Var kan jag köpa steroider lagligt?

Dianabol är den gamla Ciba varumärke för oral steroid methandrostenolone. Det är ett derivat av testosteron, som uppvisar stark anabol och måttligt androgen egenskaper. Denna förening blev först tillgänglig i 1960, och det blev snabbt den mest gynnade och mest använda anabola steroider i alla former av idrott. Detta beror sannolikt på det faktum att det är både lätt att använda och mycket effektivt. I USA Dianabol produktion hade blixtsnabba historia, exploderande ganska länge, sedan snabbt släppa ur sikte. Många var nervösa i slutet av 80-talet då den sista av de amerikanska generiska avlägsnades från apotekshyllorna, läkarkåren att hitta någon legitim användning för drogen längre. Men det faktum att Dianabol har varit utanför den amerikanska marknaden i över 10 år nu inte har sänkt sin popularitet. Det är fortfarande den mest använda svarta marknaden oral steroid i USA Så länge det finns länder tillverkning denna steroid, kommer det förmodligen att förbli så.

Klicka här för att köpa lagliga steroider Official Website

I likhet med testosteron och Anadrol 50®, är Dianabol en potent steroid, utan också en som leder till märkbara biverkningar. Till att börja methandrostenolone är ganska östrogena. Gynekomasti är också ofta ett problem under behandlingen, och kan presentera sig ganska tidigt in i en cykel (särskilt när högre doser används). Samtidigt kan vattenretention bli ett uttalat problem, vilket orsakar en betydande förlust av muskel definition som både subkutan vatten och fett bygga. Känsliga personer kan därför vill behålla östrogen under kontroll med tillägg av en antiöstrogen som Nolvadex ® och / eller Proviron®. Den starkare läkemedel Arimidex® (antiaromatase) skulle vara ett bättre val, men kan också vara ganska dyra i jämförelse med vanliga östrogen underhållsterapier.

Dessutom androgena biverkningar är vanliga med detta ämne, och kan omfatta anfall av fet hud, akne och kropp / ansiktshår tillväxt. Aggression kan också ökas med en potent steroid som denna, så det skulle vara klokt att inte låta din disposition förändring till det sämre under en cykel. Med Dianabol finns det också möjlighet till försvårande en manlig skallighet skick. Känsliga personer kan därför vill undvika detta läkemedel och välja en mildare anabola som Deca-Durabolin ®. Medan Dianabol inte konvertera till en mer potent steroid via interaktion med 5-alfa reduktas anzyme (samma enzym som ansvarar för konvertering av testosteron till dihydrotestosteron), har det extremt liten samhörighet att göra det i den mänskliga kroppens. Den androgen metaboliten 5alpha dihydromethandrostenolone tillverkas därför endast i spårmängder i bästa fall. Den förmån som erhållits från Proscar® / Propecia skulle därför vara obetydlig, läkemedlet tjänar något verkligt syfte.

Klicka här för att köpa lagliga steroider Official Website

Kan DIANABOL methandrostenolone används för kvinnor

Vara måttligt androgen, är Dianabol egentligen bara en populär steroid med män. När det används av kvinnor, starka virilization symtom är naturligtvis möjliga resultat. Vissa anser dock experimentera med det, och hitta låga doser (5mg) i denna steroid extremt kraftfull för ny muskeltillväxt. När administreras, kommer Dianabol producera exceptionella massa och styrka. I effektivitet är det ofta jämfört med andra starka steroider som testosteron och Anadrol 50®, och det är också ett populärt val för fyllnadsmedel ändamål. En daglig dos av 4-5 tabletter (20-25mg) är tillräckligt för att ge nästan vem som helst dramatiska resultat. Vissa vågar mycket högre dosen, men denna praxis vanligtvis leder till en djupare förekomst av biverkningar. Den lägger dessutom väl med ett antal andra steroider. Det noteras att blanda särskilt väl med den milda anabola Deca-Durabolin ®. Tillsammans kan man förvänta sig en exceptionell muskler och styrka, med biverkningar inte mycket värre än vad man kunde förvänta sig från Dianabol ensam. För alla ut massa, kan en långverkande testosteron esterliknande enanthate användas. Med liknande höga östrogena / androgena egenskaper denna androgen kan biverkningar vara extrem med en sådan kombination dock. Vinster skulle vara bra också, som vanligtvis gör en sådan strävan värdefullt för användaren. Som diskuterats tidigare, kan kompletterande droger läggas att minska de biverkningar som förknippas med denna typ av cykel.

Klicka här för att köpa lagliga steroider Official Website

För att motstå oral administration, är denna förening C17 alfa alkylerade. Vi vet att denna förändring skyddar drogen från att vara deaktivering av levern (som medger nästan allt läkemedel inträde in i blodomloppet), men det kan också vara giftiga för detta organ. Långvarig exponering för c17 alfa alkylerade ämnen kan resultera i faktiska skador, kanske till och med utvecklingen av vissa typer av cancer. För att vara säker kan man vill besöka läkaren ett par gånger under varje cykel för att hålla ett öga på sina levervärden. Cykler bör också hållas kort, oftast mindre än 8 veckor lång för att undvika att göra någon märkbar skada. Gulsot (gallgången obstruktion) är vanligtvis det första synliga tecknet på lever problem, och bör ses ut. Detta tillstånd ger en ovanlig gulfärgning av hud, eftersom kroppen har svårt bearbetning bilirubin. Förutom huden, ögonvitorna kan också gul, en tydlig indikator på problem. Skulle detta inträffa läkemedlet bör avbrytas omedelbart och en läkare besökte. Detta är vanligtvis en punkt där ytterligare, kan permanent skada undvikas.

“Det är också intressant att notera att methandrostenolone är strukturellt identisk med boldenon, förutom att den innehåller den tillsatta C17 alfa-alkylgrupp som diskuterats ovan. Detta faktum gör tydligt effekten av att förändra en steroid på ett sådant sätt, eftersom dessa två föreningar synes verka mycket olika i kroppen. huvud~~POS=TRUNC olikhet tycks ligga i tendensen för östrogena biverkningar, som verkar vara mycket mer uttalad med Dianabol. Equipoise är känt för att vara ganska mild i detta avseende, och användare därför vanligen ta detta läkemedel utan något behov av att utöver en antiöstrogen. Dianabol är mycket mer östrogena inte eftersom det är lättare aromatiserade, som i själva verket 17 alfa-grupp och C1-2 dubbelbindning både långsamma processen för aromatisering. problemet är att methandrostenolone konverterar till l7alpha methylestradiol ,. Men Dianabol visas ett mer biologiskt aktiv form av östrogen än vanliga estradiol också vara mycket mer potent med avseende på muskelmassan jämfört med boldenon, stödja tanken att östrogen spelar en viktig roll i anabolism. I själva verket boldenon och methandrostenolone skiljer sig så mycket i deras potens som anabolics att de två är sällan ehuru som närstående. Som ett resultat, är användningen av Dianabol vanligtvis begränsad till bulk faser av träningen medan Equipoise anses vara en utmärkt skärning eller mager-massa steroider byggnad.

Klicka här för att köpa lagliga steroider Official Website

Halveringstiden av Dianabol är bara ca 3 till 5 timmar, en relativt kort tid. Detta innebär att en enda daglig dosering kommer att producera en varierande blodnivå, med upp-och nedgångar under hela dagen. Användaren har likaledes ett val, att antingen dela upp tabletterna under dagen eller för att ta dem alla på en gång. Den vanliga rekommendationen har varit att dela upp dem och försöka reglera koncentrationen i blodet. Detta kommer dock att producera en lägre toppblodnivå än om tabletterna togs på en gång, så det kan finnas en avvägning med det här alternativet. Steroiden forskaren Bill Roberts påpekar också att en enda episod doseringen bör ha en mindre dramatisk effekt på hypotalamus-hypofys-testikel axeln, eftersom det är en tillräckligt lång period varje dag där steroidhormonnivåer inte är extremt överdrivna. Jag tenderar att tvivla kan upprätthållas hormonella stabilitet under en sådan cykel dock, men märker att obekräftade uppgifter ofta fortfarande stöder enstaka dagliga doser att vara bättre för övergripande resultaten. Kanske är det bättre alternativet. Eftersom vi vet att blodkoncentrationen kommer topp omkring 1,5 till 3 timmar efter administrering, kan vi ytterligare undrar den bästa tiden att ta våra tabletter. Det verkar logiskt att ta piller tidigare på dagen, helst någon gång före träning, skulle vara optimalt. Detta skulle möjliggöra ett stort antal dagtid för en androgen rika metabolism att öka upptaget av näringsämnen, särskilt de kritiska timmarna efter träning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *