Somatropină HGH Gain musculare de vânzare

Hormonul uman de crestere, cum este utilizat de culturisti si atleti se numește somatropină și practic reprezintă sintetic forma hormonul natural, produs de glanda pituitara. Culturisti si sportivi folosesc somatropină, deoarece acesta oferă rezultate rapide în arderea grăsimilor și construirea musculare. Ca și în multe alte steroizi sau cu produse de steroizi cum ar fi, în cazul în care utilizatorii nu respectă recomandările și de a folosi somatropină în doze mai mari sau pentru perioada excesiv de ori; Există riscul de închidere producția naturală de creștere uman organismului hormon .

Somatropină este de asemenea foarte eficient în restabilirea a cartilajelor deteriorate, dar aceasta ar putea provoca, de asemenea, efecte secundare, cum ar fi: oase de îngroșare în picioare și mâini sau organelor mărite.

Faceți clic aici pentru a cumpăra legal Somatropine HGH

Hormonul de creștere uman este la un nivel ridicat în timpul adolescenței și dramatic scade pe măsură ce persoana crește. La adolescenți, acest hormon promovează: subcutanat depozitele adipoase defecțiuni, depunerea de proteine ​​și cel mai important – creșterea țesutului . După maturare, hormonul de creștere uman este prezent în corp la un nivel foarte scăzut. De aceea, în scopul de a restabili nivelul de hormon de creștere uman, mulți adulți folosesc somatropină, chiar dacă acestea nu sunt sportivi sau culturisti.

Numeroase studii clinice au demonstrat că Somatropine are proprietăți terapeutice extraordinare. Acesta oferă rezultate uimitoare în hipofizare cu deficit nanism cazuri și pot restabili de fapt, o creștere liniară, atunci când acesta este utilizat în timpul adolescenței.

Faceți clic aici pentru a cumpăra legal Somatropine HGH

Cum a apărut Somatropine?

În 1980 au aparut primele medicamente care conțin hormon de creștere Umane ca ingredient principal. Hormonul este extras din surse biologice, mai exact din glandele pituitare ale cadavrelor umane. După extracție, hormonul a fost prelucrat și pregătit pentru a fi utilizat sub forma unei injecții medicale.

După această metodă de producție, specialiștii au început să producă HGH sintetic. In prezent, toate produsele sunt fabricate sintetic.

Astăzi, in Statele Unite, pentru piața farmaceutică sunt fabricate 2 compuși distinct structurate. În primul rând cu secvența corectă de amino-acizi (191) și al doilea compus cu o secvență 192. Extra aminoacid din al doilea produs, poate crește modificarea a dezvolta o reacție de anticorpi pentru hormonul. Acesta este motivul pentru care, chiar dacă diferența dintre cele două produse nu este mare, configurația 191 este considerat a fi mai sigur.

În afara Statelor Unite , marea majoritate a produselor conțin 191 secvența aminoacizilor.

Faceți clic aici pentru a cumpăra legal Somatropine HGH

Sportivi, culturisti si Somatropine

Utilizarea de somatropină a crescut în popularitate în rândul culturisti si sportivi, deoarece numeroase beneficii. In primul rand, somatropină stimulează creșterea majoritatea țesuturilor corpului, prin creșterea numărul de celule și nu mărimea. De asemenea, crește transportul aminoacizilor și proteinelor sinteză rata. Toate aceste efecte sunt mediate de factorul de creștere asemănător insulinei – IGF-1, care este un hormon foarte anabolic, produsă în interiorul ficatului și a altor corpului țesuturilor ca răspuns reacție la hormonul. Un alt motiv pentru somatropină este atât de apreciat este faptul că produce pierderea de grăsime remarcabil în timpul tratamentului, prin stimularea hidroliza a trigliceridelor din țesutul adipos.

Faceți clic aici pentru a cumpăra legal Somatropine HGH

De asemenea, crește producția de glucoza în ficat și determină rezistența la insulină, prin blocarea activității acestui hormon lui în interiorul celulelor țintă. Somatropină ajută, de asemenea atleti si culturisti prin consolidarea tendoane lor, cartilajelor si tesuturilor conjunctive. Acest efect reduce riscul de leziuni (care poate fi cauzata de o greutate de formare greu) și crește rezistența și capacitatea de ridicare (pentru halterofili). Faptele care se poate trece în condiții de siguranță “pipi-test” și că nu există orice metodă de detectare fiabile, reprezintă, de asemenea, avantaje enorme pentru sportivi. Acest lucru face ca Somatropina un produs foarte atractiv pentru concurenți Olimpice, sportivi de rezistență și culturisti profesionale (printre altele). Ei pot folosi somatropină direct printr-un concurs.

Faceți clic aici pentru a cumpăra legal Somatropine HGH

Există unele voce spunând că specialiștii au dezvoltat un test care ar putea detecta prezența sintetic al hormonului de creștere și acest test ar trebui să fie pus în aplicare în următoarea perioadă de timp. Până atunci acesta va rămâne o resursă importantă pentru mulți sportivi. Mulți vor vorbi despre Somatotropina ca “Sfântul Graal al steroizi anabolizanți”, fiind capabili de lucruri mari, cum ar fi creșterea musculară incredibil și pierderea de grăsime într-o perioadă extrem de scurtă. Mulți va vorbi despre faptul că cele mai multe dintre sportivii câștigat Olimpiada din cauza acestei steroizi anabolici și că acest lucru nu este corect pentru restul participanților. Somatropina este un produs controversat, dar ceea ce face diferența în cele din urmă sunt rezultatele . Iar rezultatele sunt uimitor pentru fiecare culturist sau atlet dor de corp perfect sau pentru medalia de aur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *