Somatropin HGH muskel få til salgs

Human Growth Hormone, som brukes av kroppsbyggere og idrettsutøvere kalles Somatropin og praktisk representerer den syntetiske formen av det naturlige hormonet, som produseres av hypofysen. Kroppsbyggere og idrettsutøvere bruker Somatropin fordi det gir raske resultater i fettforbrenningen og muskelbygging. Som med mange andre steroider eller med steroid-lignende produkter, hvis brukerne ikke respekterer anbefaling og bruke Somatropin i høyere doser eller for overdreven periode av tid; eksisterer risikoen for å slå av kroppens naturlige produksjon av human growth hormone .

Somatropin er også svært effektiv i å gjenopprette den skadede brusk, men det kan også føre til bivirkninger som: bein jevning i føttene og hendene eller forstørrede organer.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Somatropine HGH

Den menneskelige veksthormon er på høye nivåer i ungdomsårene og reduserer dramatisk som den personen vokser. I tenåringer, fremmer dette hormonet: subkutan fett butikker sammenbrudd, protein avsetning og viktigste – vekst vev . Ved modning, er det humant veksthormon til stede i kroppen på et meget lavt nivå. Det er derfor, for å gjenopprette menneskelig veksthormon nivå, mange voksne bruker Somatropin, selv om de ikke er idrettsutøvere eller kroppsbyggere.

Mange kliniske undersøkelser vist at Somatropine har ekstraordinære terapeutiske egenskaper. Det gir fantastiske resultater i hypofysen mangel dverger tilfeller og kan faktisk gjenopprette en lineær vekst når den brukes i ungdomsårene.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Somatropine HGH

Hvordan fikk Somatropine Dukket opp?

I 1980 dukket de første legemidler som inneholder Human Growth Hormone som hovedingrediens. Hormonet ble ekstrahert fra biologiske kilder, mer nøyaktig fra hypofysen kjertler av menneskelige kropper. Etter ekstraksjon, ble hormonet behandlet og fremstilt for å brukes som en medisinsk injeksjon.

Etter denne produksjonsmetoden, spesialistene begynte å produsere syntetisk HGH. I dag er alle produktene produseres syntetisk.

I dag, i USA USA USA, for det farmasøytiske markedet blir produsert 2 utpreget strukturert forbindelser. Først med den korrekte sekvens av amino-syrer (191) og andre forbindelse med en 192-sekvens. Den ekstra aminosyre fra det andre produkt, kan øke endringen til å utvikle en antistoffreaksjon for hormonet. Dette er grunnen til at, selv om forskjellen mellom de to produkter er ikke stor, blir 191-konfigurasjonen anses å være mer pålitelig.

Utenfor USA , de aller fleste produkter inneholder 191 sekvens av aminosyrer.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Somatropine HGH

Idrettsutøvere, kroppsbyggere og Somatropine

Bruken av Somatropin øker i popularitet blant kroppsbyggere og idrettsutøvere, fordi sine mange fordeler. For det første stimulerer somatropin veksten av de fleste kroppsvev, ved å øke cellenes nummer og ikke størrelsen. Det øker også den aminosyrer transport og proteinene syntesehastigheten. Alle disse virkninger blir mediert av den insulinlignende vekstfaktor – IGF-1, som er en svært anabole hormoner, produsert inne i leveren og andre kroppsvev som en respons reaksjon for hormonet. en annen grunn til at somatropin blir så satt pris er at den produserer bemerkelsesverdig fett tap under behandlingen, ved å stimulere triglyserid-hydrolyse fra fettvev.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Somatropine HGH

Det øker også leverens glukoseproduksjon og bestemmer insulinresistens, ved å blokkere dette hormonet aktivitet inne i målcellene. Somatropin hjelper også idrettsutøvere og kroppsbyggere ved å styrke sine sener, brusk og bindevev. Denne virkning reduserer risikoen for skader (som kan være forårsaket av en tung vekt trening) og øker styrken og løfteevne (for vektløfting). Det faktum at det trygt kan passere «piss-test”, og som ikke finnes noen pålitelig gjenkjenning metoden, også representerer store fordeler for idrettsutøvere. Dette gjør Somatropin et meget attraktivt produkt for OL-konkurrenter, styrke idrettsutøvere og profesjonelle kroppsbyggere (blant annet). De kan bruke Somatropin rett gjennom en konkurranse.

Klikk her for å kjøpe Juridisk Somatropine HGH

Det er noen røst som sa at spesialistene utviklet en test som kan oppdage syntetisk veksthormon tilstedeværelse og denne testen skal gjennomføres i neste periode. Inntil da vil det fortsatt være en viktig ressurs for mange idrettsutøvere. Mange vil snakke om Somatropin som “den hellige gral av anabole steroider”, som er i stand til store ting som utrolig muskelvekst og fett tap i en svært kort periode. Mange vil snakke om det faktum at de fleste av idrettsutøvere vant OL på grunn av denne anabole steroider, og at dette er ikke rettferdig for resten av deltakerne. Somatropin er et omstridt produkt, men det som gjør forskjellen til slutt er resultatene . Og resultatene er rett og slett fantastisk for hver bodybuilder eller idrettsutøver lengsel etter den perfekte kroppen eller for gull.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *