szteroid shop vélemények

Igaz – testépítés nehéz. És ha egy ektomorf kétszer olyan nehéz. Nem is annyira azért van, hogy keményebben dolgozik, és okosabb (bár bizonyos mértékben igaz), de leginkább azért, mert nem lesz annyi “hurrá” pillanat, mint a mezomorf és endomorf társaik. Egyszerűen fogalmazva, akkor edzés kemény, de mégis akkor nem fogja látni az eredményeket. Vagy legalábbis a képek a “ektomorf előtt és után” valószínűleg azt mutatják, csak marginális eredményeket.

Szóval, mit szteroidok? Vannak-e olyan rossz? Vannak-e jó?

Sok ember, ez egy nagyon kielégítő módon működik, és ki hibáztathatja őket. Sok vagy kilép, vagy kezdeni varázspirulát. A világ a ektomorf testépítés , ez csodafegyver tipikusan úgynevezett szteroidok.

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroid hivatalos honlapja

Amikor a szteroidok használata, a legtöbb ember egyszerűen azt mondják, hogy rossz, és indítsa leírja az igazi, valamint konfekcionált mellékhatások úgy vélik, a szteroidok lesz egy vékony ember, például magát. Úgy kezdi mutatni neked képeket halott testépítők és súlyemelők és mondom rémtörténetek, hogy egy barátja a barátom barátja tapasztalt, amikor átvette 5 mg Deca – Durabolin egy szerda fordult vele egy agresszív szörnyeteg női mellek csütörtök délelőtt.

Aztán vannak olyan emberek, akik utasítsa semmilyen mellékhatást, mint a városi legendák, kijelentve, a szteroidok, hogy nem károsabb, mint a Big Mac (azt hiszem, hogy lehet, még righ). Hogy megpróbálja meggyőzni arról, hogy a szteroidok nem csak ártalmatlan, hanem az, hogy valójában nagyon jó a tested. Elvégre ők tudják Ismerek egy fickót, aki ismer egy fickót, aki ismer egy 25 éves ektomorf testépítő, aki már használ szteroidokat közel egy éve, és nem csak ő még él, soha nem érezte magát jobban.

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroid hivatalos honlapja

A lényeg az, hogy vita szteroidok általában nagyon heves és hajtja a személyes meggyőződés, mint az aktuális tudomány. És még ennél is többet vita a vita, néhány vállalat jogi szempontból változatai néhány a legnépszerűbb szteroidokat. Például, a Primal Muscle Company nemrég bevezetett jogi változata Primobolan, ami egy szteroid használt, hogy jelentősen növeljék a tesztoszteron szintet. Nyilvánvaló, hogy a jogi verzió nem szteroid pontos jelentését a szó (ez tekinthető a kiegészítés), de ez nem működik a hasonló alapon, mégis természetesen anélkül, hogy a negatív hatások (vagy legalábbis azt állítják).

Különben is, vissza a “ígéret földje szteroidok” …

Így kell szedni? És miért nem tettem.

Tehát hol van az igazság? Azt hiszem, a közepén, mint mindig. De hagyjuk is elfelejti az egészségügyi problémák, amelyek a vita a szteroidok használata felveti. Ha ők teljesen ártalmatlan és a jogi, nem lenne jó ötlet, hogy használja őket?

Azért jöttem, hogy kapcsolatba szteroidok sok holddal ezelőtt, és bevallom vettem néhány. Pontosan 2 hét. Ez túl rövid idő, hogy minden valós analízis, hogy a szteroidok volt rám. De egy érdekes dolog történt.

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroid hivatalos honlapja

Rájöttem, hogy nem akarjuk használni őket, nem azért, mert lenne félek a mellékhatások, hanem azért, mert úgy éreztem, mintha nem lenne testem többé. Olyan, mint amikor az emberek pedig hatalmas hitelek vásárolni drága autók és házak. Ezek a dolgok nem igazán az övék, ők soha nem kapott, hogy kifizessék a kölcsönt. És nézd, milyen káosz van most.

Számomra a szteroidok eredményez az azonos típusú helyzet, csak az eszköz kölcsön ellen a saját teste. Tudom, hogy a kísértés, elvégre éreztem azt is, bár én kiszálltam ott csak egy pár hétig. De az azonnali kielégülést, hogy a szteroidok hozza nehéz harcolni.

Különösen, ha úgy gondolja, hogy már mindent megtett, amit lehetett, hogy ez a szervezet az álmod, és mégis semmi felmutatni.

Van egy hosszú út áll előttünk Mindegy.

De annak ellenére, hogy mit gondol, Lefogadom, hogy minden a pénz van az én folyószámla most -, hogy igaza van, minden 30 $ -, hogy nem próbálja meg mindent, nem kísérletezni elég , nem ragaszkodik, ami működik elég hosszú , nem szüntette meg, ami nem működik, nem követi a diéta elég következetesen … megkapod a pontot. Van egy csomó javíthatja most.

A testépítés egy életmód, amely egy utazás. Tudom, hogy hallja, hogy előtt és akkor valószínűleg úgy gondolja, hogy egy másik füsttel fúj taktika, hogy mindig távol a mágikus hatása a szteroidok, de ha belegondolsz egy pillanatra, tudom látni fogja, hogy igazam van.

Kattintson ide vásárolni anabolikus szteroid hivatalos honlapja

Your Body – Az Temple.

A szteroidok nem épít a tested. Ezek a változások a szervezet egy idegen és ellenőrizetlen csomó hormonok veszik át saját is. Ez nem más, mint egy kép az igazi éned. A Matrix, ha úgy tetszik, ahol az izmok él egy álomvilágban hajtott gonosz vegyész.

Nézd, én nem vagyok az, aki ítélni, ha úgy dönt, hogy ezen az úton. De hidd el nekem – akkor ezt előbb vagy utóbb. És ez egy nagyon nehéz helyzetben kell lennie, ha mind a vádlott és a bíró.

Ha várhatóan néhány okos cikket, hogy ad egy menetrendet biztonságos használatával szteroidok, sajnálom, hogy csalódást. Ha várható tudományos cikket a szteroidok, sajnálom, hogy csalódást. De remélem, hogy ha várt személyes kilátás nem hagyományos szög, hogy van most valami dolog. Legalább egy pár másodpercig.

Hagyja a szembe vele – izomtömegének nehéz. De ez sokkal könnyebb és egyszerűbb. Minden amire szükséged van, hogy átvágta mindazt, BS, fekszik, féligazságok és mítoszt testépítés ma.
Tehát, ha készen áll, hogy megtudja az igazságot egyre izmok, edzés, diéta, kiegészítők, szteroidok … és minden mást hogy feltétlenül tudnia kell, ha valaha is szeretnénk, hogy a testépítő álmait? Tudja kezelni az igazságot? Készen állsz, hogy a legjobb testépítő lehet?
Remélem mondta, igen … és ha igen, akkor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *