hvor lenge er anabole steroider i kroppen

Så du ønsker å vite hva som er de beste muskel bygging kosttilskudd?

Den gode nyheten er at jeg skal fortelle deg akkurat nå.

Hvis du allerede vet om den grunnleggende, eller hva jeg kaller “stifter” og ønsker å vite hvilke som vil virkelig supercharge dine gevinster, så bare ta turen ned til den siste delen, og finne ut om de testosterone boosters.

Imidlertid er et svært viktig poeng om disse kosttilskudd som de er totalt bortkastet penger hvis du ikke kommer til å trene riktig, samt ha en solid næringsgrunnlaget i første omgang.

Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

Hvis du spiser usunn sukker fylt dritt på en daglig basis som stift diett, kan du ikke kjøpe bodybuilding kosttilskudd før du har stoppet.

I faktum, ikke engang løfte noen vekter i gym heller.

Du sabotere deg selv om dette er hvordan du liker å behandle kroppen din.

Også ved trening høyre mener jeg at du bør gå til en skikkelig utstyrt treningsstudio som har rikelig med frie vekter – et sånt sted de lokale kroppsbyggere i ditt område liker å henge ut.

Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

En “hardcore” gym med andre ord – en som har ting som knebøy stativer og hammer styrkeapparater fordi disse er de slags rare og fantastiske tortur enheter du trenger for å begynne å komme på vennskapelig fot med.

Det er ingen vits i å lure deg selv og bor i komfortsonen med vekter bare fordi de er lettere, selv innsatsen du brukte på vekter blir til slutt en bortkastet en.

Så med dette ut av veien, la oss gå videre til hva som er de beste muskel bygging kosttilskudd av 2015.

Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

protein Powder

En av de viktigste i 2015 er fremdeles den samme som det har vært i svært lang tid nå: protein.

Du kan ikke bare vokse musklene dine hvis du ikke mate dem nok av det de trenger.

Grunnen til at protein pulver er så stor er fordi de gjør det så praktisk å komme høyt anabole former for protein i store mengder, i en praktisk kostnadseffektiv måte.

Jada, maten er alltid hovedprioritet, men hvor ellers kan du få 30g av de mest anabole form for protein ting vi kjenner til mannen som er Whey Protein i en slik praktisk måte enn med en protein shake?

Du kan ikke.

Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

En annen ting om protein pulver som du trenger å vite er at de kommer i mange former, med min favoritt blir blandet former.

Dette er fordi de tillater proteinet til å bli utgitt på ulike priser som igjen holder deg anabole lenger og stopper kroppen fra å gå tilbake til katabolsk modus.

Enkelte populære produkter i denne kategorien er:

  • BSN Syntha-6
  • MusclePharm Combat Powder
  • Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Protein
  • Dymatize Elite Whey
  • Arnold Schwarzenegger Iron Whey
Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

Post Workout Shakes

En av de viktigste er etter trening rister.

Dette er fordi rett etter at du har trent er den mest kritiske tiden til shuttle disse næringsstoffene inne i disse muskelcellene du bare torturert.

Disse post workout shakes er noe som ligner på protein shakes, men de har en avgjørende forskjell – de har en høy andel av hurtig frigjøring karbohydrater også.

Dette er fordi den raske frigivelses karbohydrater føre en pigg insulin, og dette i sin tur transporterer aminosyrer fra proteinet innsiden av muskelcellene.

Dette er en veldig stor ting som en bodybuilder, fordi det blir musklene akkurat det de trenger på akkurat den tiden de trenger det.

Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

En annen ting om post workout shakes er at de vanligvis bare har Whey protein i dem og ikke blander, dette er fordi Whey er den raskeste utgivelsen form av protein du kan få som er det du ønsker likevel legge treningen.

Du kan finne post workout shakes med andre bjeller og fløyter som kreatin, men bare holde oss til de som fra en høy kvalitet merkevare som inneholder whey protein og karbohydrater i et 1: 2 forhold, og du vil være i orden.

Enkelte populære produkter i denne kategorien er:

  • Optimum Nutrition Etter Max
  • MHP mørk materie
  • Muscle Cell-Tech Performance-serien
  • MusclePharm Recon
Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

testosteron Boosters

Nå begynner vi å få til “morsomme” ting. Dette er fordi du bruker disse typer produkter kan virkelig akselerere dine gevinster og få deg den slags semi over toppen fysikk du fikk inn i bodybuilding i første omgang for.

Grunnen til at du ønsker å bruke slike produkter er fordi testosteronnivå er en av de viktigste faktorene for hvor lett du vil finne det å bygge muskler, det er generelt like viktig som protein.

I utgangspunktet, de høyere nivåene av det, så din muskel bygging erfaring er generelt kommer til å være mer fruktbart og mindre frustrerende.

Klikk her for å kjøpe Legal Steroider Online

I form av testosteron boostere, har noen virkelig store fremskritt er gjort fordi det er nå mulig å kjøpe produkter over disk som faktisk gjør det de sier de skal gjøre.

I de tidlige dager, disse produktene var langt fra effektive, de var ikke engang verdt den energien du kastet bort på å åpne flasken toppen og sette en i munnen, de virkelig var så ille.

Men den gode nyheten er i dag er at det er noen gode ingredienser flyter rundt som D-asparaginsyre, Nettle Root Extract samt Tongkat Ali som virkelig gjøre susen i ikke bare å skaffe total testosteron, men den avgjørende GRATIS testosteron også!

Slike produkter er ikke i det hele tatt farlig, fordi alt de gjør er gjort kroppen produsere mer av sin egen testosteron, de er rett og slett ikke det samme som å injisere steroider for å sette kunstig testosteron i kroppen din.

En annen stor fordel med disse typer produkter, er at de har en slags “dual use” som betyr at de er ikke bare bra for kroppsbyggere, men også for gutta som bare ønsker å supercharge deres libido.

Dette er fordi i gutta, høyere testosteron = høyere libido, i hvert fall generelt sett så lenge du er generelt sunt, og har ingen andre underliggende helseproblemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *