steroizi masa musculara incepatori

Descoperirile științifice confirmă ceea ce culturisti au suspectat pentru unele mulți ani în urmă, există o limită genetică la cantitatea de mușchi, care poate suporta corpul.

În stadiile inițiale de formare de rezistenta, cresterea masei musculare se datorează în mare parte la o creștere a sintezei de proteine ​​care contribuie la creșterea masei musculare. Această stare anabolic este bine primit de către organism. Acesta este motivul pentru care culturist care începe, realizat de multe ori mai performante spectaculoase în primul sau al doilea an de formare eficace. Nu este neobișnuit să aud că s-au ridicat la 6 la 8 kg de masă musculară curat în timpul primul sau al doilea an de formare. Aceste îmbunătățiri pot fi, eventual, face fără folosirea steroizi anabolizanți. Evident, culturist incepator mănâncă o multime de alimente nutrienti, trenul greu și să li se permită o multime de timp pentru a recupera va experimenta cele mai bune realizări.

Faceți clic aici pentru a cumpăra juridic steroizi Site-ul oficial

În cele din urmă, chiar și cele mai bine culturistii instruit și cu experiență ajunge la limita lor genetică sau la sfârșitul stagnare. Acesta este un punct în care organismul pur si simplu nu va câștiga mai multe musculare într-un mod natural. Se spune că, în acest moment, în cazul în care în cazul în care culturist este de a face totul bine pentru a crea o stare anabolic, acesta inhibă organism. Organismul poate creste de fapt, eliberarea de hormoni catatonice, în acest moment, astfel încât orice muschi nouă care are loc după acest limită va fi pur și simplu distruse de acești hormoni catabolice.

Această limită sau plafon este determinată în mare măsură de genetica, și, evident, variază de la individ la individ. Singura modalitate de a continua hipertrofia mușchiului dincolo de acest punct este prin manipulare hormonale. Aceasta poate include utilizarea hormonului de creștere (GH) este furnizat endogen. steroizi anabolizanți sau de a folosi substanțe care afectează nivelurile endogene ale GH și / sau androgeni.

Faceți clic aici pentru a cumpăra juridic steroizi Site-ul oficial

Steroizii legale și Supliment Body Building

Cele steroizi anabolizanți-au dovedit a fi o modalitate extrem de eficient de a depăși această barieră naturală. Utilizarea de GH sintetic sa dovedit a fi, de asemenea, foarte eficient pentru a depăși factorii care controlează această limită genetice sau tavan. Eficacitatea acestor tipuri de substanțe explică popularitatea sa în continuare.

Există foarte puține substanțe naturale sau de prescripție care dă culturist un hormon avantaj care vă ajută să depășească cu adevărat limita de hipertrofie genetice corpului. Multe suplimente naturale pretenția de a fi o sursă exogenă de testosteron sau crește producția endogenă de la aceeași, dar foarte puțini dintre ei lucrează. Alte suplimente naturale au fost anunțate ca amelioratori ai eliberarea hormonului de creștere de către glanda pituitară. Aceste produse, în principal combinație de aminoacizi, a fost descoperit care sunt, de asemenea, în mare parte ineficiente. Există câteva excepții posibile.

Faceți clic aici pentru a cumpăra juridic steroizi Site-ul oficial

Poate la fel de știință continuă să progreseze, va descoperi alternative eficiente la aceste produse chimice. Acest lucru ar putea implica consolidarea substanțe într-un mod natural secreția de hormon de creștere, secreția naturală de testosteron, sau substanțe care inhibă mecanismele endocrine informare catatonică. Acesta poate fi chiar posibil să se limiteze gena poate fi inhibată sau crescute dincolo de punctul său natural de stagnare. Dacă măriți această limită este într-adevăr posibil, acest lucru ar permite constructorilor să se bucure de o creștere a masei musculare și puterea fără a risca sănătatea dumneavoastră în procesul

Steroizi Alternative – acestea sunt disponibile?

Steroizii ridica obicei nivelul de testosteron din organism. Efectele pozitive și negative ale steroizilor depind de fapt de calitatea steroizi pe care îl utilizați. Oamenii folosesc steroizi pentru mai multe scopuri. Ei folosesc steroizi

o Pentru a fixa o creștere a mușchiului și de a crește puterea.
o Pentru a ridica nivelul de energie.
o Pentru a crește producția de grăsime.

Cu toate acestea, există mai multe dezavantaje ale steroizilor. Utilizând steroizi a devenit ilegală în aceste zile.

Avantajele de steroizi au făcut un astfel de impact asupra oamenilor că este foarte dificil pentru oameni să se oprească utilizarea lor în totalitate. Acest lucru a avut ca rezultat o controversă aprinsă în ceea ce privește steroizi în ultima vreme. O mulțime de steroizi alternative au venit astfel în piață, de asemenea. Dar acum întrebarea este, în cazul în care steroizi Alternativele ar fi la fel de eficiente ca steroizii?

Faceți clic aici pentru a cumpăra juridic steroizi Site-ul oficial

Unele dintre steroizi Alternative

Un număr de steroizi Alternativele sunt destul de popular în piață. Experții sunt încă lucrează la aceste produse pentru a descoperi avantajele si bataturile lor în legătură cu steroizi.

Pentru cândva constructorii corpului sunt utilizați legal steroizi Alternative. Se spune că astfel de steroizi au fost minunat. Androstendion este prima alternativă legală steroizi. Acest lucru este cunoscut sub numele de prohormon. Acesta conține AD, 1-test și 4-Androstenedione. Aceste proprietăți sunt foarte aproape de steroizi reale.

Procesul de conversie a energiei de Andro:

De obicei, Andro exercită un efect anabolic pentru conversia enzimatică la nivelul ficatului. Moleculele de Andro reacționează cu enzima din ficat și îl transformă în testosteron. Întregul proces de conversional este un naturale.

Faceți clic aici pentru a cumpăra juridic steroizi Site-ul oficial

Dar utilizarea de prohormonii a fost interzisă de guvernul federal SUA în 2005. constructori de corp va trebui acum să caute o altă steroizi Alternative. Dacă încă îl folosiți, va trebui să verificați regulile în starea dumneavoastră.

Bărbații sunt preocupați de aspectul lor și procesul de a modela structura lor în funcție de dorința lor. Acești oameni sunt în căutare de alternative mai bune steroizi. Cu toate acestea, pana te faci o alternativă eficientă, puteți urma următoarele moduri de a modela corpul tau.

1. Ia o dietă echilibrată, care are ridicat de proteine ​​și de nutriție adecvată.

2. Start consumatoare de calorii pe care ar putea fixa creșterea și puterea muschilor.

3. Se efectuează yoga în mod regulat.

4. Optati pentru programul de antrenament propriu-zis.

5. Dacă sunteți un profesionist creatina constructor de organism, pulbere de proteine, multivitamine, acizi grași, precum și verdeață sunt importante pentru tine.

Unele Alternative steroizi s-au dovedit a fi eficiente pentru a crește energia. Ele sunt, de asemenea, metode sigure pentru recuperarea musculara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *