Somatropin HGH Muscle Gain till salu

Humant tillväxthormon, som används av kroppsbyggare och idrottare kallas somatropin och praktiskt representerar syntetisk form av det naturliga hormonet, som produceras av hypofysen. Bodybuilders och idrottsmän använder Somatropin eftersom det ger snabba resultat i fettförbränningen och muskelbyggande. Som med många andra steroider eller steroidliknande produkter, om användarna inte respekterar rekommendationen och använda somatropin i högre doser, eller för överdriven period gånger; finns risk för att stänga av kroppens naturliga produktion av humant tillväxthormon hormon .

Somatropin är också mycket effektivt för att återställa den skadade brosk, men det kan också orsaka biverkningar såsom: ben förtjockning i fötter och händer eller förstorade organ.

Klicka här för att köpa lagliga Somatropine HGH

Den mänskliga tillväxthormon är på höga nivåer under tonåren och dramatiskt minskar när personen växer. I tonåringar, främjar detta hormon: subkutan fettdepåer nedbrytning, protein nedfall och viktigaste – tillväxt vävnad . Vid mognad är mänskligt tillväxthormon i kroppen på en mycket låg nivå. Det är därför, i syfte att återställa den mänskligt tillväxthormon nivå, många vuxna använder Somatropin, även om de inte är idrottare eller kroppsbyggare.

Många kliniska undersökningar visat att Somatropine har extraordinära terapeutiska egenskaper. Det ger fantastiska resultat i hypofysen bristfällig dvärgväxt fall och kan faktiskt återställa en linjär tillväxt när den används under tonåren.

Klicka här för att köpa lagliga Somatropine HGH

Hur kom Somatropine Fanns?

År 1980 kom de första läkemedel som innehåller humant tillväxthormon som den viktigaste ingrediensen. Hormonet extraherades från biologiska källor, mer exakt från hypofysen i människolik. Efter extraktion, var hormonet bearbetas och förberedas för att kunna användas som en medicinsk injektion.

Efter denna produktionsmetod, specialisterna börjat producera syntetiska HGH. Numera är alla de produkter som tillverkas syntetiskt.

Idag, i Förenta Staterna, för läkemedelsmarknaden håller på att tillverkas 2 distinkt strukturerade föreningar. Först med den korrekta sekvensen av amino-syrorna (191) och den andra föreningen med en 192-sekvens. Den extra aminosyran från den andra produkten, kan öka ändringen att utveckla en antikropp reaktion på hormonet. Detta är anledningen till att, även om skillnaden mellan de två produkterna är inte stor, är 191 konfigurationen anses vara mer tillförlitlig.

Utanför USA , den stora majoriteten av produkter innehåller 191 sekvens av aminosyror.

Klicka här för att köpa lagliga Somatropine HGH

Idrottsmän, Bodybuilders och Somatropine

Användningen av somatropin ökat i popularitet bland kroppsbyggare och idrottare, eftersom dess många fördelar. Först av allt, stimulerar somatropin tillväxt av de flesta kroppsvävnader, genom att öka cellens nummer och inte storleken. Det ökar också aminosyrorna transport och proteinerna synteshastigheten. Alla dessa effekter är under förmedlas av insulinliknande tillväxtfaktor – IGF-1, som är en mycket anabola hormon, som produceras inuti levern och andra kroppsvävnader som svar reaktion på hormonet. En annan orsak till Somatropin är så uppskattat är att den producerar anmärkningsvärt fettförbränning under behandlingen, genom att stimulera triglycerider hydrolys från fettvävnad.

Klicka här för att köpa lagliga Somatropine HGH

Det ökar också leverns glukosproduktion och bestämmer insulinresistens, genom att blockera detta hormon aktivitet i målceller. Somatropin hjälper också idrottsmän och kroppsbyggare genom att stärka deras senor, brosk och bindväv. Denna effekt minskar risken för skador (som kan orsakas av en tung styrketräning) och ökar styrkan och lyftförmåga (för weightlifters). Det faktum att det kan säkert passera “pissa-test” och det inte finns någon tillförlitlig detektionsmetod, även representerar enorma fördelar för idrottsmän. Detta gör somatropin en mycket attraktiv produkt för olympiska konkurrenter, idrottare styrka och professionella kroppsbyggare (bland annat). De kan använda somatropin rakt genom en tävling.

Klicka här för att köpa lagliga Somatropine HGH

Det finns några röst som säger att specialisterna utvecklat ett test som kan upptäcka syntetiska tillväxthormonet närvaro och detta test bör genomföras under nästa period. Fram till dess kommer det att förbli en viktig resurs för många idrottsmän. Många kommer att tala om somatropin som “den heliga graal av anabola steroider”, är i stånd att stora saker som otrolig muskeltillväxt och fettförbränning i en extremt kort tid. Många kommer att tala om det faktum att de flesta av idrottsmän vann OS på grund av detta anabola steroider och att detta är inte rättvist för resten av deltagarna. Somatropin är ett omtvistat produkt, men det som gör skillnaden i slutändan är resultatet . Och resultaten är helt enkelt fantastiskt för varje kroppsbyggare eller idrottare längtan efter den perfekta kroppen eller för guldmedaljen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *