Kje lahko kupim Steroidi Pravno?

Dianabol je stara Ciba blagovna znamka za ustni steroidov methandrostenolone. To je derivat testosterona, ki kaže močne anabolične in zmerno androgene lastnosti. Ta spojina je bil prvič na voljo leta 1960 in je hitro postal najbolj omejenimi možnostmi in razširjen anabolični steroid v vseh oblikah atletiki. To je verjetno posledica dejstva, da je tako enostavna za uporabo in izjemno učinkovit. Pri proizvodnji US Dianabol imel Meteorski zgodovino, eksplozija kar nekaj časa, potem pa hitro pada iz vidnega polja. Mnogi so bili živčni, v poznih 80-ih, ko je bila zadnja od generičnih zdravil v ZDA odstrani iz lekarniške police, medicinska skupnost ugotovitvi ni zakonito uporabo za droge več. Toda dejstvo, da je bil Dianabol off na ameriškem trgu že več kot 10 let ni zmanjšati svojo popularnost. To je še vedno najpogosteje uporabljena črni trg ustni steroidov v ZDA Dokler obstajajo države, ki proizvajajo ta steroid, bo verjetno še naprej tako.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Steroidi Uradna spletna stran

Podobno kot testosterona in Anadrol 50®, Dianabol je močan steroid, ampak tudi tisti, ki prinaša opazne stranske učinke. Za začetek methandrostenolone je precej estrogene. Ginekomastija je prav tako pogosto skrb med zdravljenjem, in se lahko predstavi precej zgodaj v ciklu (zlasti ko se uporabljajo višjih odmerkih). Hkrati lahko zadrževanja vode postane izrazit problem, ki povzroča opazno izgubo opredelitve mišic, kot sta podkožnem vode in maščobe graditi. Občutljivi posamezniki lahko torej želeli ohraniti estrogen pod nadzorom z dodatkom antiestrogenom kot Nolvadex® in / ali Proviron®. Močnejši drog Arimidex® (antiaromatase) bi bila boljša izbira, ampak je lahko tudi precej drago v primerjavi s standardnimi vzdrževanja estrogen terapij.

Poleg tega, androgeni neželeni učinki so pogosti pri tej snovi, in lahko vključuje Deluje mastna koža, akne in telesa / obraza rast las. Agresivnost se lahko poveča tudi z močnimi steroid, kot je ta, da bi bilo pametno, da ne pustite, da vam razpolaganje spremembo na slabše, v ciklu. Z Dianabol obstaja tudi možnost oteževalnih moške plešavosti stanje. Občutljivi posamezniki lahko zato želijo, da se prepreči to zdravilo in se odločijo za blažji anabolične kot Deca-Durabolin®. Medtem ko Dianabol se pretvoriti v bolj močan steroid preko interakcije z reduktaze anzyme 5-alfa (isti encim odgovoren za pretvorbo testosterona za dihidrotestosteron), je zelo malo afiniteto, da to stori v človeško telo je. Androgeni metabolit 5alpha dihydromethandrostenolone se zato proizvaja le v sledovih v najboljšem primeru. Korist, prejetih od Proscar® / Propecia® Zato bi bilo nepomembno, drog služi brez pravega namena.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Steroidi Uradna spletna stran

Lahko Dianabol methandrostenolone, ki se uporablja za ženske

Biti zmerno androgeni, Dianabol je res samo priljubljen steroid z moškimi. Ko ženske uporabljajo, močne Virilization simptomi so seveda možni rezultat. Nekateri pa se poskus z njim, in najti nizkimi odmerki (5 mg) te steroidov izjemno močan za novo rast mišic. Kadarkoli dajemo, bo Dianabol proizvaja izjemne mase in moči dobičkov. V učinkovitost je pogosto v primerjavi z drugimi močnimi steroidov, kot so testosteron in Anadrol 50®, in je prav tako priljubljena izbira za namene povečanje prostornine. Dnevni odmerek 4-5 tablete (20-25mg), je dovolj, da skoraj komur koli dramatične rezultate. Nekateri to podjetje precej višja v odmerku, vendar je ta praksa običajno vodi k bolj globoke pojav stranskih učinkov. Dodatno tudi dodaja s številnimi drugimi steroidov. Treba je opozoriti, da se pomešajo še posebej z blagim anabolični Deca-Durabolin®. Skupaj lahko pričakujemo izjemno mišice in moč dobičkov, s stranskimi učinki, ni veliko slabše, kot bi pričakovali samo iz Dianabol. Za vse ven maso lahko uporabimo dolgo deluje Testosteron estra kot enanthate. S podobno visoke estrogene / androgene lastnosti tega androgene lahko neželeni učinki ekstremno s takšno kombinacijo vendar. Dobički bi bilo super, kot tudi, kar se običajno naredi takšno prizadevanje vredno za uporabnika. Kot že rečeno, lahko dodamo pomožne zdravila za zmanjšanje stranskih učinkov, povezanih s to vrsto cikla.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Steroidi Uradna spletna stran

Za kljubovanje zaužitju se ta spojina je C17 alfa Alkiliran. Vemo, da ta sprememba ščiti zdravilo pred čemer deaktiviranja v jetrih (omogoča skoraj vsega začetka drog v krvi), vendar je lahko tudi strupene te organa. Dolgotrajna izpostavljenost C17 alfa alkiliranih snovi lahko povzroči dejansko škodo, morda celo razvoj nekaterih vrst raka. Da bi bili varni ena morda želeli obiskati zdravniku nekajkrat v vsakem ciklu, da pazi na svoje vrednosti jetrnih encimov. Cikli morajo biti tudi kratek, običajno manj kot 8 tednov časa, da bi se izognili tem nobene vidne škode. Zlatenica (žolčevoda obstrukcija) je ponavadi prvi vidni znak jetrne težave, in ga je treba videti jasno zakaj. To stanje povzroča nenavadno porumenelost kože, saj ima telo težave obdelave bilirubina. Poleg kože so beločnice lahko tudi rumene, jasen pokazatelj težav. Če se to zgodi zdravilo je treba takoj prekiniti in zdravnik obiskal. To je navadno točka, kjer lahko nadalje mogoče izogniti trajne poškodbe.

“Prav tako je zanimivo omeniti, da methandrostenolone strukturno identična Boldenone, le da vsebuje dodano C17 alfa alkilno skupino zgoraj razpravljalo. To dejstvo naredi jasen vpliv spreminjanja steroid na tak način, kot prikazujejo ti dve spojini delovati zelo različno v telesu. glavni različnost zdi, da ležijo v težnji za estrogene neželeni učinki, ki se zdi, da je veliko bolj izrazit z Dianabol. Equipoise® je znano, da je precej blag v zvezi s tem, in zato uporabniki pogosto, da to zdravilo ne bilo treba poleg antiestrogen. Dianabol je veliko bolj estrogene ne zato, ker je lažje aromatiziranih, kot je v resnici 17 alfa metil skupina in C1-2 dvojno vez tako upočasnijo proces aromatization. problem je, da methandrostenolone pretvori v l7alpha methylestradiol . Toda Dianabol se pojavi tudi več biološko aktivna oblika estrogena kot navadni estradiola, da je veliko močnejši v smislu mišične mase v primerjavi z Boldenone, ki podpira idejo, da estrogen ne igrajo pomembno vlogo pri anabolizma. V resnici Boldenone in methandrostenolone toliko v svojih potence razlikujejo anabolics, da sta dva redko čeprav so s tem povezane. Kot rezultat, je uporaba Dianabol navadno omejena plavajoče faze usposabljanja pa Equipoise® šteje odlično rezanje ali pustega maso stavbe steroid.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Steroidi Uradna spletna stran

Razpolovna doba Dianabol je le približno 3 do 5 ur, relativno kratek čas. To pomeni, da bo en sam dnevni odmerek urnik proizvajajo različne stopnje krvi, z vzponi in spusti skozi ves dan. Uporabnik ima tudi možnost izbire, bodisi razdeliti tablete podnevi ali jih vse naenkrat. Običajni Priporočilo je bilo, da jih razdeliti in poskusite urediti koncentracijo v krvi. To pa bo prineslo nižjo raven krvnega maksimalno, kot če so bile tablete naenkrat, tako da lahko trgovanje s to možnostjo off. Steroid raziskovalec Bill Roberts prav tako opozarja, da mora shema odmerjanja enim epizoda imajo manj dramatičen vpliv na hipotalamus-hipofiza-modih osi, saj je dovolj časa vsak dan, kjer so steroidni ravni hormonov ni zelo pretirana. Jaz ponavadi dvomim, hormonsko stabilnost je mogoče vzdrževati v takšnem ciklu pa, vendar pa opazili, da nezanesljive dokaze, pogosto še vedno podpira posamezne dnevne odmerke, da je bolje za skupne rezultate. Morda je to boljša možnost. Ker vemo, da je koncentracija v krvi bo vrhunec približno 1,5 do 3 ure po zaužitju, lahko še naprej sprašujem, najboljši čas za naše tablet. Zdi se logično, da ob tablete na določen dan, po možnosti nekaj časa pred treningom, bi bilo optimalno. To bi omogočilo precejšnje število dnevnih ur za androgene bogato presnovo, da povečujejo vnos hranil, predvsem kritičnih ur po treningu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *