Waar kan ik kopen Steroïden Legally?

Dianabol is de oude Ciba merknaam voor de orale steroïden methandrostenolone. Het is een afgeleide van testosteron, een sterke anabole en matige androgene eigenschappen. Deze verbinding werd voor het eerst beschikbaar gesteld in 1960, en het werd al snel de meest favoriete en meest gebruikte anabole steroïden in alle vormen van atletiek. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het zowel makkelijk te gebruiken en zeer effectief. In de VS Dianabol productie had meteorisch geschiedenis, exploderende geruime tijd, dan snel te laten vallen uit het zicht. Velen waren nerveus in de late jaren 80, toen de laatste van de VS generieke geneesmiddelen van apotheek planken, de medische gemeenschap vinden geen rechtmatig gebruik van de drug niet meer werden verwijderd. Maar het feit dat Dianabol is uit de Amerikaanse markt voor meer dan 10 jaar is niet gesneden zijn populariteit. Het blijft de meest gebruikte zwarte markt mondelinge steroïde in de VS Zolang er landen vervaardigen deze steroïden, zal waarschijnlijk blijven.

Klik hier om te kopen Juridische Steroïden Officiële Website

Vergelijkbaar met testosteron en Anadrol 50 ®, Dianabol is een krachtige steroïden, maar ook een die zorgt voor merkbare bijwerkingen. Voor starters methandrostenolone is heel oestrogene. Gynaecomastie is eveneens vaak een zorg tijdens de behandeling, en kan zich heel vroeg in een cyclus (met name bij hogere doses worden gebruikt) aanwezig. Tegelijkertijd kan waterretentie een uitgesproken probleem geworden, waardoor een aanzienlijk verlies van spierweefsel definitie zowel subcutane water en vet bouwen. Gevoelige personen kunnen daarom willen de oestrogeen onder controle met de toevoeging van een anti-oestrogeen zoals Nolvadex en / of Proviron. Hoe sterker drug Arimidex (antiaromatase) zou een betere keuze zijn, maar kan ook vrij duur in vergelijking met standaard oestrogeen onderhoud therapieën.

Bovendien, androgene bijwerkingen komen vaak met deze stof, en kunnen aanvallen van de vette huid, acne en lichaam / gezicht haargroei bevatten. Agressie kan ook worden verhoogd met een potente steroïde zoals dit, dus het zou verstandig uw beschikking verandering niet te laten voor het erger tijdens een cyclus. Met Dianabol is er ook de mogelijkheid van verzwarende een mannelijke kaalheid conditie. Gevoelige personen kunnen dus willen voorkomen dat deze drug en kiezen voor een mildere anabole zoals Deca-Durabolin ®. Terwijl Dianabol niet omzet naar een meer potente steroïden via interactie met de 5-alpha reductase anzyme (hetzelfde enzym verantwoordelijk is voor de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron), heeft zeer weinig affiniteit te doen in het menselijk lichaam. De androgene metaboliet 5alpha dihydromethandrostenolone is daarom slechts in zeer kleine hoeveelheden op zijn best. Het ontvangen van Proscar / Propecia voordeel zou dan ook te verwaarlozen zijn, de drug serveren geen echte doel.

Klik hier om te kopen Juridische Steroïden Officiële Website

Kan Dianabol methandrostenolone gebruikt voor Vrouwen

Being matig androgene, Dianabol is eigenlijk alleen een populaire steroïde met mannen. Bij gebruik door vrouwen, sterke virilization symptomen zijn natuurlijk een mogelijke resultaat. Sommige doen echter experimenteren, en vind een lage dosis (5mg) van deze steroïde uiterst krachtige nieuwe spiergroei. Wanneer toegediend, zal Dianabol uitzonderlijke massa en kracht winsten te produceren. Effectiviteit wordt vaak vergeleken met andere sterke steroïden zoals testosteron en Anadrol 50 ®, en het is eveneens een populaire keuze voor bulk doeleinden. Een dagelijkse dosering van 4-5 tabletten (20-25mg) is voldoende om bijna iedereen dramatische resultaten geven. Sommigen wagen veel hogere dosering, maar deze praktijk leidt meestal tot een diepere incidentie van bijwerkingen. Het voegt bovendien goed met een aantal andere steroïden. Opgemerkt wordt bijzonder goed mengen met de milde anabole Deca-Durabolin ®. Samen kan men verwachten een uitzonderlijke spiermassa en kracht winsten, met bijwerkingen niet veel slechter dan men alleen zou verwachten van Dianabol. Voor alle uit de massa kan een langwerkende testosteron-ester zoals enanthaat worden gebruikt. Met de eveneens hoge oestrogene / androgene eigenschappen van dit androgeen, kunnen bijwerkingen extreme dergelijke combinatie echter. Winst zou ook groot is, hetgeen meestal wordt een dergelijk streven de moeite waard voor de gebruiker. Zoals eerder besproken, kunnen bijkomende middelen worden toegevoegd om de bijwerkingen geassocieerd met dit soort cyclus.

Klik hier om te kopen Juridische Steroïden Officiële Website

Teneinde orale toediening weerstaan, is deze verbinding C17 alfa gealkyleerde. We weten dat deze wijziging beschermt het geneesmiddel uit dat deactivering door de lever (mogelijk bijna alle drug binnenkomst in de bloedbaan), maar kan ook giftig zijn dit orgaan. Langdurige blootstelling aan C17 alfa gealkyleerde stoffen kunnen leiden tot werkelijke gevolg hebben, mogelijk zelfs de ontwikkeling van bepaalde vormen van kanker. Om veilig te zijn men zou willen naar de dokter een bezoek aan een paar keer tijdens elke cyclus om een ​​oogje op hun leverenzymwaarden te houden. Cycli moeten ook kort worden gehouden, meestal minder dan 8 weken lang te voorkomen dat doen merkbare schade. Geelzucht (galwegen obstructie) is meestal het eerste zichtbare teken van de lever problemen, en moet worden gekeken uit voor. Deze voorwaarde levert een ongewoon geelverkleuring van de huid, omdat het lichaam heeft moeite met de verwerking van bilirubine. In aanvulling op de huid, het wit van de ogen kan ook geel, een duidelijke indicatie van de problemen. Mocht dit gebeuren het geneesmiddel moet onmiddellijk worden gestaakt en een arts bezocht. Dit is meestal een punt waar verdere, permanente schade te voorkomen.

“Het is ook interessant dat methandrostenolone structureel identiek aan boldenon, behalve dat de toegevoegde C17 alfa alkylgroep hierboven besproken bevat. Dit feit blijkt het effect van het veranderen van een steroïde zodanig, omdat deze twee verbindingen lijken te handelen heel anders in het lichaam. het belangrijkste verschil lijkt te liggen in de neiging van oestrogene bijwerkingen, die lijkt veel heftiger met Dianabol zijn. evenwicht ® bekend nogal mild in dit verband zijn, en daarom vaak gebruikers hiermee geneesmiddel zonder hoeft te worden naast een anti-oestrogeen. Dianabol veel oestrogene niet omdat het gemakkelijker is gearomatiseerd, dat in feite de 17 alfa-methyl-groep en C1-2 dubbele binding zowel langzaam het proces van aromatisering. het probleem is dat methandrostenolon omgezet in l7alpha methylestradiol , een biologisch actieve vorm van oestrogeen dan gewone estradiol. verschijnt Maar Dianabol ook veel krachtiger in termen van spier massa ten opzichte van boldenone, ondersteunen het idee dat oestrogeen een belangrijke rol speelt in het anabolisme. In feite boldenon en methandrostenolon zo sterk verschillen in hun potenties anabolics dat beide zelden hoewel als verbonden. Hierdoor wordt het gebruik van Dianabol meestal beperkt tot ballaststoffen fasen van training terwijl evenwicht ® wordt beschouwd als een uitstekende snijden of lean-massabouwende steroïden.

Klik hier om te kopen Juridische Steroïden Officiële Website

De halfwaardetijd van Dianabol is slechts ongeveer 3 tot 5 uur, een relatief korte tijd. Dit betekent dat een eenmaal daagse dosering een wisselend bloedspiegel zal produceren, met ups en downs gedurende de dag. De gebruiker heeft ook een keuze om ofwel splitsen de tabletten tijdens de dag of om ze allemaal in een keer. De gebruikelijke aanbeveling is om ze te verdelen en proberen om de concentratie in het bloed te reguleren. Dit zal echter een lagere piek bloedspiegel dan wanneer de tabletten in een keer genomen produceren, dus er kan een afweging met deze optie. De steroïde onderzoeker Bill Roberts wijst er ook op dat een enkele episode doseringsschema een minder dramatisch effect op de hypothalamus-hypofyse-testis as zou moeten hebben, want er is een voldoende lange periode elke dag waar steroïde hormoon niveaus zijn niet extreem overdreven. Ik heb de neiging om te twijfelen hormonale stabiliteit kan gedurende een dergelijke cyclus echter worden gehandhaafd, maar merk wel dat anekdotisch bewijs vaak ondersteunt nog enkele dagelijkse doses te beter voor de algehele resultaten. Misschien is dit de betere optie. Omdat we weten het bloed concentratie zal piek ongeveer 1,5 tot 3 uur na toediening, kunnen we verder wonder dat de beste tijd om onze tabletten. Het lijkt logisch dat het innemen van de pillen eerder op de dag, bij voorkeur enige tijd voor de training, zou optimaal zijn. Dit zou een aanzienlijk aantal overdag uren zorgen voor een androgeen rijke metabolisme tot de opname van voedingsstoffen, met name de kritische uren na training verhogen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *