Somatropin HGH de opbouw van spieren te koop

Menselijk groeihormoon, zoals gebruikt door bodybuilders en atleten heet Somatropin en praktisch is de synthetische vorm van natuurlijk hormoon geproduceerd door de hypofyse. Bodybuilders en atleten gebruiken Somatropin omdat het zorgt voor een snelle resultaten in vetverbrandende en spier-gebouw. Zoals met veel andere steroïden of steroïde-achtige producten, als de gebruikers niet respecteren van de aanbeveling en het gebruik Somatropin in hogere doseringen of voor overmatig periode van tijd; bestaat het risico van afsluiten van natuurlijke productie van menselijke groei van het lichaam hormoon .

Somatropine is ook zeer effectief in het herstellen van het beschadigde kraakbeen, maar het kan ook bijwerkingen veroorzaken zoals: beenderen verdikking in de voeten en handen of vergrote organen.

Klik hier om te kopen Legal somatropine HGH

Het menselijk groeihormoon hoog niveau tijdens de adolescentie en dramatisch afneemt als de persoon groeit. In tieners, dit hormoon bevordert: onderhuids vet winkels afbraak, eiwit depositie en belangrijkste – de groei weefsel . Bij rijping, het humane groeihormoon is aanwezig in het lichaam op een zeer laag niveau. Daarom, teneinde het humane groeihormoon is opgevuld, veel volwassenen gebruikt somatropine, zelfs als ze niet atleten of bodybuilders.

Veel klinische onderzoeken bewezen dat somatropine heeft buitengewone therapeutische eigenschappen. Het geeft verbluffende resultaten in hypofyse gebrekkig dwerggroei gevallen en kan eigenlijk herstellen van een lineaire groei als het wordt gebruikt tijdens de adolescentie.

Klik hier om te kopen Legal somatropine HGH

Hoe heeft somatropine Verscheen?

In 1980 verschenen de eerste medicijnen die het humane groeihormoon als hoofdbestanddeel. Het hormoon werd gewonnen uit biologische bronnen, meer precies uit de hypofyse van menselijke lijken. Na extractie werd het hormoon verwerkt en bereid om te worden gebruikt als een medische injectie.

Na deze productiemethode, de specialisten begonnen met het synthetische HGH te produceren. Tegenwoordig zijn alle producten die synthetisch geproduceerd.

Tegenwoordig, in de Verenigde Staten, de farmaceutische markt worden vervaardigd 2 duidelijk gestructureerde verbindingen. Eerst met de correcte sequentie van aminozuren (191) en tweede verbinding met een 192 reeks. Het extra aminozuur van het tweede product, kan de verandering te verhogen om een antilichaamreactie op het hormoon ontwikkelen. Dit is de reden waarom, zelfs indien het verschil tussen de twee producten is niet groot, wordt de configuratie 191 betrouwbaarder te zijn.

Buiten de Verenigde Staten , de meeste producten bevatten de 191 sequentie van aminozuren.

Klik hier om te kopen Legal somatropine HGH

Atleten, Bodybuilders en somatropine

Het gebruik van Somatropin toegenomen in populariteit onder bodybuilders en atleten, omdat het vele voordelen. Allereerst Somatropine stimuleert de groei van de meeste lichaamsweefsels, door steeds de cel en niet de grootte. Het verhoogt ook de aminozuren transport en de eiwitsynthese tarief. Al deze effecten worden gemedieerd door de insuline-achtige groeifactor – IGF-1, een zeer anabole hormoon geproduceerd in de lever en andere lichaamsweefsels als antwoord reactie op het hormoon. Een andere reden waarom Somatropine zo gewaardeerd dat het produceert opmerkelijke vetverlies tijdens de behandeling, door het stimuleren van de triglyceride hydrolyse van het vetweefsel.

Klik hier om te kopen Legal somatropine HGH

Het verhoogt ook de glucose van de lever en bepaalt insulineresistentie, door het blokkeren van de activiteit van dit hormoon in de doelcellen. Somatropine helpt ook sporters en bodybuilders door het versterken van hun pezen, kraakbeen en bindweefsel. Dit effect vermindert het risico op letsel (die kan worden veroorzaakt door een zware training) en verhoogt de sterkte en hefvermogen (voor weightlifters). De feiten dat het veilig kan langs de “pis-test” en die niet bestaat een betrouwbare detectiemethode, vertegenwoordigen ook grote voordelen voor de sporters. Dit maakt Somatropine een zeer aantrekkelijk product voor olympische concurrenten, krachtsporters en professionele bodybuilders (onder anderen). Ze kunnen Somatropin gebruiken dwars door een wedstrijd.

Klik hier om te kopen Legal somatropine HGH

Er zijn enkele stem zeggen dat de specialisten ontwikkelde een test die de aanwezigheid synthetische groeihormoon kunnen detecteren en deze test dienen de volgende periode worden uitgevoerd. Tot dan zal het een belangrijke bron voor veel sporters blijven. Velen zullen spreken over Somatropine als “de heilige graal van anabole steroïden”, dat in staat is grote dingen zoals ongelooflijke spiergroei en vet verlies in een zeer korte periode. Velen zullen praten over het feit dat de meeste sporters won de Olympische Spelen als gevolg van deze anabole steroïden en dat dit niet eerlijk voor de rest van de deelnemers. Somatropine is een omstreden product, maar wat maakt het verschil in het einde zijn de resultaten . En de resultaten zijn gewoon geweldig voor elke bodybuilder of sportbeoefenaar verlangen naar het perfecte lichaam of voor de gouden medaille.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *