steroizi masa musculara de calitate

Cât o formare în sala de gimnastică? Cât de mulți ani lucrați afară? Ai primit cel puțin 10-15 kg natural, fără utilizarea de steroizi ? Ei bine, aceasta este o chestiune de bun s-ar putea spune, dar există oameni care nu au crezut despre el și care face parte trist al lor culturism fel. Cum se poate antrena pentru cel puțin 6 luni fără a obține rezultate și nu gândire faci ceva greșit? Viața este prea scurtă pentru a avea nici un rezultat.

Mulți consideră că dacă te-ai antrenat pentru câteva luni și nu am observat nici un rezultat decât la timp pentru a cumpăra steroizi , sau roids câte le numește. Ei bine, acest lucru nu este adevărat și niciodată nu trebuie să reacționeze așa când se ocupă cu steroizi și culturism. Daca ai lucrat în sala de gimnastică, timp de 3 luni, și nu există nici un rezultat decât o problemă este orice altceva numai că nu în steroizi. In acest caz steroizi anabolizanți nu sunt soluția. Trebuie să se schimbe antrenament, de rutină, dieta și timpul de odihnă, după ce toate acestea au fost ajustate și vedeți progres pentru cel puțin 1 an, atunci s-ar putea gândi despre utilizarea steroizilor, care poate fi mai anabolic sau mai mult androgen .

Click aici să cumpere pastile de steroizi juridice

Steroizi de utilizare nu este ceva ușor și o dată ce le ia succesul este garantat, steroizii nu sunt pastile magice atât folosind steroizi trebuie sa fie ultima etapă. Steroizi în culturism sunt adesea prea mult subliniat ca ei ar fi sursa de diferite tipuri de probleme care din nou nu este adevărat.

Steroizi anabolizanți au fost dezvoltate în anii 1930 pentru a promova creșterea musculaturii scheletice și pentru a dezvolta caracteristicile sexuale masculine. Steroizi anabolizanți se referă la clasa de medicamente. Medicamentele au fost privite ca oferind un mare potențial pentru proprietățile lor de consolidare proteine ​​și sunt disponibile în mod legal de prescripție pentru a trata boli care apar atunci cand organismul produce cantitati anormal de scăzute de testosteron, cum ar fi pubertate intarziata și unele tipuri de impotenta si alte boli care rezultă cu pierderi de slabă masei musculare.

Deci, după citirea acestui modul se poate spune că steroizii sunt sursa de probleme. Totul poate fi sursa de probleme, steroizii sunt sursa de mușchi, putere, rezistență, apetitului sexual, înregistrări și orice altceva în cazul în care sunt utilizate corect.
 
Click aici să cumpere pastile de steroizi juridice

Cum se utilizează steroizii?

Ei bine, asta este întrebarea bună și corectă. Fiecare culturist care are grijă de sănătatea și viitorul său trebuie să se întrebe dacă știe suficient de multe despre steroizi înainte de a le utiliza. Indiferent de ce fel de steroizi acestea sunt, steroizi pe cale orala sau injectabile . Când spunem steroizi utilizare ne referim steroizi cicluri . Prin ciclu de steroizi se înțelege o perioadă de timp, de obicei 8-16 săptămâni când unul folosi oricare dintre aceste medicamente dopante. În mod normal, culturisti stivă sau combina steroizi pentru un efect mai bun. Fiecare steroid are propriul act pe corp, deci este o idee buna sa le stiva obtinerea astfel rezultate mai bune.

Una dintre cele mai populare steroidul este testosteron si Dianabol . Testosteronul este un steroizi injectabile care cel mai puternic, androgeni natural care se formează în corpul uman. Acesta este responsabil pentru caracteristici specifice masculilor și trăsăturile lor sexuale.

Există patru tipuri de testosterones:

  • enantat de testosteron
  • cipionat de testosteron
  • propionat de testosteron
  • suspensie de testosteron
Click aici să cumpere pastile de steroizi juridice

Steroid populara de-al doilea este Dianabol care are mai multe denumiri comerciale cum ar fi: naposim , methanabol, methanoplex, anaobol , averbol etc. Culturistii numesc în scurt timp dbol . Substanța sa activă este Methandienone sau methandrostenolone . Acesta este un steroid oral cu anabolic pronunțat sau efect androgenic asupra corpului. Cei care îl folosesc vor vedea rapid rezultatele în masă, putere si buna dispozitie.

Cele mai populare și cele mai bune primul ciclu de steroizi este o stivă de testosteron si dbol timp de 8-12 săptămâni. Pe hârtie se pare în acest fel.

săptămâni Produse

1-4 dbol @ 40mg / zi
1-12 testosteron @ 500 mg / săptămână divizat în 2 injecții

Un alt aspect important este faptul că steroizii se va reduce naturale producerea de testosteron si dupa ciclul se face, va fi în stare să nu favorabilă. Pentru a evita pierderea de mușchi după ciclul trebuie să luați produse care vor restabili producția naturală de testosteron. Astfel de produse, cum ar fi Nolvadex si pregnyl sunt utilizate în acest scop. Puteți obține mai multe informații cu privire la modul de utilizare a acestora, la un forum culturism steroizi.

După un ciclu este nevoie de 2 luni pauză înainte de a începe un alt ciclu. Folosind steroizi corect va aduce beneficii și corpul aratos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *