steroizi masa musculara rapida

Este adevărat – culturism este greu. Și dacă ești ectomorfa este de două ori mai greu. Nu atât de mult pentru că trebuie să lucreze mai mult și mai inteligent (deși într-o oarecare măsură, este adevărat), dar mai ales pentru că nu va avea ca multe “Ura” momente ca și omologii dvs. mesomorph și endomorful. Pur și simplu pune, va antrenament greu, totuși nu va vedea rezultatele. Sau cel puțin, fotografiile de la ‘ectomorfa înainte și după “va arăta cel mai probabil, rezultate doar marginale.

Deci, ce sunt steroizi? Ele sunt de rău? Ele sunt bine?

Pentru mulți oameni, acesta este un mod foarte nesatisfăcătoare de elaborare și care le pot da vina. Mulți fie renunțe, sau de a începe căutarea pentru glonțul magic. În lumea culturismului ectomorfa , glonțul magic este numit în mod obișnuit steroizi.

Click aici pentru a cumpăra site-ul oficial steroizi anabolici

Când vine vorba de utilizarea de steroizi, majoritatea oamenilor ar spune pur și simplu că sunt rele și să înceapă să descrie toate reale, precum și efectele secundare confecționate ei cred steroizii vor avea pe a fi ca tine un om slab. Ei vor începe să afișeze imagini ale culturisti moarte și stivuitoare greutate și vă spune povești de groază că un prieten al prietenului prietenei lor cu experiență, când a luat 5 mg de Deca – Durabolin o miercuri, transformându-l într-un monstru agresiv cu sânii femei de joi dimineață.

Apoi, există oameni, care respingerea oricăror efecte secundare ca legende urbane, în care declară steroizi pentru a nu fi mai dăunătoare decât un Big Mac (cred ei pot fi chiar righ). Ei vor încerca să vă convingă că steroizii nu sunt doar inofensive, dar că acestea sunt, de fapt, foarte bun pentru corpul tau. La urma urmei, ei știu cunosc un tip care cunoaște un tip, care cunoaște un culturist ectomorf de 25 de ani, care a fost folosind steroizi pentru aproape un an, și nu numai că este încă în viață, el nu a simțit mai bine.

Click aici pentru a cumpăra site-ul oficial steroizi anabolici

Ideea este, dezbaterea despre steroizi este de obicei foarte aprinsă și condus de credința personală mai mult de știință reală. Și pentru a adăuga chiar mai multe controverse în dezbatere, unele companii introdus versiuni legale de unele dintre cele mai populare steroizi. De exemplu, Primal musculare Company introdus recent versiune legală a Primobolan, care este un steroid folosit pentru a crește dramatic nivelul de testosteron. În mod evident, versiunea juridică nu este steroizi în sensul exact al cuvântului, (acesta este considerat un supliment), dar aceasta nu funcționează pe bază similară, dar desigur, fără efectele negative (sau cel puțin așa pretind).

Oricum, înapoi la “promisiune țara de steroizi” …

Deci, trebuie să ia-le? Și de ce nu am.

Deci, în cazul în care este adevărul? Cred în mijloc, ca întotdeauna. Dar Să se uita problemele de sanatate că dezbaterea cu privire la utilizarea de steroizi aduce în sus. În cazul în care acestea au fost complet inofensiv și legal, ar fi o idee bună de a le folosi?

Am venit în contact cu steroizi in urma multe luni, și recunosc am luat niște. Pentru exact două săptămâni. Care este prea scurt timpul pentru a face o analiză din lumea reală, care steroizii ar fi putut avea asupra mea. Dar un lucru interesant a avut loc.

Click aici pentru a cumpăra site-ul oficial steroizi anabolici

Am dat seama că nu am vrut să le folosească, nu pentru că ar fi frică de efectele secundare, dar pentru că am simțit ca și cum nu s-ar fi corpul meu mai. Fel ca atunci când oamenii de luau împrumuturi uriașe pentru a cumpăra mașini scumpe și case. Aceste lucruri nu au fost niciodată cu adevărat al lor, ei nu trebuie să plătească împrumutul. Și uite ce o mizerie este acum.

Pentru mine, utilizarea rezultatelor steroizi în același tip de situație, doar material pe care împrumuta împotriva este propriul corp. Știu că este tentat, la urma urmei, am simțit pentru ea de asemenea, chiar dacă am ieșit de acolo în doar câteva săptămâni. Dar satisfacerea instantanee, care steroizi aduce este greu să lupte.

Mai ales, dacă crezi că ai făcut deja tot ce ai putut pentru a obține respectivul corp de vis, și totuși nu au nimic pentru a arăta pentru ea.

Ai un drum lung de parcurs Oricum.

Dar, în ciuda a ceea ce crezi, pun pariu toți banii am în contul meu de verificare chiar acum – care este potrivit, toate $ 30 -, pe care nu a încercat totul, nu experimenteze suficient , nu a lipi la ceea ce funcționează destul de mult , nu a elimina ceea ce nu funcționează, nu a urmat dieta destul de consistent … ai înțeles. Există o mulțime vă puteți îmbunătăți chiar acum.

Culturismul este un stil de viață, este o călătorie. Știu că aud că înainte și, probabil, gândesc la ea ca o altă tactică-suflare de fum pentru a vă ține departe de efectul magic al steroizilor, dar dacă te gândești la asta doar pentru o secundă, știu că veți vedea că am dreptate.

Click aici pentru a cumpăra site-ul oficial steroizi anabolici

Corpul tau – Temple ta.

Steroizii nu a construi corpul. Ele se schimbă corpul într-o grămadă de externe și necontrolată de hormoni, care preiau cele proprii. Nu este nimic mai mult decât o imagine de sine-ul real. Un Matrix, dacă va fi, în cazul în care mușchii trăiesc într-o lume de vis condus de chimist rău.

Uite, nu sunt cel care te judeca dacă vă decide să ia acest drum. Dar încredere în mine – te vor face acest lucru, mai devreme sau mai târziu. Și aceasta este o poziție foarte greu să fie în, atunci când ambele sunt acuzat și judecătorul.

În cazul în care v-ați așteptat unele articol inteligent pe care le-ar oferi o foaie de parcurs pentru a utiliza în mod sigur steroizi, îmi pare rău să dezamăgesc. Dacă ați așteptat un articol științific despre steroizi, îmi pare rău să dezamăgesc. Dar sper că, dacă ați așteptat punct de vedere personal de la unghi netradiționale, pe care le au acum ceva de lucru despre. Cel puțin pentru câteva secunde.

Să se confruntă cu ea – construirea mușchilor este greu. Dar ar putea fi mult mai ușor și simplu. Tot ce trebuie este de a reduce prin tot ceea ce BS, se află, jumătate de adevăr și mituri care inconjoara culturism astăzi.
Deci, sunt gata pentru a afla adevărul despre câștigă musculare, antrenamente, dieta, suplimente, steroizi … și orice altceva care trebuie neaparat sa stii, dacă doriți vreodată să facă visele tale devin realitate de culturism? Poți suporta adevărul? Esti gata pentru a fi cel mai bun culturist poti fi?
Sper ai spus da … dacă da, atunci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *