Къде мога да си купя Стероидите Legally?

Dianabol е старата Ciba марка име за орален стероид Methandrostenolone. Това е производно на тестостерон, показващи силна анаболни и андрогенни свойства умерени. Това съединение за първи път е на разположение през 1960 г., и то бързо се превърна в най-неблагоприятно положение и широко използван анаболен стероид във всички форми на леката атлетика. Това вероятно се дължи на факта, че тя е и лесен за използване и изключително ефективен. В производството на US Dianabol трябваше светкавично история, експлодираща от доста време, а след това бързо отпадане на зрението. Много от тях бяха нервни в края на 80-, когато последният от генерични САЩ са били извадени от аптека рафтове, медицинската общност намиране няма законен използване на лекарството вече. Но фактът, че Dianabol е бил изтеглен от пазара в САЩ в продължение на повече от 10 години вече не е намалила своята популярност. Той остава най-често се използва черен пазар орален стероид в САЩ Докато има произвеждащи този стероид страни, то вероятно ще остане така.

Кликнете тук, за да купи Правна Стероидите Официален сайт

Подобно на тестостерон и Anadrol 50®, Dianabol е мощен стероид, но и такава, която води до забележими странични ефекти. За начало Methandrostenolone е доста естрогенен. Гинекомастията е също често безпокойство по време на лечението, и може да се представи доста рано в цикъла (особено когато се използват по-високи дози). В същото време на задържане на вода може да стане ясно изразен проблем, причинявайки забележителен загуба на мускулната дефиниция, както и двете подкожна вода и натрупване на мазнини. Затова чувствителните индивиди могат да искат да запазят естрогенът под контрол с добавянето на антиестроген като Нолвадекс и / или Proviron®. Най-силно лекарството Аримидекс (antiaromatase) ще бъде по-добър избор, но също може да бъде доста скъпо в сравнение със стандартните терапии поддръжка естроген.

В допълнение, андрогенни нежелани реакции са чести с това вещество, и могат да включват пристъпи на мазна кожа, акне и тялото / окосмяване на лицето. Агресията може да бъде увеличена с мощен стероид, като например това, така че би било разумно да не ви нека промяна разпореждане за по-лошо по време на цикъл. С Dianabol има и възможност за задълбочаване състояние мъжки модел плешивост. Затова чувствителните индивиди могат да желаят да се избегне това лекарство и да изберат по-мек анаболен като Deca-Durabolin®. Докато Dianabol се превърнат в по-мощен стероид чрез взаимодействие с редуктаза anzyme на 5-алфа (същия ензим, отговорен за превръщането на тестостерона в дихидротестостерон), тя има изключително малко афинитет да го направят в човешкото тяло. Затова андрогенен метаболит 5алфа dihydromethandrostenolone се произвежда само в много малки количества в най-добрия. Следователно, получена от PROSCAR® / Propecia® полза би било незначително, лекарството сервиране няма реална цел.

Кликнете тук, за да купи Правна Стероидите Официален сайт

Може Dianabol Methandrostenolone използва за жени

Като умерено андрогенен, Dianabol е наистина само един популярен стероид с мъжете. Когато се използва от жени, силни симптоми вирилизация са, разбира се, е възможно резултат. Някои обаче се експериментира с него, и да намерят ниски дози (5 mg) на този стероид изключително мощен за нов мускулен растеж. Всеки път, когато се прилага, Dianabol ще произвежда изключителни печалби маса и сила. В ефективност често се сравнява с други силни стероиди като тестостерон и Anadrol 50®, и това е също популярен избор за цели пълнители. Дневна доза от 4-5 таблетки (20-25mg) е достатъчно, за да се получи почти ничии драматични резултати. Някои се подвизава много по-висока в дозировка, но тази практика обикновено води до по-дълбока честота на странични ефекти. Това допълнително добавя и с редица други стероиди. Отбелязва се, за да се смеси особено добре с леки анаболни Deca-Durabolin®. Заедно можем да очакваме изключителен мускули и сила печалби, със странични ефекти, не много по-лошо, отколкото можеше да се очаква само от Dianabol. За всички, за маса, може да се използва дълго действащ тестостеронов естер като енантат. С подобно високи естрогенни / андрогенни свойства на този андроген, странични ефекти могат да бъдат екстремни с такава комбинация обаче. Печалбите ще бъдат големи, както и, което обикновено се прави такова начинание полезно за потребителя. Както е дискутирано по-горе, могат да се добавят допълнителни лекарства за намаляване на страничните ефекти, свързани с този вид цикъл.

Кликнете тук, за да купи Правна Стероидите Официален сайт

За да издържат на орално приложение, това съединение е С17 алфа алкилиран. Знаем, че тази промяна предпазва от лекарството е деактивиране от черния дроб (което позволява почти всички от влизането на лекарството в кръвния поток), но той може да бъде токсичен за този орган. Продължителното излагане на С17 алфа алкилирани вещества може да доведе до действителна вреда, може би дори на развитието на някои видове рак. За да бъде сигурно едно да искате да посетите лекар на няколко пъти по време на всеки цикъл, за да държи под око на техните ензимни стойности на черния дроб. Цикли трябва да се отглеждат и кратки, обикновено по-малко от 8 седмици дълго, за да се избегне това забележимо увреждане. Жълтеница (жлъчен канал обструкция) обикновено е първият видим знак на черния дроб проблеми, и трябва да се внимава за. Това състояние води до необичайно пожълтяване на кожата, тъй като тялото има проблеми с обработката на билирубин. В допълнение към кожата, бялото на очите може също жълти, ясен показател за проблеми. Ако това се случи на лекарството трябва да се преустанови незабавно и лекар посети. Това обикновено е точката, в която по-нататък, могат да се избегнат повреди.

“Също така е интересно да се отбележи, че Methandrostenolone е структурно идентичен с болденон, с изключение на това, че съдържа добавена С17 алфа алкил групата обсъдено по-горе. Този факт прави ясно въздействието на промяна стероид по такъв начин, тъй като тези две съединения се появяват, за да действа по много различен начин в организма. основната несходство, изглежда е в тенденцията за естрогенни странични ефекти, което изглежда да бъде много по-силно изразено с Dianabol. Equipoise® е известно, че е доста мек в това отношение, и следователно потребителите често да приемат това лекарство, без да Освен това е необходимо да се антиестроген. Dianabol много по-естрогенен не е така, защото е по-лесно ароматизирани, като в действителност 17 а метилова група, С1_2 двойната връзка двете забави процеса на ароматизация. проблемът е, че Methandrostenolone превръща l7alpha methylestradiol , по-биологично активна форма на естроген в сравнение с обикновения естрадиол. Но Dianabol също изглежда да е много по-мощен по отношение на мускулна маса в сравнение с болденон, в подкрепа на идеята, че естроген не играе важна роля в анаболизма. В действителност болденон и Methandrostenolone се различават толкова много в техните потенции като анаболи, че двамата са рядко макар на свързаното с тях. В резултат на използването на Dianabol обикновено се ограничава до пълнители фази на обучение, докато Equipoise® се смята за отлично рязане или постно маса сграда стероид.

Кликнете тук, за да купи Правна Стероидите Официален сайт

Периодът на полуразпад на Dianabol е само около 3 до 5 часа, за сравнително кратко време. Това означава, че единична дневна схема на дозиране ще произвежда в различна степен на кръв, с възходи и падения през целия ден. Потребителят също така има избор, или да се раздели на таблетките през деня или да ги вземе по едно време. Обичайната препоръка е да ги разделят и да се опита да регулира концентрацията в кръвта. Това обаче ще доведе до по-ниско ниво на кръвната връх, отколкото ако таблетките са били взети всички наведнъж, така че може да има компромис с тази опция. The стероид изследователя Бил Робъртс също така посочва, че график за един епизод на дозиране трябва да има по-малко драматично въздействие върху хипоталамо-хипофиза-тестикуларна ос, тъй като не е достатъчен период всеки ден, където нивата на стероиден хормон не са изключително преувеличени. Склонен съм да се съмнявам, хормонален стабилност може да се поддържа по време на този цикъл обаче, но направи впечатление, че анекдотични доказателства често все още поддържа единични дневни дози, за да бъде по-добре за цялостните резултати. Може би това е най-добрият вариант. Тъй като ние знаем, концентрацията на кръвната ще достигне своя връх около 1.5 до 3 часа след приложението, ние може допълнително да се чудя, най-доброто време, за да вземе нашите таблетки. Изглежда логично, че приема на таблетките-рано през деня, за предпочитане известно време преди тренировка, би било оптимално. Това би позволило на значителен брой дневните часове за андроген богати метаболизъм за повишаване на усвояването на хранителни вещества, особено критични часове на следващото обучение.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *