone er strukturelt identisk med Boldenone, bortsett fra at den inneholder det tilsatte c17 a-alkyl-gruppe er diskutert ovenfor. Dette faktum gjør det klart effekten av å endre et steroid på en slik måte, da disse to forbindelser ser ut til å virke meget forskjellig i kroppen. hoved~~POS=TRUNC ulikheten synes å ligge i tendensen for østrogen bivirkninger, som synes å være mye mer uttalt med Dianabol. Equipoise er kjent for å være svært mild i denne forbindelse, og brukerne derfor ofte ta dette stoffet uten noe behov for å tillegg et antiøstrogen. Dianabol er mye mer østrogen ikke fordi det er lettere aromatiseres, som faktisk er den 17 a-metylgruppen og C 1-2 dobbeltbinding både langsomme prosessen med aromatisering. problemet er at methandrostenolone konverterer til l7alpha methylestradiol ,. Men Dianabol vises en mer biologisk aktive formen av østrogen enn vanlig østradiol også å være mye mer potente i form av muskelmasse i forhold til Boldenone, støtter ideen om at østrogen spiller en viktig rolle i anabolisme. Faktisk Boldenone og methandrostenolone variere så mye i deres potensialer som anabolics at de to er sjelden om av som relaterte. Som et resultat av dette er bruken av Dianabol vanligvis begrenset til bulking faser av trening mens Equipoise er ansett som en utmerket skjære eller mager masse bygning steroid.

Klikk her for å kjøpe lovlige steroider Official Website

Halveringstiden av Dianabol er bare ca 3 til 5 timer, på relativt kort tid. Dette betyr at en enkelt daglig doseringsskjema vil produsere et varierende blodnivå, med opp og ned i løpet av dagen. Brukeren har også et valg, å enten dele opp tablettene i løpet av dagen eller å ta dem alle på en gang. Den vanlige anbefalingen har vært å dele dem og prøver å regulere konsentrasjonen i blodet. Dette vil imidlertid gi en lavere maksimal blodnivå enn om tablettene ble tatt på en gang, slik at det kan være en avveining med dette alternativet. Den steroider forskeren Bill Roberts påpeker også at en enkelt-episode doseringsplan bør ha en mindre dramatisk innvirkning på hypothalamus-hypofyse-testicular aksen, som det er en tilstrekkelig periode hver dag hvor steroid hormonnivåer ikke er ekstremt overdrevet. Jeg har en tendens til å tvile hormonelle stabilitet kan opprettholdes under en slik syklus men, men legger merke til at anekdotiske bevis ofte fortsatt støtter enkelt daglige doser for å være bedre for samlede resultater. Kanskje dette er det beste alternativet. Siden vi kjenner blod konsentrasjonen vil peak ca 1,5 til 3 timer etter administrasjon, kan vi videre lurer den beste tiden å ta våre tabletter. Det virker logisk at å ta pillene tidligere på dagen, helst litt tid før trening, ville være optimal. Dette vil gi et betydelig antall dagtid timer for en androgen rik stoffskiftet å øke opptaket av næringsstoffer, spesielt de kritiske timene etter trening.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *