Somatropin HGH muskel Gain til salg

Human Growth Hormone, som anvendt af bodybuildere og atleter kaldes somatropin og praktisk repræsenterer den syntetiske form af det naturlige hormon, der produceres af hypofysen. Bodybuildere og atleter bruger Somatropin fordi det giver hurtige resultater i fedt-brænding og muskel-bygning. Som med mange andre steroider eller med steroid-lignende produkter, hvis brugerne ikke overholder anbefalingen og bruge Somatropin i højere doser eller for overdreven periode gange; der risiko for at lukke ned kroppens naturlige produktion af humant vækst hormon .

Somatropin er også meget effektiv til at genoprette de beskadigede brusk, men det kan også forårsage bivirkninger som: knogler fortykkelse i fødder og hænder eller forstørrede organer.

Klik her for at købe Legal Somatropine HGH

Det humane væksthormon er på et højt niveau i løbet af puberteten og falder dramatisk som den person vokser. I teenagere, dette hormon fremmer: subkutan fedtdepoter opdeling, protein deposition og vigtigste – vækst væv . Efter modning, det humane væksthormon er til stede i kroppen på et meget lavt niveau. Det er derfor, for at genskabe det humane væksthormon niveau, mange voksne bruger Somatropin, selv om de ikke er atleter eller bodybuildere.

Mange kliniske undersøgelser viste, at Somatropine har ekstraordinære terapeutiske egenskaber. Det giver fantastiske resultater i hypofyse mangelfuld dværgvækst tilfælde og kan faktisk genskabe en lineær vækst, når det anvendes i ungdomsårene.

Klik her for at købe Legal Somatropine HGH

Hvordan Vidste Somatropine Syntes?

I 1980 dukkede de første lægemidler indeholdende humant væksthormon som den vigtigste ingrediens. Hormonet blev ekstraheret fra biologiske kilder, mere præcis fra hypofyse af menneskelige lig. Efter ekstraktion blev hormon behandles og forberedes med henblik på at blive brugt som en medicinsk injektion.

Efter denne produktionsmetode, specialister begyndte at producere syntetisk HGH. I dag er alle de produkter, der fremstilles syntetisk.

I dag, i De Forenede Stater, for det farmaceutiske marked er ved at blive produceret 2 tydeligt strukturerede forbindelser. Først med den korrekte sekvens af aminosyrer (191) og anden forbindelse med en 192-sekvens. Den ekstra aminosyre fra det andet produkt, kan øge ændringen at udvikle et antistof reaktion på hormonet. Dette er grunden til, selv om forskellen mellem de to produkter er ikke stor, er den 191-konfiguration anses for at være mere pålidelig.

Uden for USA , langt de fleste produkter indeholder den 191-sekvensen af aminosyrer.

Klik her for at købe Legal Somatropine HGH

Atleter, Bodybuildere og Somatropine

Brugen af Somatropin steget i popularitet blandt bodybuildere og sportsfolk, fordi dens mange fordele. Først og fremmest Somatropin stimulerer væksten af de fleste af kroppens væv, ved at øge cellens nummer og ikke størrelsen. Det øger også aminosyrer transport og proteinerne syntesehastighed. Alle disse virkninger medieres af insulin-lignende vækstfaktor – IGF-1, som er en meget anabole hormon, der produceres inde leveren og andre kropsvæv som svar reaktion på hormonet. En anden grund til, at somatropin så værdsat er, at den producerer bemærkelsesværdige fedttab under behandlingen, ved at stimulere triglycerid hydrolyse fra fedtvæv.

Klik her for at købe Legal Somatropine HGH

Det øger også leverens glukose output og bestemmer insulinresistens ved at blokere dette hormon aktivitet inde målcellerne. Somatropin hjælper også atleter og bodybuildere ved at styrke deres sener, brusk og bindevæv. Denne virkning reducerer risikoen for skader (som kan være forårsaget af en tung vægt træning) og forøger styrken og ophævelsen evne (for vægtløftere). De faktiske omstændigheder, at den kan sikkert passere “pis-test” og som ikke findes enhver pålidelig påvisningsmetode, også repræsenterer store fordele for sportsfolk. Dette gør Somatropin et meget attraktivt produkt for olympiske konkurrenter, styrke atleter og professionelle bodybuildere (blandt andre). De kan bruge Somatropin lige igennem en konkurrence.

Klik her for at købe Legal Somatropine HGH

Der er nogle stemme sige, at de specialister, udviklet en test, der kunne afsløre den syntetiske væksthormon tilstedeværelse og denne test bør gennemføres i den næste periode. Indtil da vil det fortsat være en vigtig ressource for mange sportsfolk. Mange vil tale om Somatropin som “den hellige gral af anabolske steroider”, er i stand til store ting som utrolige muskelvækst og fedttab i en meget kort periode. Mange vil tale om det faktum, at de fleste af de sportsfolk vandt OL på grund af denne anabolske steroid, og at dette er ikke fair for resten af deltagerne. Somatropin er et omstridt produkt, men hvad gør forskellen i sidste ende er resultatet . Og resultaterne er simpelthen fantastisk for hver eneste bodybuilder eller atlet længsel efter den perfekte krop eller til guldmedalje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *