Somatropin HGH Muscle Gain za prodajo

Človeški rastni hormon, ki ga bodybuilderjev in športnikov uporablja se imenuje somatropin in praktično predstavlja sintetično obliko naravnega hormona, ki ga proizvaja hipofiza. Bodybuilderji in športniki uporabljati somatropin, saj zagotavlja hitre rezultate kurjenje maščob in izgradnjo mišic. Kot pri mnogih drugih steroidov ali s steroidnimi podobnih izdelkov, če uporabniki ne upoštevajo priporočila in uporabljati somatropin v višjih dozah, ali za prekomerno obdobje časov; obstaja tveganje za ugašanje naravno proizvodnjo človeškega rastnega telesa hormona .

Somatropin je tudi zelo učinkovit pri obnavljanju poškodovanih hrustanec, vendar pa lahko povzroči tudi stranske učinke, kot so: kosti zadebelitev v nogah in rokah in povečanimi organov.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Somatropine HGH

Človeški rastni hormon pri visokih nivojih med adolescence in dramatično zmanjša kot oseba raste. Pri najstnikih, ta hormon spodbuja: podkožne maščobe trgovin okvaro, beljakovin odlaganje in najbolj pomembno – rast tkiva . Ob zorenja, človeški rastni hormon je prisotna v telesu na zelo nizki ravni. Zato, da se ponovno vzpostavi raven hormona človeški rastni, mnogi odrasli uporabljati somatropin, tudi če niso športniki ali bodybuilders.

Številne klinične raziskave so pokazali, da ima Somatropine izredne zdravilne lastnosti. To zagotavlja neverjetne rezultate v hipofize pomanjkljiva dwarfism primerih in lahko dejansko obnoviti linearne rasti, ko se je v najstniških letih uporabljena.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Somatropine HGH

Kako je Somatropine Pojavil?

Leta 1980 se je pojavil prvi zdravil, ki vsebujejo Človeški rastni hormon kot glavno sestavino. Hormon je bila vzeta iz bioloških virov, bolj natančno iz hipofize človeških trupel. Po ekstrakciji smo hormon predelano in pripravljeno, da se lahko uporablja kot medicinski injekcijo.

Po tej metodi proizvodnje, strokovnjaki začeli proizvodnjo sintetičnega HGH. Danes so vsi izdelki proizvedeni sintetično.

Danes, v državah združuje, na farmacevtskem trgu se izdelujejo 2 izrazito strukturirane spojin. Najprej z ustreznim zaporedjem amino-kislin (191) in druge spojine s 192 zaporedju. Ekstra aminokislina iz drugega izdelka, se lahko poveča spremembo razviti reakcije s protitelesi hormona. To je razlog, zakaj, čeprav je razlika med obema izdelkoma ni veliko, se šteje, da je bolj zanesljiv konfiguracija 191.

Zunaj Združenih držav Amerike , je velika večina izdelkov vsebuje 191 zaporedje aminokislin.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Somatropine HGH

Športniki, bodybuilderji in Somatropine

Uporaba somatropin priljubljena med bodybuilderji in športniki povečala, saj svojih številnih prednosti. Najprej Somatropin spodbuja rast večine telesnih tkiv, s povečanjem števila celico in ne velikosti. Prav tako povečuje promet z amino kislin in proteinov sintezo manj. Vsi ti učinki se jo posreduje inzulinu podobnega rastnega faktorja – IGF-1, ki je zelo anabolični hormon, proizvedena znotraj jeter in drugih telesnih tkivih kot odziv reakcija na hormon. Drug razlog, zakaj je somatropin tako cenjena je, da so izredno izgubo maščobe med zdravljenjem, in sicer s spodbujanjem trigliceridov hidrolizo iz maščobnega tkiva.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Somatropine HGH

Prav tako poveča izločanje glukoze v jetrih in določa odpornost na inzulin, tako, da blokira delovanje tega hormona je znotraj ciljnih celic. Somatropin pomaga tudi športnike in bodybuilders s krepitvijo svoje kite, hrustanec in vezno tkivo. Ta učinek se zmanjša tveganje za poškodbe (ki jih težkim treningom z utežmi lahko povzročil) in povečuje moč in transportne sposobnosti (za weightlifters). Dejstva, da lahko varno prenese na “urinirati-test” in da ne obstaja koli zanesljiva metoda za odkrivanje, predstavljajo tudi ogromne prednosti za športnike. To pomeni, da somatropin zelo zanimive za olimpijske konkurenti, moč športnikov in profesionalnih bodybuilderjev (med drugim). Uporabijo lahko somatropin naravnost skozi konkurenco.

Kliknite tukaj za nakup Pravna Somatropine HGH

Obstaja nekaj glas, ki pravijo, da so strokovnjaki razvili test, ki lahko zazna prisotnost sintetičnega rastnega hormona in ta preskus je treba izvajati v naslednjem obdobju. Do takrat pa bo ostal pomemben vir za številne športnike. Mnogi bodo govorili o somatropin kot “sveti gral anaboličnih steroidov”, ki so sposobni velikih stvari, kot so neverjetno rast mišic in izguba maščobe v zelo kratkem času. Veliko bo govoril o tem, da je večina športnikov zmagala na olimpijskih igrah zaradi te anabolični steroid, in da to ni pošteno, za ostale udeležence. Somatropin je sporni izdelek, ampak tisto, kar je razlika na koncu so rezultati . In rezultati so preprosto neverjetno za vsakega bodybuilder ali športnik hrepenenja za popolno telo ali za zlato medaljo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *