Somatropin HGH мускулна печалба за Продажба

Човешки растежен хормон, както се използва от културисти и атлети се нарича соматропин и на практика представлява синтетичен формата на естествения хормон, произведен от хипофизната жлеза. Културисти и атлети използват Somatropin защото осигурява бързи резултати в изгарянето на мазнините и изграждане на мускули. Както при много други стероиди или със стероидни продукти, подобни на това, ако потребителите не спазват препоръката и използват Somatropin в по-високи дози или за прекомерен период от време; съществува риск от затваряне на естественото производство на човешкия растеж на организма хормон .

Somatropin също е много ефективна при възстановяване на увредените хрущялите, но то също може да предизвика странични ефекти като: кости удебеляване в краката и ръцете или уголемени органи.

Кликнете тук, за да купи Правна Somatropine HGH

Човешкия хормон на растежа е на високо ниво по време на юношеството и драстично намалява лицето расте. В тийнейджъри, този хормон насърчава: подкожно разбивка мастните депа, протеин отлагане и най-важното – растеж на тъканите . След узряване, човешки растежен хормон присъства в организма на много ниско ниво. Ето защо, за да се възстанови нивото на човешкия хормон на растежа, много възрастни използват соматропин, дори ако те не са спортисти или културисти.

Много клинични изследвания доказват, че Somatropine има изключителни лечебни свойства. Тя осигурява невероятни резултати в хипофизата дефицит нанизъм случаи и всъщност може да се възстанови линеен растеж, когато се използва по време на юношеството.

Кликнете тук, за да купи Правна Somatropine HGH

Как ли Somatropine Яви?

През 1980 г. се появяват първите лекарства, съдържащи човешки растежен хормон като основна съставка. Хормонът се екстрахира от биологични източници, по-точно от хипофизни жлези на човешки трупове. След екстракция, хормонът се обработва и получава за да се използва като медицински инжектиране.

След този начин на производство, специалистите са започнали да произвеждат синтетичен HGH. В днешно време, всички продукти са произведени синтетично.

Днес, в обединява членки, за фармацевтичния пазар се произвеждат 2 ясно структурирани съединения. Първо с правилната последователност от амино-киселини (191) и второ съединение с 192 последователност. Допълнителната аминокиселина от втория продукт, може да увеличи промяната развият реакция антитяло към хормон. Това е причината, поради която, дори и ако разликата между двата продукта не е голяма, се счита за конфигурация 191 за по-надеждни.

Извън САЩ по-голямата част от продукта съдържа 191 последователност на аминокиселини.

Кликнете тук, за да купи Правна Somatropine HGH

Спортисти, културисти и Somatropine

Използването на Somatropin увеличил в популярност сред културисти и атлети, тъй като многобройните си предимства. Първо, Соматропин стимулира растежа на повечето тъкани на тялото, чрез увеличаване на броя на клетките, а не на размера. Това също увеличава транспорта на аминокиселини и протеини синтез скорост. Всички тези ефекти са медиирани от инсулин-подобен растежен фактор – IGF-1, което е силно анаболен хормон, произведен в черния дроб и други телесни тъкани като отговор реакция на хормона. Друга причина, поради соматропин е толкова ценена е, че тя произвежда забележително загуба на мазнини по време на лечението, чрез стимулиране на триглицериди хидролиза от мастната тъкан.

Кликнете тук, за да купи Правна Somatropine HGH

Тя също така увеличава глюкоза в черния дроб и определя инсулинова резистентност, като блокира активността този хормон е вътре в клетките мишени. Somatropin също помага спортисти и културисти чрез укрепване на сухожилия, хрущяли и съединителната тъкан. Този ефект намалява риска от наранявания (която може да бъде причинена от тежка тренировка с тежести) и увеличава силата и способността за повдигане (за вдигане на тежести). Фактите, че той може безопасно да преминат на “пикня-тест” и че не съществува всяко надежден метод за откриване, също представляват огромни предимства за спортисти. Това прави Somatropin много атрактивен продукт за олимпийските състезатели, силови атлети и професионални културисти (между другото). Те могат да използват Somatropin направо чрез конкурс.

Кликнете тук, за да купи Правна Somatropine HGH

Има някои, глас да казва, че специалистите, разработили тест, който може да се открие на синтетичен присъствието на растежен хормон и този тест трябва да бъдат реализирани през следващия период от време. Дотогава той ще остане важен ресурс за много спортисти. Много от тях ще говорим за Somatropin като “Светия Граал на анаболни стероиди”, е способен на велики неща, като невероятен растеж на мускулите и загуба на мазнини в изключително кратък период от време. Много от тях ще говорим за факта, че повечето от спортистите, спечелени на Олимпиадата поради тази анаболен стероид, и че това не е справедливо за останалите участници. Соматропин е спорен продукт, но това, което прави разликата в края са резултатите , И резултатите са просто невероятни за всеки културист или спортист копнеж за перфектното тяло или за златния медал.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *